Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***281***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Off Gianina, aceeasi problema o am si eu cu ochelarii,mi-am luat azi o pereche noi,cu care trebuie sa am mare grija, sa nu mai aiba Lucian acces la ei, am zis ca data viitoare nu-mi mai iau strang bani de operatie

Parca e un facut,imi pare tare rau, normal ca trebuie sa renunt la intalnirea de la Bucuresti ca nu mai am bani, a mai ramas si soacra-mea fara munca si ar trebui sa-i platesc si ei drumul si ar fi prea mult, ca trebuie sa mai am bani si de cadourile mosului si de alte cheltuieli ce implica sarbatoarea Craciunului.
Gaza: imi cer mii de scuze ca renuntam

Ilinca: felicitari pentru conferinta!

Anaan: imi pare rau pentru colega ta, unora nu poti sa le ceri mai mult, eu sunt sigura ca n-o sa te afecteze, copiii isi dau seama de lucrurile astea, multi

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor!

Noapte buna!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Eu acum am venit de la petrecerea firmei de Craciun , Ada a fost super cuminte si s-a distrat cu mama si cu Pisi asa ca ma declar multumita

Anaan, imi pare rau ca trebuie sa te lovesti de asemenea specimene tocmai tu care esti bunatatea si amabilitatea intruchipata, cred ca te iau de fraiera unii dar stiu eu ca-i pui tu la punct asa elegant asa ca te rog sa o aranjezi pe d-na
Multi sa-ti treaca puiul de depresie !!!

Denisamada, ce faine sunt papusile si tinuta Adelei !!Imi place ca a stat la mosu' in brate

Andiaroro, am admirat operele de arta

Va si va astept dimineata la cafea !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Nu i-a spus nici macar o poezie!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Niciuna?! N-ati dus pianul, sa interpreteze o sonata, ceva, daca de poezii nu a avut chef fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Denisamada, ce faine sunt papusile si tinuta Adelei !!Imi place ca a stat la mosu' in brate

De stat, a stat, dar nu a vrut sa faca deloc conversatie cu el. Nu i-a spus nici macar o poezie!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ma duc la, asta in conditiile in care imi conving juniorul sa faca si el acelasi lucru.Daca nu, ne-om juca iar pana la unu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut gagici! off am asa de multe de spus si parca vad ca iar uit pe cineva.

In primul rand am vazut poze cu Adelasi Mosu si m-a topit cat de fericita a fost in urma cadourilor aduse de Mos Nicolae, si chiar si privirea inchizitoare pe care i-a adresat-o Mosului corporatist.Superbe ghetutele albe(sunt febletea mea cred ca am o manie cu cizmulitele albe, am vrut si eu sa-i iau Gazei de la Babyexpo dar am renuntant in favoarea altor lucruri stringente) si rochita, Adela a fost o dulcica la petrecere. Aaa si apropo mie nu prea imi mai vine sa-i zic Adelake, am senzatia ca a crescut si o jignesc daca ma prostesc asa. ASadar daca nu e cu suparare Denisa eu raman la Piticul(asta asa de drag sau mai in ton cu sarbatorile, Spiridusul) sau Adela.
Vazut poze si cu Rares un dulci foc si el si imi place alira lui de sportiv, catarator in orice pozitie.
Andiaroro sa inteleg ca acum sunteti bine si sanatosi. Multa sanatate in continuare sa primiti Mosul cel mare cu zambetul pe buze. Si n-am inteles ceva sa nu-mi spui ca tabloul cu Tata si fiul e facut de tine? ...e supeerb.
Novus sa-ti fie de bine petrecerea. Uite asta e inca un motiv pentru care mi-ar place sa lucrez la privat.
Ilincuto Doamna conferentiar, felicitari si ma bucur mult ca te-ai simtit bine acolo. Cred ca a fost ca o gura de aer proaspat dupa atata timp de stat acasa si vegetat din punct de vedere profesional. Bafta si in continuare.
Anaan iubita cuscra, imi dau seama cat de mult te-a deranjat comentariile individei. Eu sunt mai vulcanica si numai cand ai povestit tu mi-a clocotit sangele in vine, daca mi se intampla mie cred ca mergeam direct la ea si o luam de gat. Daaar, tu esti o finuta si o delicata, oricum sfatul meu e sa nu te consumi pe tema asta. Mi se pare ok decizia pe care ai luat-o. Sunt multe rautati intre colegi mai ales intr-un colectiv de femei(stiu ca doar am facut liceu de fete) dar ca sa supravietuiesti iti trebuie si putina "carapace dura", asta ca sa ma exprim delicat. Un pupic mare pt tine si unul micut de la Gaza mica pt Dei Dei. Si nu mai fi necajita, mai e o saptamana si ne vedem la munte la zapadaaa.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Ah stiam eu ca am uitat pe cineva.
Simonapro imi pare tare rau ca nu veniti. Mai trimite-mi numarul tau pe PM sa vorbim, poate aranjam totusi ceva. Dar daca nu se poate si nu se poate, nu trebuie sa-ti ceri scuze, doar ca mi-ar fi placut mult sa veniti. Si sa-mi trimiti datele unde sa livrez avansul inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau.

Intru cu raportul matzogriesc: azi urma sa intrerupa antibioticul, asta e hopul, ca o sa se vada daca a trecut crocobaurul. Ma rog, a fost un crocobaur nesuferit si tratamentul e de durata, le mai asteptam pe pisici pe-aici!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ana, nush ce sa zic, la noi lumina ramane aprinsa pana adoarme, seara, in rest nu ma mai chinuie noaptea. A durat nebunia asta vreo 3 saptamani. Sper ca la voi sa fie si mai scurta.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Si pentru ca eram datoare, cateva poze mai recente cu Gaza mica si cu Mos Nicolae.
www.dropshots.com/Gaza22#albums/Iarna%20Mos%20Nicolae" target="_blank"> Gaza 1 an si 7 luni

Mergi la inceput