Buburuze de ian-feb 2011-HAI IRINUKAAA!!!(129)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Am raspuns iara pe sarite ...

Am razbit saptamana trecuta fara sotu' am avut program de plans aproape in fiecare zi...parca toti s-au hotarat sa ma necajasca...Da' suntem sanatosi - slava Domnului - mosul a adus daruri in cizme, azi-noapte a nins si ninge in continuare...bine ca nu mai conduc...mai am o saptamana de mers la servici. Sa-mi tineti pumnii!

mamicile...
Vaz' bine ca incep puisorii sa apara! Sa fie sanatosi si ei si mamicile...nadajduiesc si eu sa vina bb pana in anul nou deci vreo 5-6-7 zile dau de la mine lui Doloress!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lili;nu conduc/..Dne fer!sotul e cu soafatul

Tunde 29 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

m-am intors si eu..dupa vizita la medicul de familie, putina hoinareala prin magazine si putina piata bineinteles..

greu cu emotiile astea,..dar stati la coada ca nu facem fata la atatea emotii puternice..fetelor va rog pe rand

mirela, cozonacul cumparat nu se compara cu cel de casa, dar in momentul de fata e ideal..ai grija de tine..

tunde, hai ca inca o zi mai rezisti..si grija mare cu condusul..

mami de Ariana (30.10.2005) si 31+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La mine, cu robert a debutat cu pierderea dopului pe la 2-3 noaptea, apoi dupa o vreme contrcatii usurele, care se indeseau si deveaneau mai "tari" pe la 6 am plecat la spital, era destul d eintens, dar nu s amor, sa tip, s ama urc pe pereti. La dilatatie 5 mi-a pus happy durala si de acolo fara dureri.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani de Sf Nicolae, mamici, tatici, copilasi, bunici! Pupici tuturor!

La multi ani MAIMUTICA ! sa fii sanatoasa si iubita!

Fetelor am impresia ca de Craciun o sa avem cativa Craciunei si Craciunite – buburuze, vad ca se inmultesc semnele pe-aici si creste agitatia. Vad ca o sa avem si niste sagetatori, nu numai capricorni si varsatori.

ABRAMBURIKA – la tine e voie sa scoatem motatele, gata, tu esti la termen! Daca nu ai contractii, si nici apa rupta, sunt sanse sa nasti mai incolo, cum iti doresti.

IRINUKA – tinem pumnii, oricum ar fi, sa fie bine! Bebelachele tau parca era destul de voinicel deci nu cred ca-s probleme daca vine mai repejor. Contractile nu sunt dureroase tare de la inceput. Nu te urci pe pereti, in nici un caz, e mai mult ca o durere surda, la mine loveau mai ales in spate asa jos.

CODRUTA – asteptam vesti!|

ACHE – haha si la tine mama cu Ion? Si la mine, cica musai sa-i pun Kevin Ioan ca o sa se nasca in preajma Sf Ion. Am lasat-o sa vorbeasca singura. O sa-i pun, la botez si Stefan. Dar nu in acte. Imi pare bine ca s-au rezolvat problemele, mai ales cu Adam, sanatatea copiilor e cea mai importanta.

MONIKA – poate e bebe care sughita. Asa se zbate ritmic burtica la sughit.

VAS – vrem si noi secretul nasterii usoare! Deci trebuie sa ne facem probleme – eu adevarul ca m-am dus destul de relaxata la Patrick (in afara de faptul ca-mi faceam griji pentru el, ca era prematur, la mine nu prea ma gandeam ). Ca ziceam ca no matter what o sa am epidurala si n-o sa simt nimic. N-am prevzut insa ca o sa ma tina 3 zile cu contractii, fara nici un fel de epidurala, tot incercand in disperare sa mai tinem bebelusul acolo. Bine, contractiile erau cam una la o ora, dar din aia oribila, asa ca 3 zile - ciuciu somn, ca la nastere ajunsesem terminata, plus probleme cu respiratia, ca au trebuit sa ma intubeze, mai impinge daca mai poti in conditiile astea. Nici eu n-am vazut nici un dop.

TUNDE – of, ce bine te inteleg, si eu boceam in spital, de fiecare data cand pleca piticul. Chiar cand el nu mai plangea deloc. Multa sanatate lui Mario, la mine e invers, mi-l imbraca de mi-l innebunesc, Ieri s-au dus pana la mall – la noi nici n-a nins bine deci nu e chiar gerul lui Sucila : i-au pus strampi, blugi si pantaloni de ski!!! Asta e barbate-meu mai ales, mama face ce zicem noi. Dar sotul meu e foarte sensibil, si crede ca toti suntem asa.

LORICH - bravo pt fetita si col cuminte, o sa ai doi cuminciori acasa!

FLUTURAS – eu n-am luat de la acceasi marca. La pompa Medela aveam un biberon inclus , mititel, nici nu prea l-am folosit. Biberoane am avut tot felul de marci : si dr Brown’s, avent, nuk, etc. In general se potriveau toate, daca nu, mulgeam intr-una care se potrivea si turnam in unele de hranit copilul.

RROX – stai linistita, nu cred ca e neaparat un semn, asta cu sanii. Pai mie mi-au curs in voia cea buna pe la 20 de saptamani, ca udam tricoul. Cand aveam si mancarimi. Si n-am nascut atunci din fericire.

LLI - merci, merci, le iau pe toate!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 30+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Fetele, vreau si eu parola, please. Merci anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Am dormit purin si vad ca se tot lasa cu pierderi de doape, dar nu de sampanie. Nu inca. Irina, Codruta, Abramburica

Vas , tare haioasa ai mai fost cu povestea nasterii. dar asistenta de unde stia cat de tare te doare pe tine? auzi la ea

Ariana, eu is Gica contra. Cu cat comenteaza ma tare, cu atat imi vine sa fac pe dos...mai ales cu mama .

Mirela, dar in ce carai recipientul cu urina mai ?

Mi-ai adus aminte de intamplare haioasa/ rusinoasa de-a mea. Cand aveam vreo 14-16 ani cred, ma duceam la bazinul de innot din pitesti. Pe drum ma apuca rau nevoia de toaleta (tot pipi), dar ce sa fac, rabd pana ajung.
ma bag repede in cabina de schimb, toaletele fiind mai apoi, cu dusurile. Si cum dau chilotii jos, nu ma mai pot abtine . Arnuc repede hainele din sacosa si fac in ea. Dar cum sa duc hainele la vestiar? Le las in cabina si plec senina cu plasa spre dusuri, in costum de baie. Tanti de la vestiar striga ca disperata dupa mine, eu ma fac ca nu o aud, ca doar ce sa fac? Ma duc, golesc continutul, spal plasa si ma intorc la fel de senina sa pun hainele sa i le dau. M-a boscorodit ea saraca, nu stiu ce a inteles de fapt.

Foxy, cloves nu clover. Verificat si zisei bine . Am mai facut eu varza acrita in 3 zile, dar zau ca nu se compara cu aia de la butoi.

Maimutzica, nu eu am postat link-ul, doar strigam dupa el .

Asa frumos povestiti de nasterile voastre! Vreauu si eu naturala, cu toate emotiile, chiar si durerile, cu doape, ape si tipete. Sa am ce-mi aminti apoi.

Adam (22 mai 2008) si 35+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Pe mine asa m-au incurajat prietenele care nascusera inaintea mea...ca nu-i mare lucru nastrea..cand simti ca mori,atunci ai scapat- e gata deja asa a si fost
V-am linistit?mamici care nu aveti bebei inca

Tunde 29 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Multumesc fetelor de parola, Ache, Lorich ma duc sa trag cu ochiul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello

mai fetelor ....mi sa facut pielea gaina !!

irina ..ce.s cu simpt alea ?? si contractii mai nou ? aoleu ....scoatem motatele ??

vasi am luat augumentin si cedax dar fa antibiograma neaparat ...este adevarat ca nu cauzeaza dar nu lua asa ca ti.a dat dr de fam si nu ai un rez clar la antibiograma

nu imi vine sa cred ca in curand vom face galerie ...sa nu va apuce pe toate odata ...ma refer la codruta , simo , irina , ambraburica ..

pupicei

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza34+ mihai

Mergi la inceput