Buburuze de ian-feb 2011-HAI IRINUKAAA!!!(129)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

La multi ani maimutzica! Sa fi sanatoasa, iubita si cat se poate de fericita. Sa ai o sarcina la termen cu un bb sanatos si cuminte!
Vad ca nu ai datele in listuta cu ziua nasterii...

La multi ani Nicoletelor!!!

Irina ~ 36+ cu Patrick Cristian
AMR 28 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Vasilasanita, dr. tau nu ar trebui sa prescrie nimic fara sa se consulte cu gineco sau sa-ti ceara tie sa verifici. Aici asa e.
Eu am luat in sarcina trecuta ceva antibiotic, prescris de dentist. Nu mai tin minte ce era, dar stiu ca am discutat mai multe si pomenea de nu stiu care antibiotic ca are ca efecte secundare ingalbenirea dintior copilului.

misssexi, sa-ti fie de bine cu sarmalutele tale . Mi-e pofta, dar tot nu gasesc varza acra, asa ca degeaba.

Eu am nascut un bb-loi de 4020 g, am avut burta mare si o tona de lichid. Pe cand eu la nastere am avut sub 3 kg, undeva la 8 luni, si acum sunt de 1.75 , genele.

Doloress, si eu tot soacra cu 2 nurori , sper sa nu imbatranesc ca o zgripturoica. Am povestit undeva prin urma ce si cum s-a intamplat de am disprut, pe scurt mutat in alt oras, apoi pierdut job, peste o sapt. Adam f bolnav, stat prin spitale. Acum suntem bine .

Cat despre nume : mama cand a auzit a inceput sa zbiere in tel., cica sa pun si eu un nume de poate si ea sa-l pronunte...de parca Adam ar fi ceva alien. Ii zic ca sa-l strige Noni sau Noe, nu-i bai. Cu Ion n-a avut succes ...vine fix ca nuca in perete cu numele de familie (neromanesc). Am lasat-o neconsolata .
Si mie imi place Kevin mult .
Si laa cat mai multe saptamani!

Patrick e un simpatic, si eu as face la fel de as fi in locul lui. Ii e dor de mami lui. Si Adam dupa spital devenise ff atasat de mine, numai lipit statea, iar noaptea dormeam tinandu-de de mana. Altfel plangea. Si-a mai revenit acum.

Tunde, sper sa petreci sarbatorile cu baietii tai, acasa.

Codruta84, bafta sa stea bb cat mai mult la caldurica! Strange genunchii cum se spune. Cum arata dopul gestational? Sa ma prind si eu in caz de...Mai pune o data site-ul cu nasterea naturala, nu se deschide si ma intereseaza.

Ziki , merci. Ai uitat sa adaugi modestia. Nu cred f tare, dar e distractiv si cateodata se si potiveste toata treaba asta cu zodiile.

missmj, imi pare rau de durerea de masea. Ce mai merge ca remediu naturist e uleiul de "cloves", in romaneste cred ca se traduce cuisoare. Aici il gasesc chiar la Carrefour. Se pune local si amorteste zona tare, un fel de tuica ma gandesc.

Adam (22 mai 2008) si 35+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ache! corect, modestia a ac

in legatura cu varza acra, la magazinele libanezilor nu se gasesc borcane cu muraturi, si - implicit- varza acra?
zic si eu...

sanziana deflaviasi cu felix -> 28s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata si de la mine!!
Pup fetele.

LA MULTI ANI SARBATORITILOR !!!
Roxana...La Multi Ani! cu intarziere din pacate pentru ca nu aveai datele in listuta..sa fi sanatoasa,fericita si implinita..nastere usoara si bebe sanatos

Bey..lipsesc doua zile si ce faceti? ma fentati ? am zis doar sa stati la coada tre sa stau cu ochii pe voi.

Una peste alta..Codruta e timpul sa te pregatesti, sa stai linistita..si hop..imediat apare bebe sa fiti sanatosi si sa fi curajoasa
Irinuka..trage o fuga la dr sa te lamuresti care e faza..dar, sa fi pregatita trup si suflet pentru orice va spune..orice va urma..
pfuuu..ce m-am emotionat..

Revin..ma duc sa mai iau o gura de cafea (tare chioara am facut-o)..

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

maimutzica, LA MULTI ANI cu intarziere!!
N-ai raportat acilea ziua de nastere dinainte ca sa te trecem in listutza si sa navalim peste tine cu felicitari si pupaturi!
Ntz ntz ntz!

_
BB e deja pe drum
Roxana 35+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Ziki nu, nu le au cu varza murata.
Am aflat eu de un supermarket unde se vinde la kg, tocata. De cate ori ma duc cica-s out of stock...incep sa banuiesc ca numai eu m norocul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Da irinuka, voi fi prezenta dar doar dimineata. Eliza are program la calculator, o las maxim o ora, si nu pot fi ca lupul moralist. Nu stai tu ca stau eu....asa ca .....dimineata ne povestim.

Ache, sincer eu nu am vazut nici un dop cand am nascut/o pe Eliza si chiar numai cu ochii dupa el eram dar nu stiu unde a disparut.
Cica e gelatincos si cu virisoare de sange.
28+

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Asa..noi in week am avut iar program administrativ..nu prea am stat.
Ne-a venit patutul sambata..l-am montat,aranjat,bibilit..e foarte frumos si imi place mult materialul..forma..tot..are si functie de leganare..muulte sertare, e foarte practic.
apoi seara am impodobit frumusete de brad mare..am ascultat colinde..a fost frumos..chiar daca am fost singurei.

azi m-am trezit la 5.30...am tras o fuga la birou sa duc medicalul...da greu cu drumul, am avut contractii si dureri la fiecare 10 min...plus ca nu imi mai gasesc nicicum pozitia la volan..sotul ma suna din 10 in 10 min..ii era frica ca nasc..(asa i-a zis dr, ca eu voi naste in masina de mai umblu mult)..acu stau cu voi sa termin cafeaua si ma bag la tura doi de somn..ne-am culcat dupa 12..am stat la extraterestrii iar

Simo 36 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vas

Da irinuka, voi fi prezenta dar doar dimineata. Eliza are program la calculator, o las maxim o ora, si nu pot fi ca lupul moralist. Nu stai tu ca stau eu....asa ca .....dimineata ne povestim.

Ache, sincer eu nu am vazut nici un dop cand am nascut/o pe Eliza si chiar numai cu ochii dupa el eram dar nu stiu unde a disparut.
Cica e gelatincos si cu virisoare de sange.
28+

13.05.2007
poze2

bebelicu

...sper sa am si eu norocul de o naturala, usoara de se poate, cu rupere de apa si fugit la spital. asa, ca-n filme .

Shines, sa va fie de bine patul nou si casuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ache, la mine chiar asa a fost.Ca in filme. Mi se parea ca visez. Nimic nu era asa nasol cum ma asteptam. Chestia e ca am plecat din start cu ideea ca a naste e foarte greu.....si uite ca mi s/a parut foarte simplu.
Ce ma distreaza si acum e ca am urlat pe masa de nasteri pana m/a intrebat doctorita de ce zbier....si atunci m/am oprit si mi/am dat seama ca nu trebuia, dar eu asa am plecat setata, cand nasti se zbiara....atunci m/am linistit si a fost totul ok.

Acum chiar daca am nascut usor tot ma gandesc la ce e mai greu....ca sa nu plec setata invers de data asta si sa fie cumva altfel.

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput