Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***281***
Raspunsuri - Pagina 18
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Salutare! Novus, eu nu umblu pe nicaieri, dar nu am o zi prea grozava, ca mi-e Andreiul bolnav: de ieri seara are muci, putina febra . Sper sa nu se agraveze boala; deocamdata la medic n-am fost ca nu a trecut de 37. |
Oooo va dorim multa multa sanatate , sa va puneti pe picioare pana wkd viitor !!multi

Nici noi nu am iesit azi dar din motive de vizite si apoi de fite la haine
La munte e zapada
!! Noi am probat in seara asta garderoba de munte, e cam mare salopeta, o avem primita de anul trecut dar asta e, o fi buna si la anu' www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan Cum mai e David al Olgai, stie cineva? |
Era mai bine, Olga e super ocupata asa ca de aceea cred ca nu a mai apucat sa dea tema de wkd, lasa ca o dezbatem live la Moeciu
!!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Aseara la petrecerea de Craciun iar ne-am distrat cu jocul ''fura cadoul'', am adus fiecare un cadou gata ambalat si in ordinea biletelelor trase ne-am ales un cadou din gramada sau am furat unul gata desfacut, ne-am amuzat de colegii mai suparaciosi care au ramas fara cadoul castigat dar pana la urma toata lumea a plecat multumita, o colega a castigat un hamster, una o oala de sarmale, un coleg un corset sexy, altul un clopotel pt sex, etc
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
| citat din mesajul lui novus Aseara la petrecerea de Craciun iar ne-am distrat cu jocul ''fura cadoul'', am adus fiecare un cadou gata ambalat si in ordinea biletelelor trase ne-am ales un cadou din gramada sau am furat unul gata desfacut, ne-am amuzat de colegii mai suparaciosi care au ramas fara cadoul castigat dar pana la urma toata lumea a plecat multumita, o colega a castigat un hamster, una o oala de sarmale, un coleg un corset sexy, altul un clopotel pt sex, etc www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Tu ce-ai primit de la Mosul de serviciu
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Tu ce-ai primit de la Mosul de serviciu ![]() |
Am furat un cadou , un set de cosmetice
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui novus Aseara la petrecerea de Craciun iar ne-am distrat cu jocul ''fura cadoul'', am adus fiecare un cadou gata ambalat si in ordinea biletelelor trase ne-am ales un cadou din gramada sau am furat unul gata desfacut, ne-am amuzat de colegii mai suparaciosi care au ramas fara cadoul castigat dar pana la urma toata lumea a plecat multumita, o colega a castigat un hamster, una o oala de sarmale, un coleg un corset sexy, altul un clopotel pt sex, etc www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
N-am vreme, is pe fuga, ca ma hamaleste Sophiphi (mi-a simtit lipsa doua zile cu conferinta, dimineatza o lasam plangand la usa
) dar p' asta trebuie s-o stiu: ce-i ala clopotel pentru sex?!Am admirat Gazulina (io de la inceput am vazut asemanarea cu mama-sa si e din ce in ce mai evidenta, chiar daca e "fata lui tata" are clar si un aer gazulin
). L-am vazut si pe Iaiesh harnic si vorbaretz (da' Floric, am vazut eu vreo data asemanare intre Rares si Gazulina, ca nu-mi amintesc?...Io stiam ca semanau el si Sophiphi intr-o vreme, cand aveau 7-8 luni, in unele poze parca erau frati. Ma bagati la idei: chiar asa incep sa uit, ca si faza cu sociologii, sau ma tot confundati voi cu altele?:P)Fuuuuug la Sophiphi...
Dar week-endul asta nu este nicio tema?! Haideti ca m-as relaxa si io, am scapat de conferintza...ar trebui sa intru in priza ca bate sesiunea la usha, dar nu pot cu "mirosul" asta de sarbatori!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Dar week-endul asta nu este nicio tema?! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni Manole forever Sovata |
Ce-ar fi sa ne dai tu una?
novus spune:
Ilinca, ma gandeam eu ca n-am fost explicita cu clopotelul si v-am dat idei : e o chestie haioasa ca un clopotel de receptie hotel, are pe cutie instructiuni adica de cate ori sa suni pana obtii ce vrei ![]()
Pisik06 spune:
Hello!
Ne facem si noi aparitia in week-end, cand e mai putina agitatie ![]()
Sanatate lui ANDREI
pentru PISILINCA
Am vazut poze cu GAZA si ADELA
, vazut si Raresel frumusel
Am mai citit, dar nu mai stiu ce si cum.
Noi suntem binisor, Ana a facut infectie urinara, o saptamana am fost pe antibiotic, refacem peste 1 luna urocultura si vedem daca a murit balauru. Asa ca am ratat gradi anul asta
, la anu sper din suflet sa o putem lua de la inceput, sa am si eu macar cateva saptamani de acomodare pana o iau de coada
Asta seara a venit si la noi Moshu corporatist. Dovada
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/1112MosCraciunLaToyota?authkey=Gv1sRgCJKgjdeawMWrVg#
Va pupam mult
Mami de minune mica
Gaza22 spune:
Multumim fetelor de aprecieri !!!, parerea mea e totusi ca, Gazulina seamana mai mult cu tati dar in ultimul timp o simt mai mult decat pana acum ca fiind "a mea", probabil caracterul isi spune cuvantul. Chiar si in incapatanarea ei tot cu mine seamana.
Eu sunt stresata ca am o lista luunga de cumparaturi si pregatiri inainte de a merge la munte si sigur nu ajung sa le fac pe toate. In plus va trebui sa colind iar intreg orasul dupa diverse ca sunt si pretentioasa si nehotarata. Cel mai mare stres il am cu pregatirea de munte a Gazei mici. Noi nu avem inca echipament pt munte si zapada asa ca va trebui sa ne dotam serios. Am vazut cate ceva dar vreau sa se si asorteze cu geaca. Apropo fetele din Bucuresti de unde ii iau eu Gazei salopeta, de fas de schi?
Si inca o intrebare, de fapt doua pentru excursionistele vesele.
1. In bagajul de munte ati inclus si sanie? Noi nu avem dar ma gandeam ca n-ar strica 1-2.
2. Bucurestencele, ce traseu alegeti pt plecarea la munte? Noi cred ca vom pleca Vineri dupamasa, tocmai cand va fi aglomeratia mai mare. Sotul se gandea la varianta Targoviste dar eu nu sunt prea increzatoare sa trec Rucar-Branul daca vor fi conditii meteo nefavorabile, sau va ninge. (Bianca vre-un sfat?)
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor