LISTA DE RUGACIUNI
Raspunsuri - Pagina 9
adimercedes spune:
Va salut! Vreau sa va multumesc mult de tot pentru ca ne-ati pomenit in rugaciunile voastre si pentru gandurile bune. Tutu se recupereaza bine, am fost si la Belgrad si am luat viza, slava Domnului!!! Ramane deci pe vineri la ora 22:00 ora RO si rugaciunile noastre se vor intalni in drumul lor spre cer. Ma gandesc si eu la fetita Anei. Multa sanatate si acolo sus cineva ne iubeste!!! Pupici pentru toate, Adi
"Where there's a will, there's a way!!!"
Arhistefy spune:
Maine dimineata ma voi ruga si eu pentru fetita Anei. Domnul sa fie cu noi cu toti...
Mihaela
Ana spune:
Mi-au dat lacrimile citind mesajele voastre. Va multumesc foarte mult pentru gandurile voastre. Ma rog si eu pentru sanatatea voastra si a familiilor voastre.
Acum am venit de la spital. Operatia a decurs ok. Nu vom sti decat peste cateva zile daca a reusit sau daca va trebui repetata.
Inca o data multumesc si ne intalnim maine seara!
Ana
lix spune:
va rog sa ne rugam si pentru Maria. Este fata a carei poveste i-am postat-o eu in discutii generale. Are mare nevoie de ajutor. Sa ii dea Dumnezeu liniste si ...imi si vine greu sa spun ce vreau! ma rog si pentru ea, ca a avut si are o viata foarte grea.
Eu am sa ma rog maine sara pentru voi toate
Mirunda spune:
Dragele mele,
maine, in frumoasa si sfanta zi de vineri, incepe Postul Craciunului...Ma bucur ca vom fi din nou impreuna, in rugaciunea noastra...
Ma bucur ca existati, si va trimit un pupic la toate!
Mirunda, cu drag.
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Tango spune:
Sunt cu voi desi intru tare rar pe net. Dragostea si lumina lui Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti!
victoria si darul meu de la Dumnezeu, Daria
http://community.webshots.com/user/tangorezu
DARAEL spune:
Chiar daca nu am mai scris, sunt aici…
DARAEL
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Arhistefy spune:
Am inteles ca in seara asta, la orele 22, ne vom ruga din nou impreuna.Ne rugam pentru cineva in mod special?
Mihaela
alina_antoaneta spune:
Editat de Adimercedes
Lista de rugaciuni pentru 14.11.2003
1. pt victoria - ca sa aiba copii
2. ruxij (lia) - pentru calauzire, familia ei si interviul de pe
10 noiembrie
3. gabi/aurelursu - pt burtica
4. aquariuspro - pentru copil
5. bety- penbtru un bebe
6. andrada
7. aleexia
8. iubibubi/mona – pentru copilul ei Andrei (sanatate)
9. pentru mama Mirundei (Cornelia) si a fetitei (Mara) - sanantate si liniste - si pt. prietenul ei (Andreas) - sa fie bine cu noul servici
10.lilach - plecarea cu familia din tara (emigrare)
11. tango - pentru ea si ai ei
12. fetele de pe dc
13. copilutii cu probleme
14. Lix - liniste sufleteasca
15. pentru Adi - reucperarea sotului (Tutu) dupa operatie, drumul la Belgrad pentru viza, terminarea tuturor impachetarilor si pregatirilor,zborul din 15/17 noiembrie spre Australia
16. crinuta
17. lorelei_19
18. arhistefy
19. antoaneta (sanatate si liniste in casa)
20. pt. fetita neliei (Agata) - sanatate
21. darael
22. Casandra - pentru sanatatea baietelului (Calin), pentru o viata de familie linistita si sa se descurce financiar
Sper ca am trecut toate cererile. Daca nu, mii de scuze si spuneti! Ne vedem la 22:00, ora RO!
Adi
Multa sanatate!!!!