Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***281***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola cucuiete,

Eu sint aia "activa pasiv", adica aia care va citeste "pe NV"
Am intrat doar pentru ca imi doresc sa va dau si eu o tema, daca nu va e cu suparare. So: unde sint cei dragi noua care nu mai sint printre noi? Sau, unde mergem dupa ce murim? Mi-ar placea niste raspunsuri argumentate

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Kuku!
Acum l-am vizionat si eu pe Luca, nu am putut inainte(ieri) fara sonor din cauza de somn sophiphilesc asa ca am amanat...dar ce fain isi face el siesta in bratze la tati, de fapt amandoi "siesteaza" la greu Clar Luca e in categoria artistilor, dar plastici, ca dansatori si muzicanti aveam destui
Gaza, te faci MAI FRUMOASA?!
Inapreda, bine ai revenit! Cred ca cel mai usor le este celor foarte credinciosi, persoanelor religioase care cred in viatza de apoi, ei trec mai usor peste fenomenul mortii...asa cred eu. Din pacate nu ma innumar printre ei...totusi imi place sa fac scenarii pentru linistea mea sufleteasca. Asa ca atunci cand a murit taica-meu mi-am imaginat ca s-a intalnit cu Picky, peckinezul nostru mort cu cativa ani inainte, pe care taica-meu il iubea foarte mult (si vitzaversa, bine-nteles) si ca se distreaza acolo amandoi, Picky ii aduce papucii etc. Apoi mi-am imaginat ca acolo a ajuns si Manole si suporta cu stoicism figurile pekinezului, mic si al dracului, pe care l-ar putea tocani dintr-o lovitura de laba, dar el, in bunatatea si intelepciunea lui infinite, il crutza.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Dar TU ce crezi?
Care e parerea TA?
Nu ma intereseaza doar parerea celor religiosi ci TOATE parerile!

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Kuku!
Acum l-am vizionat si eu pe Luca, nu am putut inainte(ieri) fara sonor din cauza de somn sophiphilesc asa ca am amanat...dar ce fain isi face el siesta in bratze la tati, de fapt amandoi "siesteaza" la greu Clar Luca e in categoria artistilor, dar plastici, ca dansatori si muzicanti aveam destui
Gaza, te faci MAI FRUMOASA?!
Inapreda, bine ai revenit! Cred ca cel mai usor le este celor foarte credinciosi, persoanelor religioase care cred in viatza de apoi, ei trec mai usor peste fenomenul mortii...asa cred eu. Din pacate nu ma innumar printre ei...totusi imi place sa fac scenarii pentru linistea mea sufleteasca. Asa ca atunci cand a murit taica-meu mi-am imaginat ca s-a intalnit cu Picky, peckinezul nostru mort cu cativa ani inainte, pe care taica-meu il iubea foarte mult (si vitzaversa, bine-nteles) si ca se distreaza acolo amandoi, Picky ii aduce papucii etc. Apoi mi-am imaginat ca acolo a ajuns si Manole si suporta cu stoicism figurile pekinezului, mic si al dracului, pe care l-ar putea tocani dintr-o lovitura de laba, dar el, in bunatatea si intelepciunea lui infinite, il crutza.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

La noi ningeeeee asa ca am iesit de dimineata la zapada, doar ca Ada era tot stresata ca i se murdaresc cizmele cu zapada pana s-a prins ea cum sta treaba !!

In primul rand ii trimit virtual cu toate ca tare mi-as dori si live un mare IneiPreda de care mi-e taaaaare dor !!
La intrebarea ta din pacate nu-ti pot da un raspuns bine argumentat pt ca eu am filozofia mea si cred ca cei buni ajuns in rai unde e o viata cam ca pe aici doar ca nu mai au griji si stres si fac tot ce le trece prin cap si sunt convinsa ca ne privesc de acolo si pe noi si se bucura de reusitele noastre ; cei rai merg in iad unde nu-s curioasa ce se intampla
Da sigur ca acum apare discutia cine hotaraste care e bun si care e rau, aici nu ma bag, dar sunt convinsa ca ai nostri au mers la cei buni

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Excursionistele vesele, ma bucur ca sunteti de acord cu meniul de la Moeciu, Gaza nu-ti fa probleme ca nu se descurca cei de acolo, ei sunt axati pe grupuri si de aceea au acest sistem de masa ca sa fie pregatiti pt un numar mare de pers; fiecare o sa manance cand vrea si poate, e normal doar suntem cu picii , ei vor doar sa stie ce sa pregateasca mai mult pt ziua aceea
Tot pt tine: mai asteapta pana miecuri cu salopeta de ski, poate iti gasesc eu la furnizoarea mea, e plecata in Austria dupa marfa, si vroia sa aduca chestii de iarna mai ales
Noi am primit o pereche de blugi super grosi, au polar pe interior , azi am iesit cu ei si a fost super bine asa ca teoretic avem salopeta noastra disponibila doar ca e costum intreg, stai ca gasim noi ceva si pt Gazulina si apoi ma gandesc ca daca e super frig nu o sa-i tinem afara toata ziua

Adyris, noi borcanele nu mai luam, o sa-i dau de la restaurant, ii iau doar biscuiti si eventual ceva iaurturi pt seara
Fructe o sa iau pt noi ca Ada nu serveste asa ceva

Anaan, ma bucur ca sunteti bine !!

Ilinca, sa va fie de bine somnicul in grup !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ina

Grea tema de la tine! Nici eu nu sunt dintre cei care cred in rai sau iad, dar nici nu cred ca ne "dizolvam" pur si simplu dupa ce murim. Fizic da, dar sufletul cred ca ramane pe undeva nevazut, dar simtit de cei pe care i-am iubit si ne iubesc. Eu de multe ori am senzatia ca tata ma vegheaza cumva, nu stiu cum exact, dar parca il simt alaturi de mine. In plus, il regasesc in Andrei - un anume zambet, sagalnicia, strungareata, veselia, unele gesturi - si parca nu-i mai simt asa de tare lipsa ( desi am inca si momente tare aiureasi nenumarate regrete). Argumente solide n-am cum sa-ti dau - mi-ar placea mult sa mi le ofere si mie cineva!- dar eu chiar am convingerea ca sufletul celor dragi nu ne paraseste, numai ca trebuie sa gasim noi mijloacele de a-l simti aproape!

Stiu ca am fost cam incoerenta, dar e o tema delicata pentru mine...sper ca ai inteles ceva, ca nici nu stiu cum s-o pun in cuvinte...

P.S: Ma bucur ca te-ai intors la noi...

Mergi la inceput

Ilinca, si eu am convingerea ca ai mei sunt insotiti de toti cateii si pisicii mei si ca au grija unii de ceilalti!

Mergi la inceput

Si la noi ninge ca-n povesti, dar nu am iesit afara, fiindca vreau sa trecem hopul cu raceala. Mi-a fost dor de o ninsoare asa frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau.

N-as vrea sa ma bifeze Ina cu tema nefacuta. Asa ca zic si io, cam neargumentat (pt argumente mai bine treci pe la "stiinta si cercetare"). Io-s un crestin cam atipic, care nu crede in rai si iad. Adicatelea io cred ca dupa moarte are loc un soi de deschidere a ochilor, de justa raportare si ca raiul e constiinta curata, iar iadul e un soi de constiinta a faptelor facute, asadar amestecata cu regret si cu rusine. Intr-un alt plan. Si mai cred ca in acel plan are loc si intelegerea lui DD sau cum l-om chema si asta va prima asupra tuturor sentimentelor referitoare la viata pamanteasca.

Da' nu ma parati, ca n-as vrea sa fiu excomunicata ;) Nu l-am citit pe Origen, da' stiu ca-s pe-aproape si n-as vrea sa patesc la fel ;)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Anaan, frumos si adevarat ai grait ca de obicei

Mergi la inceput