Nov-dec2010,Bv Siuta! BV anes!Hai lorin!!(165)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna seara!
Am pus cateva poze noi, ca tot intreba Doura.
Apropo de indemnizatie, sincer eu as merge pe zicala: ce-i in mana nu-i minciuna. V-am mai zis ca matusa mea lucreaza la sector 3, la ajutoare sociale, adica locul in care noi depunem dosarul pt alocatie si CIC , iar ei nu stiau nimic concret astazi, nu aveau nici o decizie de la juridic. Insa....dosarul se depune la ei si de aici pleaca in alt sediu, de unde urmeaza sa primim decizia de calcul, iar acest traseu dureaza si o luna. Pana nu avem decizia in mana, unde sa scrie negru pe alb suma pe care urmeaza sa o primim, suntem cam intre ciocan si nicovala. Eu teoretic termin cele 126 zile pe data de 03 februarie, dar mai stau cu ochii pe situatiesi iau o decizie in curand, nu ma bazez pe vorbele lui Boc, care ba zice ca va fi un an pt copiii care se nasc dupa 01 ian, ba zice ca ramane 2 ani pt cele care sunt sub incidenta de plata a indemnizatiei.....pai si noi? unde ne aflam? Oricum indemnizatia se acorda ani de la data nasterii, nu de la data depunerii dosarului, asa ca....este discutabil.

Dienuca mea...., nu-i un copil "normal" care sa faca nani dupa baia de seara si asta ma dispera. Vreau si eu sa-i fac baitza, sa facem masaj, sa papam si la nani. Nu maica, papam, ne foim si stam cu ochii pe pereti, si "urleaza" pana pe la 23-24. In rest, e o dragutza, se trezeste la 3-4 si apoi la 7-8, cand papa bibe si cade lata in lumea viselor.
E un copil f vesel, dimineata rade si e zambareatza, ii place la shopping, la mall, numai sa nu o imbracam f gros, daca e prea infofolita face scandal.

Ma duc la baitza, va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Ukume, iti tin pumnii si te pupacesc...sa ai nastere usoara si fara complicatii

HAI, UKUME !!!!

Syl, tu inca nu....mai stai un pic

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu

40 saptamani si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

fetelor i-am scris lui ukume un sms sa vad ce face si daca a nascut si am primit raspuns acum ca ii este dor de noi, nu a nascut dar este de sambata in spital ptr ca a facut tensiune mare si a ajuns la urgente. luni i-a facut eco si lichidul arata ca la o sarcina dupa termen. maine se decide daca ii provoaca nasterea sau ii fac cezariana. ne tine la curent si ne pupa!!

daca mai imi scrie va tin la curent.....macar asa mai scriu si eu

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Sashenka multumim pentru vesti . Sa speram ca vor veni vesti bune cat de curand!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

Doura, postasei tu la un moment dau un link cu un centru de activitati pe care i l-ai luat Maysei...si mai zicea cineva ca tot din ala are (Eva ?)...se poate sa-l mai puneti o data, daca sunteti careva prin zona ?

Lorin, acesta e, de la Tiny Love, marca. E excelent, si-a scos toti banii, Luca s-a jucat in el si inca o face, si il mosteneste si Noah. Are jucarele frumoase plus melodii frumoase. Copilul declanseaza muzica cu picioarele cand e mic si sta la orizontala acolo da din picior si declanseaza muzica, apoi cu mana. E fff fain si rezistent.
http://www.c h i c b e b e .ro/products/4566-tiny_love_gymini_centru_de_joaca_loveste_si_canta.mbs. Stergi tu spatiile, pls.

Auzi, dar tu nasti sau faci shopping?Esti fenomenala!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 37+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Arianna a plecat cu buni la Constanta. deja mi-e dor de ea, parca e goala casa ...am zis ca o sa ma simt mult mai relaxata si o sa am timp pt mine si bebe, sa-l dragalesc, ca nu pot de fata cu A. Dar mi-e asa dor de ea
Symo, asa e si la noi. dupa baie are niste ochi maaarrii ...cel mai mult a stat pana la 1.30. dar el e trezeste des noaptea. maine mergem la orl, ca nu-mi plac mucii si fornaitul lui.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am revenit si noi de la spital (doctora mea e de garda si am fost acolo la ecograf). Bebica e bine, are cam 3500g, e mai mare cu o zi, la monitorizare (ca tot trebuia sa fie treaza si sa miste acolo) s-a culcat bine-merci de a trebuit sa-mi tot mangai burta s-o trezesc. Colul e scurt, dar e bine ca mai avem lichid, e "lungana" dupa cum zice doctora, placenta e deocamdata binisor. Deci bebica mai sta putin.
A ramas sa vorbim in weekend si sa ne revedem probabil peste o saptamana daca mai sta bebica.

38+

Mergi la inceput

Eu am terminat shoppingul pt mine pt spital, am pijamale, sutien de alaptare, tampoane de toate felurile, ma rog toata trusa igienica pt dupa nastere, am mai luat hainute pt Noah, inclusiv cosmonautul cu care il scoatem din maternitate. Sunt la zi, le-am si spalat deja, de mana, ca prima oara. A sosit si salteluta de baie. Totul e ok. Imi mai trebuie un bouncer si un wrap.

Ce sugestii de bouncer bun cu vibratii aveti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anes
Eva Multumesc pt. mutitudinea de paharele inchinate mie! Si tie unul cu sucul natura pe care il preferi tu .

Eu sunt bine, epiziotomia se vindeca, lui Ovidiu i-au iesit bine analizele, icter nu a facut, cel putin deocamdata. Are colici dar nu plange, se strange si are gaze. Eu am facut o urocultura sa vedem ce imi mai iese in urina.

poze

Mama lui Remus (10.10.2008), prima minune si a lui Ovidiu (6.12.2010), a doua minune.

Merci, Anes, si refacere rapida.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Arianna a plecat cu buni la Constanta. deja mi-e dor de ea, parca e goala casa ...am zis ca o sa ma simt mult mai relaxata si o sa am timp pt mine si bebe, sa-l dragalesc, ca nu pot de fata cu A. Dar mi-e asa dor de ea

te cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Eu am terminat shoppingul pt mine pt spital, am pijamale, sutien de alaptare, tampoane de toate felurile, ma rog toata trusa igienica pt dupa nastere, am mai luat hainute pt Noah, inclusiv cosmonautul cu care il scoatem din maternitate. Sunt la zi, le-am si spalat deja, de mana, ca prima oara. A sosit si salteluta de baie. Totul e ok. Imi mai trebuie un bouncer si un wrap.

Ce sugestii de bouncer bun cu vibratii aveti?

noi avem modelul asta: http://www.bimbomarket.it/sdraietta-chicco-seasound-blu-P17919.htm
mai aveam de la A. si asta http://www.bimbomarket.it/nuovo-seggiolino-dondolino-cresci-con-me-da-viaggio-P17273.htm , pe alta culoare.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput