Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 19
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana fetele sunt tare trista, m-a sunat fratele meu...a murit bunicuta mea Dumnezeu sa o odihneasca! am vazut-o vineri ultima data si atipise in timp ce ii dadeam sa manace la Matei...asa ca la plecare nu am mai intrat in camera ei...am sa regret toata viata ca nu m-am dus sa o pup la plecare asa cum o faceam mereu ...scuze ca plang aici imi pare tare rau, condoleante, sa va dea Dzeu putere sa treceti peste asta si sa o pastrati tot timpul alaturi de voi, in sufletul vostru. Nu fi suparata ca nu ai pupat-o, ea cu siguranta nu si-a dat seama si oricum stia ca o iubesti. Nu te amari acum si ramai cu amintirile placute, nu are rost sa iti gasesti motive de a te invinovati. Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
citat din mesajul lui crissy77 ooana, Dzeu s-o ierte si sa o odihneasca in pace Si noi avem PARTENER DE CONVERSATIE Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
vai cat este de simpatica!!!!!!
si ce mare si frumoasa s-a facut, ce bine sta acolo la tati
de Larisa Ioana 24.06.2010
paula_m spune:
Buna dimineata
LA MULTI ANI DRAGAICA!!!! Multa sanatate iti doresc si sa ai tot ceea ce iti doresti, sa ti se indeplineasca toate dorintele!!!
La multi ani pt Amelia, Analisa, Robert si Anne!!
Acum chiar nu mai scap de curatenie.A venit si mama sa stea cu Raul sa ma pot desfasura in liniste...Si tb sa ma duc iar cu Raul la medic, ca nu i-a trecut tusa.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5
rodyka spune:
si eu sunt pe-aici, buna dimineata!!
multumim fetelor ptr comentarii la poze, cris nu stiu cum de nu ai putut face comentarii, asta e poza?
ptr Vladut, dragul de el, ca e cuminte si scumpicel...
eu, fetelor, va citesc cu ochii intredeschisi, sunt moarta de somn. dupa ce ca m-a prins si pe mine somniferul de munte, am avut o noapte de groaza! cand m-am pus eu la culcare a inceput sa mataie pitica, am luat-o sa pape (era miezul noptii) in pat intre noi, dar am adormit!! si de-aici am intrat intrun cerc vicios: papa, adormeam amandoua, se trezea ca vroia sa pape iar, iar adormeam . dar se trezea la o ora jumate-doua. pana la 6 a fost cum a fost, dar la 6 nu mai aveam laptic si a inceput sa tiuie de numa!! i-am facut 180 ml lp (bine, dupa ce pui praful ii mai mult de atata, dar apa am pus 180) si a papat tot!!! dar degeaba, ca eu pe cand sa adorm iar (Isa dormea in patutul ei) m-a trezit tati ca vb singur in camera ca nu-si gaseste haine sa mearga la lucru pai da, ca eu nu-mi gaseam ieri haine groase de mers la munte si le-am tras pe toate jos, de nervi, peste ale lui
asa ca acuma mi-e rau de somn, dar ma pun degeaba in pat, ca nu pot dormi. si am de strans si un dulap de haine...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Rodi, da, aia e poza... acum vad ca pot face comentarii - prima data nu am reusit la prima poza, si la a doua... la restul se putea... cine stie... E tare greu dupa o noapte cu atatea treziri... io asa aveam mereu noptile... dar acum de 2 zile... is fresh... azi noapte am dormit 5 ore legate (inca nu dorm mai multe ca nu is obisnuita), si ce bine e....
Ochidut, deja is mult mai relaxata, ca is mult mai odihnita... pana acum eram tare stresata ca Vlad nu dormea, io nici atat, oboseala adunata, solo cu copilul... greu... dar acum sunt odihnita, iar dupa 4 vine soacra sa stea cu copilul pana la 7, iar eu merg in oras... sa caut ceva de ziua mea, ca inca nu mi-am luat nimic, stau cu banii aici... dar chiar nu am nevoie de nimic... am zis ca imi iau un inel, desi nu port decat verigheta, dar, no, sa fie amintire de 30 de ani....
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
larissa_79 spune:
oana, condoleanta ...grea pierdere....mie mi-a fost tare tare greu sa le duc. Mai ale disparitia bunicilor ce m-au crescut. Bunul Dumnezeu sa o ierte! Sa imi spui numele poate o pomenim si noi in putina rugaciune!
Deci io daca inca n-am depus dosarul dar...ar trebui sa intru incepand cu 4 octombrie in plata indemnizatiei beneficiez de 1 an sau de 2?
fetele care ati depus la sector 6 ati avut nevoie de livretul de familie. Nectarie inca nu e trecut in livret.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
coteasca spune:
Neatza si de la noi!!!
Referitor la indemnizatii Boc cel mic a spus ca mamele care sunt in plata vor ramane cu 2 ani de stat acasa, asa ca, Crispro, stai calma. Daca ai depus in oct dosarul inseamna ca esti in plata si vei sta acasa 2 ani. Eu am depus in sept pe 13 dosarul dar ciuci bani, astept, poate luna asta, poate cealalta.
Tudorel este bine!!! Se rostogoleste prin pat, intr-o zi era sa-l adun de pe jos, noroc ca am venit la timp in camera, am papat o saptamana suculet de morcov si ne-a placut tare mult, iar acum am inceput cu cel de mar plus seara cereale de la Nestle cu bifidus, pe care i le prepar cu laptic de-al meu. Se pare ca nu sunt probleme, ba chiar suntem tare mancaciosi.
I-am introdus mancarea ca ma lasa lactatia, am din ce in ce mai putin, am luat si spirulina si tot degeaba. Am zis ca decat lapte praf, mai bine diversificare mai devreme. Am gasit si o reteta de biscuiti pt bebelusi fara sare, fara zahar, fara gluten, pt atunci cand vom papa mar cu biscuite.
Azi e asa frumos afara, iar o sa plecam creanga cu carutul.
Pupici dragi mamici.
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
ooana spune:
citat din mesajul lui larissa_79 oana, condoleanta ...grea pierdere....mie mi-a fost tare tare greu sa le duc. Mai ale disparitia bunicilor ce m-au crescut. Bunul Dumnezeu sa o ierte! Sa imi spui numele poate o pomenim si noi in putina rugaciune! Deci io daca inca n-am depus dosarul dar...ar trebui sa intru incepand cu 4 octombrie in plata indemnizatiei beneficiez de 1 an sau de 2? fetele care ati depus la sector 6 ati avut nevoie de livretul de familie. Nectarie inca nu e trecut in livret. Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
Maria o chema pe bunica mea...si eu tot asa am fost crescuta la Cluj la bunici
m-a sunat mama sa imi zica ca au spus astia la radio ca se aplica doar copiilor nascuti in 2011...naiba sa ii ia...ca nu mai inteleg nimic
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
neata dragelor!
eu sunt putin intoarsa pe dos...dar o sa-mi treaca...azi noapte mi-a murit catelusa, biata de ea... a fost ca un copil pt noi, de fapt ea a fost primul nostru copil... era bolnavioara, dar speram s-o scapam...in fine...am asa o stare ...
LA MULTI ANI ANDREEA!!! SA FII SANATOASA, MEREU FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE FRUMOSII TAI!
Denisa iubita, eu ziceam de CALMA BABY...se gaseste mai greu, de fapt nu in toate farmaciile...cauta la astaea mari si daca nu pe net...eu ii dadeam lui Eric cand era mic...a avut efect, o vreme, cum ziceam...e natural, nu da dependenta si paote aveti noroc...
sanatate multa si voua si puilor...uf ce greu trebuie sa-ti fie...poti papa miere, nu e nicio pb...eu aproape zilnic pun in ceai...incearca pastilele CORYZALIA, sunt bune pt raceala, sunt naturiste...si GRANULELE HOMEOPATE ALLIUM CEPA..sanatate...
cristinuta, hai ca mergeti spre bine...doar tu mai ai de lucrat la odihna ta si la putina relaxare...ca esti prea tensionata...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui larissa_79 oana, condoleanta ...grea pierdere....mie mi-a fost tare tare greu sa le duc. Mai ale disparitia bunicilor ce m-au crescut. Bunul Dumnezeu sa o ierte! Sa imi spui numele poate o pomenim si noi in putina rugaciune! Deci io daca inca n-am depus dosarul dar...ar trebui sa intru incepand cu 4 octombrie in plata indemnizatiei beneficiez de 1 an sau de 2? fetele care ati depus la sector 6 ati avut nevoie de livretul de familie. Nectarie inca nu e trecut in livret. Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
mai, Boc zicea ca e vorba de mamele care nasc in 2011, ele vor intra in noile prevederi...deci cine a nascut in 2010 beneficiaza de aceleasi drepturi ca si pana acum...
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-8103589-guvern-sedinta-tema-bugetului-ora-19-00.htm
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...