Nov-dec2010,Bv Siuta! BV anes!Hai lorin!!(165)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Fetele eu ies la plimbare! Am un chef sa ma plimb si sa meeg la cofetarie! Mama a zis sa iau bagajul cu mine:)

Kitty 39+
echografic 40 sapt
MAMI si TATI(in special) in
pentru ca au o cu numele de
Eva Maria!!!

AMR 1 ZI.... sau cat vrea matza mea!!!!

arunca si aici un ecler, de preferat cu vanilie ceva

Eva & Luca (08.09.2008) acum 37+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

Citat:
citat din mesajul lui lore76

are cineva idee unde se depun actele pt sectorul 1? la arcul de triumf ?

ms si in avans

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Se depun in incinta casei de copii Piciul (parca asa se numeste) de la Arcul de triumf....iti recomand sa intri pe intrarea de la Manastirea Casin pe strada care te duci catre Elias.... sper ca m-ai inteles....eu mi-am depus din octombrie dosarul pt alocatie si nu am primit nimic pana acum

Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag

cum intri in curte este in corpul F....vezi ca cererea trebuie semnata de ambi parinti...eu i-am spus ca e sotul afara si i-am falsificat semnatura ca sa nu fac doua drumuri

Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag

ms mult lidia. si eu o sa falsific semnatura daca nu reusesc sa completez cererile acasa

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Geniusa inca un PM si gata. Si eu am stat cand am nascut-o pe Ati in rezerva 2. Stiu sentimentul, eu am stat 4 zile ca Ati facuse incter si ne-a mai oprit plus ca ea a stat la incubator ca s-a nascut cu 2 kg. Acum cu sangerarea am stat la salonul 11-12 ala de la intrare. Superrr, tv in camera,baia curata...nu stiu daca costa ceva astea. Ma gandesc sa stau aici dar e drumul lung pana la neonato. Deci iar nu-i bine.

Syl, mami de Ati si acum in 37 Thomas Bogdan

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Dragele mele . Nu sunt insarcinata dar aspir la asta si va citesc ca imi ridicati moralul. Sfatul meu este sa va efectuati 42 zile concediul prenatal obligatoriu si apoi sa solicitati indemnizatia ptr crestere copil daca va incadrati pana la sf lui decembrie. Aceasta ordonanta daca e de urgenta va intra in vigoare in 3 zile de la data publicarii in MO si sigur se va aplica ptr toate mamicile care solicita din mom ala si nu pentru cele care nasc in 2011. Lucrez in domeniu si am si cunostinte juridice iar sfatul meu asta este. Va pup, va urez nasteri usoare si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

42 zile concediu postnatal, scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Ok fetele , ma sacrific pt voi si mai pun niste perinite pe mine( ufffff iar o sa am ochii mai mari ca si burta)!!!
E amuzant ca am scuza ca sunt gravida daca cumva incep sa infulec ca o mini'scrofita!!!

Lorin, bubulina ta nu da nici un semn?
Eva, ce mai fce devoratorul tau de castraveti?:)

Kitty 39+
echografic 40 sapt
MAMI si TATI(in special) in
pentru ca au o cu numele de
Eva Maria!!!

AMR 1 ZI.... sau cat vrea matza mea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Dragele mele . Nu sunt insarcinata dar aspir la asta si va citesc ca imi ridicati moralul. Sfatul meu este sa va efectuati 42 zile concediul prenatal obligatoriu si apoi sa solicitati indemnizatia ptr crestere copil daca va incadrati pana la sf lui decembrie. Aceasta ordonanta daca e de urgenta va intra in vigoare in 3 zile de la data publicarii in MO si sigur se va aplica ptr toate mamicile care solicita din mom ala si nu pentru cele care nasc in 2011. Lucrez in domeniu si am si cunostinte juridice iar sfatul meu asta este. Va pup, va urez nasteri usoare si bebei sanatosi.

Acum nu ca-s carcotasa, da' noi mai suntem doar cateva care inca n-am nascut (si teoretic nastem pana la sfarsitul lui decembrie). Ori eu, care sa zicem ca nasc in 15 decembrie nu mai apuc 42 de zile pana la sfarsitul lui decembrie nici daca lungesc zilele. Nu am cum sa depun acte pana cand nasc, iar indemnizatia nu pot s-o solicit pana nu trec cele 42 de zile, este? Ori eu nu mi-am luat nici macar o zi de concediu medical in 13 ani de cand muncesc. Nici medical de boala, nici prenatal, nici un fel. Deci n-am dreptul la nimic, decat la cele 42 de zile de postnatal. Si dupa, eventual, sa imi iau copilul pe umar si sa ma prezint la serviciu, ca sa cotizez la idioti.

A, si inca ceva (asta ar fi pentru guvernanti si idiotii din claca lor): eu care am incercat sa raman insarcinata de acum 2 ani si s-a intamplat abia anul asta, eu si mai ales copilul meu ce vina avem ca avem politicieni tembeli?

Camady, te rog sa ma ierti ca am sarit asa, tu ai un sfat bun, dar din pacate nu se mai aplica la multe dintre noi. Eu sunt suparata tare si nu as vrea sa crezi ca am ceva cu tine, pur si simplu de cateva zile stau si plang si ma uit ca tampita la tv in speranta ca avem si noi o veste buna de undeva.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Amelia, ai perfecta dreptate...
noi astea care nastem in decembrie suntem in "vid legislativ" - deci la mana idiotilor....macar restul mamelor/viitoarelor mame stiu exact in ce ape se scalda

eu nu am putere sa plang acum sau sa ma consum pentru tampenia asta...o sa vedem ordonanta si atunci vom stii...nu are nimeni vreun proiect/vreo forma, ceva ??? ca macar ne-am lamuri cat de cat..

in continuare nici un semn de la bubulina

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu

40 saptamani si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

ia uite !!!!...de cand ma vait aici ca nu mai nasc, am facut si 1500 de mesaje....am devenit mandru membru matur cu 3 stelute rosii

poate asa vrea bubulina mea sa vina pe lume...

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu

40 saptamani si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lori mai ai rabdare???? eu cred k ceream cezariana pana acu. nu cred k as putea sa stau asa si sa astept sa se intample ceva
si bafta multa. poate vine mai repede bubulina

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 23 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput