Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 14
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Se pare ca pt mamele aflate in plata, nu se schimba cu nimic situatia. Acum sunt curioasa daca eu, daca mi-am depus dosarul azi, o sa prind 2 ani de plata sau doar 1 an. Macar nu au scazut cu nimic sumele. Deocamdata. Probabil peste 6 luni, o sa mai trecem printr-o etapa de genul asta Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 5 |
Sunt niste nemernici...Mare economie fac pe spinarea mamicilor....care culmea sunt doar 190.000 ...din care majoritatea sunt cu pragul minim de 600 lei...Niste animale ca altfel nu le mai pot spune.
Sunt atat de dezgustata incat i-am spus sotului meu ca alt copil nu fac daca nu pot sta cu el macar pana la 2 ani..sa ma bucur de el si el de mine....Nu vreau sa fac un copil sa nu stau cu el pana la 2 ani...Chiar daca am ajutor mare in mama mea tot nu ma pot desprinde de puiul meu
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
citat din mesajul lui crissy77 ooana, Dzeu s-o ierte si sa o odihneasca in pace Si noi avem PARTENER DE CONVERSATIE Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Beatrice e o dulce si o frumoasa.
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
crispro spune:
E foarte scumpa Beatrice, o dulceata! Ce fain povesteste! Crissy, asa in fuga am vazut in niste poze de-a tale mancarica pt copii- pinguini din masline, ceva ciupercute nu stiu din ce.. bestiale!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
citat din mesajul lui michelle1981 .. si tot azi implinim 8 ani de relatie |
multi inainte!
bambo, succes la ferma!
victo, flacaii tai sunt 2 picaturi de apa
citat din mesajul lui ilinca79 Rodi tare scumpa e Isa cum sta ea in scaunel Vad ca la petrecere pustiul a trisat, ca el nu era in pijama |
ba da, ilinca, dar prima data cand a venit a stat putin ca avea de mers cu maica-sa undeva, apoi a revenit in pijama
citat din mesajul lui crispro Ilinca, mai vroiam sa iti zic ca nenea dr ce a scris cartea zice ca peste zi tre sa aiba 3 ture de somn, de minim 45 min, o ora, unul de pe la 9-10, altul de pe la 12-1-2, si altul de la 4-5,... dar asta ultimul nu toti copiii il fac, iar daca nu dorm a treia tura, atunci trebuie culcati mai devreme. Si cica de la 9 luni nu mai vor a treia tura, doar 2 reprize dorm... |
pai a mea se trezeste cand ar trebui sa o pun a doua tura la somn
aelita, am primit sms , dar am asteptat cuminte sa intri tu sa ne mai pove... m-au omorat pozele cu zapada, si noi am fost azi dar a plouat de dimineata si n-a mai ramas mai nimic... o sa pun imediat si poze...
trimit mesajul si revin, sa nu-l pierd
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui larissa_79 ieri nectarie s-a intors prima data de pe o parte pe burtica |
miscaret si Nectarie . Isa nu pare interesata de a se rasuci, daor ridicatul o intereseaza... dar nici daca nu reuseste nu se agita prea tare, gaseste altceva de facut
_
btz_ovi spune:
Buna seara!!!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI,PRECUM SI CELOR CE POARTA NUMELE SFANTULUI NICOLAE
Oanna condoleante
Crissy Teodora e o scumpa.Sa-i transmiti ca o pupa dulce si o imbratiseaza cu drag iubitul ei .Si cu intarziere LA MULTI ANI SCUMPA ELISE
La noi nu a venit mosu aseara decat pt Paul, acum 2 sapt pt mine cu un robot de bucatarie iar pt sot nimic ca a fost obraznic .I-am facut comanda de un parfum,asa ca ma recompensez.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
btz_ovi spune:
Ca vorbeati de rasuciri,Paul a inceput timid cu tentative de rostogolire,insa prima cu adevarat de pe burta pe spate a facut-o pe 10 nov.De atunci zilnic se rostogoleste fara nici un ajutor.,insa prin somn niciodata.
Iar acum a inceput sa faca si pivotari,sa isi ia suzeta singur de pe pat,sa linga tot ce gaseste,sa se balanseze
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Larisa, am plans de nebuna... ca am impachetat atat pe cadouri, si nici nu am apucat sa il desfac si io, ca ceilalti... toti si-au desfacut cadourile acolo, intre toti... io am venit cu el acasa, si mi l-am desfacut singura, si m-am "bucurat " de el... si stresata cu copilul daca doarme, daca nu, si obosita la greu, si copil marait, de nu am reusit sa ma bucur... dar poate acum cu militaria va fi mai bine, si de Craciun imi pun si io fata vesela. |
scumpa de tine, imi vine sa te pup ca pe un copil , ca nu teai bucurat si tu de cadoul ce ti l-ai facut singura. dar ceilalti nu ti-au luat nimic, adica socrii v-au dat bani, dar cumnatii? poate de Craciun scoti si tu
_
bamboletta spune:
citat din mesajul lui ooana fetele sunt tare trista, m-a sunat fratele meu...a murit bunicuta mea Dumnezeu sa o odihneasca! am vazut-o vineri ultima data si atipise in timp ce ii dadeam sa manace la Matei...asa ca la plecare nu am mai intrat in camera ei...am sa regret toata viata ca nu m-am dus sa o pup la plecare asa cum o faceam mereu ...scuze ca plang aici Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Oana condoleante...imi vine sa anul trecut a murit si bunica mea draga
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
rodyka spune:
ooana, sincere condoleante ptr bunica ta... si mi-au dat lacrimile gandindu-ma la a mea...
_