Nov-dec2010,Bv Siuta! BV anes!Hai lorin!!(165)
Raspunsuri - Pagina 16
bebelu86 spune:
Koko nu stiu cum e cu rahi. dar din cate am inteles, nu simti absolut nimic. banutii se dau inainte. asa stiu, 
gensiusamb poti sa imi dai si mie te rog pm cu preturile???k eu am ceva ceva, dar vreau sa vad cum ai dat si tu 
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
36+ cu
Natalia Maria 
AMR 23 zile pana la marea intalnire 
Lidia_P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lore76 are cineva idee unde se depun actele pt sectorul 1? la arcul de triumf ? ms si in avansLore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna ![]() |
Se depun in incinta casei de copii Piciul (parca asa se numeste) de la Arcul de triumf....iti recomand sa intri pe intrarea de la Manastirea Casin pe strada care te duci catre Elias.... sper ca m-ai inteles....eu mi-am depus din octombrie dosarul pt alocatie si nu am primit nimic pana acum
Mami de
Ianis Andrei ingerasul nostru drag
Lidia_P spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lidia_P
Se depun in incinta casei de copii Piciul (parca asa se numeste) de la Arcul de triumf....iti recomand sa intri pe intrarea de la Manastirea Casin pe strada care te duci catre Elias.... sper ca m-ai inteles....eu mi-am depus din octombrie dosarul pt alocatie si nu am primit nimic pana acum Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag |
cum intri in curte este in corpul F....vezi ca cererea trebuie semnata de ambi parinti...eu i-am spus ca e sotul afara si i-am falsificat semnatura ca sa nu fac doua drumuri
Mami de
Ianis Andrei ingerasul nostru drag
crisuletzul spune:
Pai Syl.... Eu acum doar pot ghici cand nasc.... Stau la 30km de bucuresti, deci daca ma ia cu dureri trebuie sa fac minim 60km pana la spital
......
Cele care au nascut la Filantropia: nu trebuie hainute pt bebe?
Kitty
39+
echografic 40 sapt
MAMI si TATI(in special) in
pentru ca au o
cu numele de
Eva Maria!!!
AMR 1 ZI....
sau cat vrea matza mea!!!!
geniusamb spune:
bebelu, ai PM
la rahi simti ca se umbla acolo (fara vreo durere); pe mine m au apasat pe burta sus cand l au scos pe bebe ca nu voia sa iasa
mi s a parut ff ok, mie imi era frica sa nu prinda prost insa mi a clarificat anestezistul ca nu sunt sanse de asa ceva.. curaj, e floare la ureche 
Ana, mami fericita de
Matei (1.11.2010)
bebelu86 spune:
Genius mersi mult pt pm 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
36+ cu
Natalia Maria 
AMR 23 zile pana la marea intalnire 
syl spune:
Bebelu 
Koko, de aia eu la cele 2 ceza anterioare am avut anestezia generala. Nu suport sa simt ca-mi umbla in burta, se vb langa mine...nuuu, am avut rahi la apendicita si nu mi-a placut senzatia. Anestezistul astazi a ramas putin mirat de hotararea mea dar si ginecologul a spus la fel ca mine, mergem pe totala pt ca daca e necesara histeroctomia atunci oricum ma adoarme. Si eu morr de frica sa-i aud vorbin de uterul meu daca-l scot, daca nu...mai bine aflu cand ma trezesc. Totusi generala e mai riscanta...cica.
Syl, mami de Ati si acum
in 37
Thomas Bogdan
AMR 7 zile
lore76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokorinusha fetelor,l cezariana cum este cu rahi?chiar nu simti?nu este ciudat sentimenutl ala ca poti vb poti vedea tot ce se intampla si totusi esti taiata si nu iti poti simti partea de jos....nu prea ma impac cu ideea asta.si inca ceva,banii anestezistului pt rahi cand se dau??? 39+ cu Luca StefanAMR 3ZILEEEEEEEEEE!!!!! |
koko nu simti nimic si nici n-o sa vorbesti prea mult, eu nu pot sa spun ca imi aduc aminte tot ce s-a intamplat acolo, pt ca nu esti fresh 100%, stiu ca mi-au adus fetele pe rand, le-am pupat pe amandoua si le-a si luat. deci nu te gandi ca o sa stai la povesti cu dr-ii pe acolo, anestezistul m-a mai intreba din cand in cand daca sunt ok dar cam atat. nu stiu la alte fete cum a fost, dar la mine asa s-au petrecut lucrurile.
Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

lorin7774 spune:
legat de indemnizatie, pana nu vad cu ochii mei ordonanta aia, nu cred nici una din variante...
sper din tot sufletul sa avem noroc si sa se aplice in functie de anul nasterii copilului, independent de data CIC...inca mai sper...
Crisuletzu, mananca o savarina si pentru mine![]()
![]()
Vasari, ma bucur ca esti ok...scenariul se va scrie la fata locului; oricand pot aparea surprize
Syl,nu te mai stresa cu kg lu' Ati, isi revine ea! important e ca e acasa si e bine
si vine si bb peste o saptamana
Kokorinusha, o sa fie ok si cu cezariana...nu are de ce sa nu fie
eu ca o floare in continuare...nimic nou...ma enerveaza branula asta si statul degeaba in spital
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu

40 saptamani si 3 zile