Buburuze de ian-feb 2011-HAI IRINUKAAA!!!(129)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata mamicute!

Hai ca io-s cu un morcov cat casa! Mi-a adus Mos Nicolae ceva pete maronii!!! M-am speriat de numai pot!
Stiti ceva de asa ceva?
Ca tot vorbiram de Codruta aseara, las-' ca-s eu mai viteaza!
Ma prega sa merg la dr, mai stau putintel sa vad cum totusi evolueaza, dar tot ma duc in cateva ore!
Nici nu stiu daca sa ma bucur... sa iau ca un semn bun sau rau...

Irina ~ 36+ cu Patrick Cristian
AMR 28 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna dimineata!

ma duc sa vad ce s-a mai intamplat cu Codruta~

si sa dau drumul la tv sa vad ce se va alege de noi . mi-e tare frica ca astia o sa scada indemnizatia

sa avem o zi cu vesti BUNE!

sanziana deflaviasi cu felix -> 28s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

hai ca sunteti bine toate

de Simo mai stie cineva ceva? n-a intrat de mult, nu-i asa?

Rox, multam de cacafica.

eu am o stare de agitatie de azi dimineata, de cand a venit mosu
doar ca starea mea nu e a buna. ma invart prin casa ca Bubico. sa shed mumos si sa vad ce mai povestiti

sanziana deflaviasi cu felix -> 28s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Neatza, burtici!

Eu is cam depri de ieri, ma bantuie niste ganduri negre, sper sa le alung. Ma duc sa citesc din urma.

Irinukaaa, pete maronii in sapt. 37 pot sa insemne ruptura de membrane. E de mers la dr. imediat, mai bine decat sa astepti acasa si apoi pe la spital. Tot asa poate sa nu insemne nimic, desi nu stiu cat de abundenta e scurgerea. Nu te speria si suna dr..
Sa ne spui de scoatem motatele. Curaj .

Adam (22 mai 2008) si 35+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Neata si de la mine burtici
multumesc de cafeluta Roxx
Codruta, Irinukaa....va bagati in fata?m am apucat emotiile{imi transpira mainile}, curaj fetelor, se pare ca se apropie momentul mult asteptat
Misssexy, sa vii cu vesti bune de la dr
o saptamana usoara fetelor....

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Multu'Ache de parere. Eu am incercat sa citesc pe net, dar nu m-am lamurit prea mult.
Faza e ca nu am facut nimic in mode deosebit in ultimele zile sa zici ca ar fi de la efort sau ceva...
Aceste scurgeri au aparut dupa ce am fost la pipi de azi dimineata (cred ca nu erau si azi noapte... cu toate ca nu am de unde stii sigur ca merg teleghidata noaptea si nu aprind lumini )... pe chilot nu era nimic inainte de a merge la baie.
Ca si cantitate e foarte redusa, nu se poate confunda cu dop sau secretii sau altceva... doar urme pe hartie.
Acum ca am facut iar un pipi... nimic! Eu ce sa mai cred?!?

AMR 28 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Neatza,

Am tras chiulul de vineri, motivat insa: a venit al meu; bonus: a aparut si socrela, a fost ok 'mneaei;

Am reusit sa ajungem si la targul de la romexpo, n-a fost nici o sfaraiala, mi-a parut rau ca am pierdut timpul pe drum pana acolo; m-am lamurit cu targurile astea, da' am zis sa nu mor proasta.

Ma duc sa recuperez cele 2 capitole cu care am ramas in urma, vrabiutze vorbaretze ce sunteti.

Sa avem o sapt mermecatoare!!

Ps: dau de baut si chestii bune de mancat (nu spun ce, ca io ma lupt sa ajung la zi cu punerea in practica a retetelor voastre) ca schimbam semnatura azi (acu ma duc sa modific), a fost si ziua mea; La multi ani gabivalceanu , ca suntem in aceeasi zi!! Multa sanatate si tot ce iti doresti!!!

LA MULTI ANI tuturor Nicoletelor !!!

rox 29+

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimi!
ca si tine Roxx, de azi intru si eu in normal, am terminat toata casuta , e totul pus la punct , acum ma odihnesc pana in februarie cand vine pe lume Andreiutul meu.
A venit si la noi mosul, fetelor nu va puteti imagina reactiile copilului cand isi vede cadoul. Atat de fascinata nu a vazut/o de mult pe Eliza mea. Sunt extraordinari minunile astea de copii. Azi a mers la gradi foarte fericita sa le spuna la colegii ei cum a venit la ea mosul.

Eu sunt bine, miercuri ma duc la eco, am rezistat 2 luni , nu/mi vine sa cred, dar acum de abia astept.
Bebelicul e tare zglobiu, azi noapte am stat amandoi pan ala ora 3 si ne/am jucat prin burtica.

Irinuka, mai stai putin si vezi ce si cum. Nasterea vine mai brusc decat te astepti. Va fi bine, ai sa vezi.

Imi spuneti si mie ce e cu Corduta, ca nu am citit din urma?
Simo, ce mai faci?
Bebelu, .

Sa stiti ca v/am dus tare mult lipsa. Ma gandema in fiecare zi la voi.
va pup si sunt prin zona dimineata asta.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

La multi ani tuturor celor care si sarbatoresc ziua numelui astazi si La multi ani Maimutica...sanatate tuturor

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Multu' si tie de parere Andreea.
Codruta a inceput sa piarda din dopul gelatinos.
Sa ne scrii mai des.

AMR 28 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput