Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***281***
Raspunsuri - Pagina 17
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 Si pentru ca eram datoare, cateva poze mai recente cu Gaza mica si cu Mos Nicolae. www.dropshots.com/Gaza22#albums/Iarna%20Mos%20Nicolae" target="_blank"> Gaza 1 an si 7 luni Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor ![]() |
Minunataaaaaaaaaa. Ce as mai smotoci=o. De cate ori o vad imi amintesc de previziunile Ilincutei cand spunea ca seamana cu rares sau Rares cu ea. In fine, ca au ceva in comun...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

simplyana_m spune:
¡Hola!
Am culcat piciul (da, acum
), Mimi e la party de Craciun, asa ca eu intru sa va salut!
Intai tin sa ma laud si eu cu Mosul nostru corporatist-iberic: un jamon! si nu de orice fel, ci CG 

(nu CG = Computer Graphics, cum v-ati astepta
, ci CG = Castro y Gonzalez). Cand a intrat Mimi pe usa ca un marriachi, cu o valiza neagra, eleganta si lucioasa, doar cu un logo cu CG pe ea, si cu manerul intr-o parte, chiar mi-a trecut prin cap ca e o chitara, si ca Mimi a inebunit! Apoi ca e o arma in cutie de chitara, si mi-am zis ca mai are totusi o sansa
Si cand colea, era ditamai piciorul porcului!

Acum sa pupacesc si eu mamicile conferentiare pline de succesuri, ILINCA 
si MONNVAS 
(ca io am ramas in urma)!
Dar mai ales piticii admirati azi, Adela dulce-foc, Agentul Iaiesh
si Gazulina Katherina! 

GAZA, tu degeaba ii faci Katherinei fraza ca a ta, e-ta-ti-toa-ta!!! Cat de mult si frumos a crescut!

Tinem in continuare pumnii pentru Matze
, manifestam adanca admiratie pentru creatiile frantujilor nostri artisti greu incercati (chiar, Ana, e foarte misto tabloul cu Alex+tata, tu l-ai facut?

) si va invit sa ne vedeti si pe noi in postarile de decembrie de la semnatura.
Noapte buna si we placut! 
http://www.lucamic.blogspot.com/
novus spune:
Hello !!!
Am intrat sa va salut scurt darrr mi-am clatit ochii lungggg cu poze superbe !!!
Gazo, ma bucur ca ti-au venit mintile-n cap si te-ai intors la noi 
si sunt super bucuroasa ca am admirat-o pe Gazilina Katherina care e delicata si frumoasa ca un fulg de nea 

!!pozele cu spuma de baie sunt dementiale 
Symplianna, l-am admirat si pe mesterul tau care a crescut si e frumos foc, le da gata pe spanioloaice 

Ilinca, am uitat sa le felicit pt ''succesurile'' tale, sincer nici nu ma asteptam la altceva de la tine 
!!
toata gasca
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Excursionistele vesele, o sa trimit pe mail-ul comun variantele de papa pt Moeciu adica asa informativ sa vedeti cam ce putem alege, o sa avem in urma negocierilor mesele astfel:
- dimineata - mic dejun bufet suedez - intre orele 08-10.30 ca sa prinda toata lumea
- pranz - ciorba/supa si aperitiv cald - in lista sunt codificate cu C si A fiind mai multe variante
- seara - fel pricipal avand cod F si salata S
Ideea este ca dimineata trebuie sa le spunem ce dorim sa mancam in ziua respectiva ca sa faca oamenii pregatirile
Bautura teoretic ar trebui luata de la ei dar le-am spus ca o sa aducem si noi cate ceva si au fost de acord, oricum o bere, apa mai luam si de la ei
Astept impresiile si propunerile voastre !
novus spune:
Pe unde umblati fetelor ??
Noi stam la caldurica in casa pt ca afara nu e chiar vreme placuta, asteptam sa vina Pisi cu jambonul si soricul acasa, a fost la taiat de porc astazi la bunica mea
Alexandra a avut musafiri, au venit niste prieteni cu fetita lor de 2,5 ani, s-au jucat amandoua, a lasat chiar si cu ceva jucarii, nu multe ce-i drept
asa ca Anaan draga suntem pe drumul cel bun, jocul preferat a fost fuga prin camere, Ada zicea : nu ma pinde, nu ma pinde si uite asa s-au distrat ele ![]()
Anaan spune:
Salutare!
Novus, eu nu umblu pe nicaieri, dar nu am o zi prea grozava, ca mi-e Andreiul bolnav: de ieri seara are muci, putina febra
. Sper sa nu se agraveze boala; deocamdata la medic n-am fost ca nu a trecut de 37.
Vremea a fost frumoasa pe la noi azi, dar ce folos, ca am stat in casa, am zis sa nu-i fac mai rau, ducandu-l pe afara.
Am admirat si eu pozele:
1. Ce-a mai crescut Katherina de cand nu am mai vazut-o
si tot mai frumoasa este, creste pipota ( sau, cum zic ardelenii, batuca) in mine de mandrie, ca doar e nora-mea, bat-o norocu'
. Simplyana, eu te contrazic, mie mi se pare ca a inceput sa semene si cu Gaza, are vreo doua mutrite in pozele acelea, de zici ca-i Gaza in persoana.
2. Luca a devenit un baietel frumos-frumos
, are o privire si niste expresii ale fetei simply wonderful
. L-am admirat si in toiul activitatilor artistice: se vede gena de artist si dupa cat de bine tine el markerul ala. Pup 'Uca!
Mi-am facut o semnatura...de sezon
, sa vad daca mi-a si iesit schema:
Anaan spune:
La mine semnatura-i de sezon, la voi porcimile
: Simply si Novus, sa va infruptati fericite din carneturile aduse de consorti acasa!( asta-i varianta moderna a vanatorii preistorice
: nu mai vine omu' cu bivolu sfartecat in spate, ci cu jambonu la cutie
)
Novus, m-am uitat la variantele alea de meniu, totul imi surade
, asa ca n-am preferinte. Am citit si eu acolo ca nu-i voie decat cu bautura de la ei, dar spargem noi embargoul

Anaan spune:
Pfui, am uitat un subect
de maxima importanta
: Raresu catarator e mortal
. Si ce frumos raspunde el la intrebari! Bebe Iaies e 

Anaan spune:
Azi dovedesc un real atasament pentru emoticonuri!![]()
Cum mai e David al Olgai, stie cineva?
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Pfui, am uitat un subect . Si ce frumos raspunde el la intrebari! Bebe Iaies e ![]() ![]() |
O daaa si eu am uitat ca l-am vizionat pe viitorul alpinist Rares

Primul Anisor