Nov-dec2010,Bv Siuta! BV anes!Hai lorin!!(165)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

anymona, legat de alunite...nu este nicio problema dpdv medical daca deja a aparut alunita. Doar estetic sa zicem, adica va fi mai mare ca majoritatea alunitelor. Sotul meu a avut inca de la nastere o alunita pe spate si pe parcurs, crescand, a devenit mai mare intr-adevar decat toate alunitele pe care le are.

Eva Multumesc pt. mutitudinea de paharele inchinate mie! Si tie unul cu sucul natura pe care il preferi tu .

Lorin, declansarea lactatiei are consecinta contractarea uterului si daca esti si pe oxitocina eu zic ca nu mai este mult pana la linia de sosire.

Eu sunt bine, epiziotomia se vindeca, lui Ovidiu i-au iesit bine analizele, icter nu a facut, cel putin deocamdata. Are colici dar nu plange, se strange si are gaze. Eu am facut o urocultura sa vedem ce imi mai iese in urina.

poze

Mama lui Remus (10.10.2008), prima minune si a lui Ovidiu (6.12.2010), a doua minune.

merci mult pt raspuns. Din pct de ved estetic mie mi se pare chiar frumoasa . Nu stiam dc dpdv medical e ok sa apara asa devreme. Sigur nu s-a nascut cu ea.

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

Doura, postasei tu la un moment dau un link cu un centru de activitati pe care i l-ai luat Maysei...si mai zicea cineva ca tot din ala are (Eva ?)...se poate sa-l mai puneti o data, daca sunteti careva prin zona ?

Lorin, acesta e, de la Tiny Love, marca. E excelent, si-a scos toti banii, Luca s-a jucat in el si inca o face, si il mosteneste si Noah. Are jucarele frumoase plus melodii frumoase. Copilul declanseaza muzica cu picioarele cand e mic si sta la orizontala acolo da din picior si declanseaza muzica, apoi cu mana. E fff fain si rezistent.
http://www.c h i c b e b e .ro/products/4566-tiny_love_gymini_centru_de_joaca_loveste_si_canta.mbs. Stergi tu spatiile, pls.

Auzi, dar tu nasti sau faci shopping?Esti fenomenala!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 37+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

si noi tot pe asta l-am luat zilele trecute de la baby expo. Cam scump ce-i drept, dar sper sa merite banii. Nu l-am desfacut inca ca vreau sa i-l pun sub brad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eva,eu am luat bouncer-ul www.babytrend.com/bouncers/" target="_blank">asta roz ..pt exista si pt baieti varianta cu albastru..noua ne place..
lorrin si eu am acelasi centru de activitati ca eva
symo exact asa face si sasa..dupa baie se activeaza nu mai are stare..apoi adoarme si pe la 3 se trezeste..si dupa papa si schimbat nu mai are somn vreo ora..apoi pe la 7 la fel dar ma tine vreo 2 ore.si mai dorm si eu de la 9 la 9:30

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Arianna a plecat cu buni la Constanta. deja mi-e dor de ea, parca e goala casa ...am zis ca o sa ma simt mult mai relaxata si o sa am timp pt mine si bebe, sa-l dragalesc, ca nu pot de fata cu A. Dar mi-e asa dor de ea
Symo, asa e si la noi. dupa baie are niste ochi maaarrii ...cel mai mult a stat pana la 1.30. dar el e trezeste des noaptea. maine mergem la orl, ca nu-mi plac mucii si fornaitul lui.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

of...nici eu nu pot sa-l pupacesc si dragalesc pe bb de fata cu Clara. Imi arunca niste priviri....si exact in momentul ala are nevoie de ceva ca sa-mi atraga atentia asupra ei. Asta desi, de cand a venit bb e mai alintata si rasfatata decat inainte. Asa ca ma iubesc cu bb doar dimineata cand e ea la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Buna seara, fetelor!!!
Eu, as acum am spus, astept data de 17 dec cand va fi marea intalnire cu Ursuleatza. AM fost la consultul preanestezic deja, totul e stabilit. Rezultatele analizelor sunt ok, dar....desigur streptococul agalacticae care a iesit de fiecare data, a iesit si acum. Dr. zice ca nu e grav, mai ales ca fac cezariana, dar...nu stiu.
Apropos de concediu maternal, cred ca amaelia are dreptate, se va aplica nu numai celor care nasc in ianuarie, dar cele care intra in CIC in ianuarie, deci fetele din decembrie. Voi cum stiti?

37+ Roberta Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Si am pus cateva poze cu camera Robertei si cu caruciorul. Sper ca va plac

37+ Roberta Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Noi am fost la plaza si ne-am jucat pinball, dart, am impucat monstrii, am jucat tot felul de joculete cu tati.... Mama denaturata mai sunt..... Am mai profitat putin de " libertate"!!!

Kitty 39+
echografic 40 sapt
MAMI si TATI(in special) in
pentru ca au o cu numele de
Eva Maria!!!

AMR 1 ZI.... sau cat vrea matza mea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Buna seara, fetelor!!!
Eu, as acum am spus, astept data de 17 dec cand va fi marea intalnire cu Ursuleatza. AM fost la consultul preanestezic deja, totul e stabilit. Rezultatele analizelor sunt ok, dar....desigur streptococul agalacticae care a iesit de fiecare data, a iesit si acum. Dr. zice ca nu e grav, mai ales ca fac cezariana, dar...nu stiu.
Apropos de concediu maternal, cred ca amaelia are dreptate, se va aplica nu numai celor care nasc in ianuarie, dar cele care intra in CIC in ianuarie, deci fetele din decembrie. Voi cum stiti?

37+ Roberta Maria

Hahaha, pissi78ro, si eu tot p 17 decembrie am urmatoarea intalnire + eco la maternitate. Daca mai apuc, nu as crede...vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

eva,eu am luat bouncer-ul www.babytrend.com/bouncers/" target="_blank">asta roz ..pt exista si pt baieti varianta cu albastru..noua ne place..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

merci, Doura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

se pare ca eu am un scenariu asemanator cu Lorin :), dilatatie 3 si bb sus, contractiile sunt de pretravaliu, neregulate. Sper sa nu imbatranesc pe-aici...
A, cand ma plimb dispar aproape complet contractiile.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s40

Mergi la inceput