LISTA DE RUGACIUNI
Raspunsuri - Pagina 10
lix spune:
va rog treceti-o pe lista si pe maria pt liniste , sanatate si sa ii dea dumnezeu sa isi gaseasca in sfarsit drumul in viata.
DARAEL spune:
Voi incerca aici o actualizare a listei:
1. Victoria - ca sa aiba copii
2. Ruxij (Lia)
3. Gabi/Aurelursu - pt burtica
4. Aquariuspro - pentru copil
5. Bety- penbtru un bebe
6. Andrada
7. Aleexia
8. Iubibubi/Mona – pentru copilul ei Andrei (sanatate)
9. Pentru mama Mirundei (Cornelia) si a fetitei (Mara) - sanantate si liniste - si pt. prietenul ei (Andreas) - sa fie bine cu noul servici
10.Lilach - plecarea cu familia din tara (emigrare)
11. Tango - pentru ea si ai ei
12. Pentru toate fetele si toti baietii de pe DC
13. Copilutii cu probleme
14. Lix - liniste sufleteasca si pentru Maria, fata despre care a scris, pt liniste si sanatate si sa ii dea Dumnezeu sa isi gaseasca in sfarsit drumul in viata.
15. pentru Adi - recuperarea sotului (Tutu) dupa operatie, terminarea tuturor impachetarilor si pregatirilor, zborul din 15/17 (sau este 23 ?) noiembrie spre Australia (CHIAR NE VA FI DOR DE TINE !!!)
16. Crinuta
17. Lorelei_19
18. Arhistefy
19. Alina Antoaneta
20. pt. fetita Neliei (Agata) - sanatate
21. Darael & BB. ei
22. Casandra - pentru sanatatea baietelului (Calin), pentru o viata de familie linistita si sa se descurce financiar
23. Ana si fetita ei (sa se faca bine dupa operatia pe ochi si sa nu mai aibe nevoie de alta operatie)
24. Floare de colt
25. Pentru toti cei ce au nevoie…
Ne vedem la 22:00, ora RO!
PACE VOUA !
DARAEL
PS> Cred ca nu am scapat pe nimeni din lista de mai sus. Verificati si voi !
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
DARAEL spune:
Voi incerca aici o actualizare a listei:
1. Victoria - ca sa aiba copii
2. Ruxij (Lia)
3. Gabi/Aurelursu - pt burtica
4. Aquariuspro - pentru copil
5. Bety- penbtru un bebe
6. Andrada
7. Aleexia
8. Iubibubi/Mona – pentru copilul ei Andrei (sanatate)
9. Pentru mama Mirundei (Cornelia) si a fetitei (Mara) - sanantate si liniste - si pt. prietenul ei (Andreas) - sa fie bine cu noul servici
10.Lilach - plecarea cu familia din tara (emigrare)
11. Tango - pentru ea si ai ei
12. Pentru toate fetele si toti baietii de pe DC
13. Copilutii cu probleme
14. Lix - liniste sufleteasca si pentru Maria, fata despre care a scris, pt liniste si sanatate si sa ii dea Dumnezeu sa isi gaseasca in sfarsit drumul in viata.
15. pentru Adi - recuperarea sotului (Tutu) dupa operatie, terminarea tuturor impachetarilor si pregatirilor, zborul din 15/17 (sau este 23 ?) noiembrie spre Australia (CHIAR NE VA FI DOR DE TINE !!!)
16. Crinuta
17. Lorelei_19
18. Arhistefy
19. Alina Antoaneta
20. pt. fetita Neliei (Agata) - sanatate
21. Darael & BB. ei
22. Casandra - pentru sanatatea baietelului (Calin), pentru o viata de familie linistita si sa se descurce financiar
23. Ana si fetita ei (sa se faca bine dupa operatia pe ochi si sa nu mai aibe nevoie de alta operatie)
24. Floare de colt
25. Pentru toti cei ce au nevoie…
Ne vedem la 22:00, ora RO!
PACE VOUA !
DARAEL
PS> Cred ca nu am scapat pe nimeni din lista de mai sus. Verificati si voi !
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
DARAEL spune:
Scuze tuturor, dar nu stiu de ce s-a trimis de 2 ori !
DARAEL
aquariusrpro spune:
As vrea sa mai adaugatzi pe cineva care are muulta nevoie de ajutor:
<<din mesajul Ana71:
"O prietena a mea, membra si ea a forumului DC(Lucia este numele ei) a nascut miercuri noaptea un baietel. Sarcina si nasterea au fost fara probleme (copilul s-a nascut cu 3,800 kg) dar dupa cateva ore copilul a inceput sa respire greu si in urma investigatiilor din maternitate au constatat ca are o problema cu vasele de sange care pleaca din inima (malformatie care nu se putea vedea nici la ecografia tridimensionala).[...] Va rog si eu si mama copilului sa ajutati acest copil cu vreun sfat, relatie sau orice altceva. El este un luptator (s-a comportat foarte bine -chiar surprinzator si pentru neonatologi -dupa ce i-au facut ieri enzima aia de care va spuneam la inceputul mesajului), dar nu stim daca va supravietui pana luni, cand au spus ca-l vor primi cei de la Militar. ">> Mesajul integral la http://www.reclama mascata//avertizare/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16895
Deci, pentru baietelul Luciei.
Roxana&Ruxandra
Arhistefy spune:
Doamne Dumnezeule, ce necaz... Ma voi ruga in seara asta, cu voi, pentru toti cei in nevoie si pentru toti ceilalti care au nevoie de Dumnezeu in fiecare clipa a vietii.
Mihaela
Floare de Colt spune:
Fetelor, cand ne rugam pentru cineva anume, este bine sa spunem numele de botez intreg; deci daca are doua prenume, le spunem pe amandoua.
Va multumesc ca m-ati inclus si pe mine pe lista de rugaciuni.
Va pup cu drag si ne intalnim diseara,
Camelia
aquariusrpro spune:
Pentru cine sta pana mai tarziu pe net, va rog sa urmaritzi la linkul din mesajul anterior cum se numeste bebe.. poate il putem pune pe lista cu numele lui, chiar da nu vom sti toti numele.
Roxana&Ruxandra