Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
Victo spune:
rodi, da bine se tine Isa..sta deja in scaunelul de masa..de la ce firma sunt animalutele? sa ma uit si eu pe la noi.
pupicei la micuta rotofeie
si la noi vine mosu seara, mai ales ca azi dim cu mersul la gradi nu era vreme de despachetat.
uff..eu m-am "dedat" azi la vreo cateva bombonele cu ciocolata neagra,cirese si un strop de lichior in ele..vreo 2-3 am mancat..si de-abia ma pot opri. si eu am si rafaello si ceva praji facuta ieri de soacra, dar imi trebuie din alea (gioelli parca le zice)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
bamboletta spune:
Neata delfinariu
Scriu repede...tre sa-i dau papa la delfinas
A venit mosu ...cred ca ne stia tot blocul azi dimineata cand a descoperit Antonia cadourile...mai uite ce am primit..mami uite ai si tu...vai si lui David ea a fost cea mai fericita si noi pe laga ea...a primit un set de margele....bratari de la Disney doua carti de colorat si dulciuri fructe...era fericita ca nu a gasit nuiau cica a fost cuminte...hahahah
Eu am primit o crema de zi si una de noapte de la Clinians
David inel gingival si sotul o trusa de barbierit
fug...chiuie..f rar plange...mai mult tipa..chiuie si ne cearda daca nu vin
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo rodi, da bine se tine Isa..sta deja in scaunelul de masa..de la ce firma sunt animalutele? sa ma uit si eu pe la noi. pupicei la micuta rotofeie si la noi vine mosu seara, mai ales ca azi dim cu mersul la gradi nu era vreme de despachetat. |
de la zhu zhu pets, sunt si in Ro, ca am vazut reclama la tv... si, apropo, si mie imi plac ouale de dino, am luat din Ro ca aici nu am vazut...
Citat: |
uff..eu m-am "dedat" azi la vreo cateva bombonele cu ciocolata neagra,cirese si un strop de lichior in ele..vreo 2-3 am mancat..si de-abia ma pot opri. si eu am si rafaello si ceva praji facuta ieri de soacra, dar imi trebuie din alea (gioelli parca le zice) |
si eu am cioco cu cirese si lichior , tot de la mos
am vazut pozele, iti seamana baietii
si cateva poze cu Maria in pj
am vrut sa mergem azi la zapada dar m-am uitat la vreme pe net si zice ca ploua... dar tot vreau sa mergem, tati e liber azi si, chiar daca nu mai e zapada, e aer mai rece si curat, s-o invatam pe Isa incet-incet si cu altele...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Bambo, pe facebook... hai si tu! Greseala mea a fost ca nu am incercat niciodata sa il las in patut , sa vad cat maraie... tot langa el mereu... acum la 10 juma l-am culcat, evident ca intr-o juam de ora s-a trezit, dar nu l-am luat din patut, a miorlait, i-am dat suzi, a mai motait, a mai miorlait, dar si acum doarme... daca doarme pana la 12 juam e super ok, ca asa imi programasem... apoi la 1 papa, si de la 2 la 4 iar la somn... apoi la 4 papa, si de la 5 la 6 doar o ra de somn... iar la 7 juma papa si la 8 somn de noapte... sa vedem ce iese din planul meu...
Rodi, da Isa sta bine de tot in fundulet. E asa dulce! Si io ii cumpar nepotului un Zhu zhu hamster de ziua lui, ca is faini! si io ma gandeam ca o sa ii placa instalatia, ca e luminoasa...
Mi-a venit si mie magarusul/vacuta nebuna si un sac de dormit.. e roz, dar roz roz, ca de fete, cu floricica... ce sa fac, ca asta mi-a placut, pe albastru cu vacuta nu mai aveau, asa ca am luat roz cu elefantel... ca e de 80-85 cm, deci numai bun pana prin vara. asta ce il folosesc acum e pana la 6 luni, dar e cam fix, iar cum se foieste, vad ca are picioarele lipite de fundul sacului...
ma uit la neveste disperate, ca a aparut un nou episod, aseara..
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
cristina, acuma ca inteleg mai bine cum sta treaba cu Vlad, cred ca inainte il cocoloseai tu prea mult. adica eu daca o pun pe Isa in patut si stau langa ea, nu doarme! ca isi cauta joaca si povesti cu mine, sau vrea s-o iau de-acolo. dar daca o las acolo, povesteste putin cu jucariile, cu caruselul, eventual se mai joaca, si adoarme. ca mai si maraie cateodata ca e obosita si n.ar prea vrea sa doarma, dar tot adoarme acolo! daca doarme fara suzeta, nu i-o mai da. pastreaz-o ptr alinare pe timpul zilei. o sa fie si mai bine, o sa vezi, de-acum creste si o sa-si cunoasca interesul de a se odihni daca vede ca ii e mai bine asa...
intre timp noi continuam cu programul lung de somn pana la amiaza, dar dupa-masa nu mai doarme deloc, ca e tati acasa si o tot agita de colo.colo, si seara am treaba cu ea ca n-o mai ia somnul, il vede pe tati si rade la el, iar la tati atata-i trebuie sa rapid e cu ea in brate...
_
Victo spune:
ce bine s-a distrat Maria!pana la urma ati renuntat la pedeapsa :) nu prea e bun momentul...
la noi azi e mai racoare- 5 gr. vad ca de maine se mai incalzeste, ajunge spre 10 gr.
crispro spune:
citind mesajul anterior imi dau seama ca tare haotic scriu, nu stiu cine ce intelege... Bambo, ma refeream la pozele de la botez ale Dragaicei ca sunt pe facebook... is tare grabita, ca tre sa fac si ceva papa, si nu stiu cate apuc...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
da, tu fete , Isa sta bine in fundulet, si se prinde de pantaloni sa se ridice singura aici si aici
cris, vin si eu pe facebook mai deseara, te gasesc usor?! ca acuma trezesc fetele sa mergem pe undeva...
_
Victo spune:
maria nu e la scoala?????
cristina, spor la trebi si la "instructia" cu Vladut.
michelle1981 spune:
Neata delfinariu!
Si la noi a venit mosu' (la noi ceva mai simbolic asa)
.. si tot azi implinim 8 ani de relatie
RODYKA, VICTO - frumoase poze
Nu i-a trecut iritatia lui Mihai? Vai ce te mai chinuie Stefan, nu stiu ce as face in locul tau.. uff.. Asa era si inainte sa apara cel mic?
Si Isa e o dulceata. Ai 2 fete frumoase si cuminti
CRISPRO - eram nerabdatoare sa vad cum a mers metoda ta. Sper sa fie din ce in ce mai bine
BAMBOLETTA - nu am reusit sa vad pozele cu zapada. Ce tare a fost Antonia Abia astept sa o aud si eu pe a mea, sa se bucure de cadouri..
LA MULTE LUNITE CARLA, MATEO SI ARIANA!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!