LISTA DE RUGACIUNI
Raspunsuri - Pagina 11
iubibubi spune:
Doamne ajuta! Ne "vedem" diseara...
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
aquariusrpro spune:
Lista cu tot cu Lucia si bebele ei Andrei Cristian:
1. Victoria - ca sa aiba copii
2. Ruxij (Lia)
3. Gabi/Aurelursu - pt burtica
4. Andrei Cristian bebeul Luciei, bebe cu mari probleme cu inimioara.. si are doar 3 zile! Pentru sansa de a trai!
5. Bety- penbtru un bebe
6. Andrada
7. Aleexia
8. Iubibubi/Mona – pentru copilul ei Andrei (sanatate)
9. Pentru mama Mirundei (Cornelia) si a fetitei (Mara) - sanantate si liniste - si pt. prietenul ei (Andreas) - sa fie bine cu noul servici
10.Lilach - plecarea cu familia din tara (emigrare)
11. Tango - pentru ea si ai ei
12. Pentru toate fetele si toti baietii de pe DC
13. Copilutii cu probleme
14. Lix - liniste sufleteasca si pentru Maria, fata despre care a scris, pt liniste si sanatate si sa ii dea Dumnezeu sa isi gaseasca in sfarsit drumul in viata.
15. pentru Adi - recuperarea sotului (Tutu) dupa operatie, terminarea tuturor impachetarilor si pregatirilor, zborul din 15/17 (sau este 23 ?) noiembrie spre Australia (CHIAR NE VA FI DOR DE TINE !!!)
16. Crinuta
17. Lorelei_19
18. Arhistefy
19. Alina Antoaneta
20. pt. fetita Neliei (Agata) - sanatate
21. Darael & BB. ei
22. Casandra - pentru sanatatea baietelului (Calin), pentru o viata de familie linistita si sa se descurce financiar
23. Ana si fetita ei (sa se faca bine dupa operatia pe ochi si sa nu mai aibe nevoie de alta operatie)
24. Floare de colt
25. Aquariuspro - pentru copil
26. Pentru toti cei ce au nevoie…
Sper ca nu am gresit nimic.
Roxana&Ruxandra
adimercedes spune:
Lista finala (?)
2. Ruxij (Lia)
4. Andrei Cristian bebeul Luciei, bebe cu mari probleme cu inimioara.. si are doar 3 zile! Pentru sansa de a trai!
5. Bety- pentru un bebe
6. Andrada
7. Aleexia
9. Pentru mama Mirundei (Cornelia) si a fetitei (Mara) - sanantate si liniste - si pt. prietenul ei (Andreas) - sa fie bine cu noul servici
10. Lilach - plecarea cu familia din tara (emigrare)
14. Lix - liniste sufleteasca si pentru Maria, fata despre care a scris, pt liniste si sanatate si sa ii dea Dumnezeu sa isi gaseasca in sfarsit drumul in viata.
15. pentru Adi - recuperarea sotului (Tutu) dupa operatie, terminarea tuturor impachetarilor si pregatirilor, zborul din 23 noiembrie spre Australia (VOI RAMANE ALATURI DE VOI PE DC !!!)
16. Crinuta
17. Lorelei_19
18. Arhistefy
19. Alina Antoaneta
21. Darael & BB. ei
22. Casandra - pentru sanatatea baietelului (Calin), pentru o viata de familie linistita si sa se descurce financiar
23. Ana si fetita ei (sa se faca bine dupa operatia pe ochi si sa nu mai aibe nevoie de alta operatie)
24. Floare de colt
26. Pentru toti cei ce au nevoie…
27. Nu uitati de multumiri aduse pentru cererile indeplinite!!!
Va pup si "ne vedem" la 22, Adi
"Where there's a will, there's a way!!!"
corinag spune:
Buna fetelor,
Am intrat prea tarziu pe acest mesaj. Pentru urmatoarea intalnire pentru rugaciuni treceti-ne si pe noi:
Corina si bb Ilinca Maria -sanatate si liniste sufleteasca pentru toata lumea.
Multumiri
DARAEL spune:
Pentru cei care nu au abordat subiectul deschis de alexxia, voi reproduce aici rugamintea ei:
"Fetelor,
Am o foarte mare rugaminte la voi: sa ne rugam zilnic pentru Lucia si Andrei.
Eu consider ca ei sunt o prioritate in acest moment, iar Andrei cred ca nu are mult timp la dispozitie ( ca sa fie salvat trebuie sa se actioneze rapid ), de aceea cred ca ar fi bine sa staruim in rugaciune pentru ei
Ce ziceti ?
Cu drag
Alexxia
Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste"
DOAMNE AJUTA !
DARAEL
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
adimercedes spune:
Fetele, mii de scuze ca intru asa de tarziu . E preziua plecarii noastre si am fost extrem de prinsa de treburi. Acum numai ce am intrat in casa si direct pe forum :) Sper sa nu fie prea tarziu...
Lista finala (?)
2. Ruxij (Lia)
5. Bety- pentru un bebe
6. Andrada
7. Aleexia
10. Lilach - plecarea cu familia din tara (emigrare)
15. pentru Adi - recuperarea sotului (Tutu) dupa operatie, zborul din 23 noiembrie spre Australia, acomodarea primelor zile... (VOI RAMANE ALATURI DE VOI PE DC !!!)
16. Crinuta
17. Lorelei_19
18. Arhistefy
19. Alina Antoaneta
21. Darael & BB. ei
24. Floare de colt
26. Pentru Lucia si Andrei
27. Pentru toti cei ce au nevoie…
28. Nu uitati de multumiri aduse pentru cererile indeplinite!!!
Va pup si "ne vedem" la 22, Adi
"Where there's a will, there's a way!!!"
Mirunda spune:
Draga Adi,,,sa dea Bunul Dumnezeu sa pasiti cu dreptul pe noul drum ce incepe deci maine! M-am rugat cu voi toti, cei de aici, si pentru noi toti astazi, si sper din suflet sa fim din ce in ce mai multi...
Doamne ajuta! Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Floare de Colt spune:
Dragele mele,
Va rog frumos sa cititi mesajul postat de Cristina; este cutremurator.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17488
Haideti sa incercam sa o ajutam pe fetita si prin rugaciunile noastre, prin dragostea noastra pe care o putem manifesta pentru un semen al nostru care este doar un copilas nevinovat aflat in mare suferinta.
Sa ne rugam in seara asta la ora 10(ora Romaniei) pentru aceasta fetita. Numele ei este Andreea.
Nu putem astepta pana vineri ca sa o includem si pe ea atunci in rugaciunea noastra colectiva. Trebuie sa incepem chiar acum!
Ne rugam pentru sanatatea ei perfecta.
Va rog, de cate ori va ganditi la aceasta fetita sau va rugati pentru ea, nu faceti greseala sa o vizualizati, asa cum probabil este acum, bolnavioara si lipsita de pofta de viata. Ii vom face un mare rau asa.
Trebuie sa o "vedem" ca pe o fetita perfect sanatoasa si plina de viata, chiar sa-i "vedem" zambetul de copil fericit.
Rugamintea este, daca se poate, sa ne rugam in fiecare seara pentru ea, la aceeasi ora, pana cand Cristina ne va da de veste ca miracolul s-a produs si este bine si zglobie.
Vineri, ne vom ruga ca deobicei si o vom include pe lista noastra.
Cristina, te rog frumos sa afli care este numele ei de botez intreg, adica daca mai are si vreun alt prenume.
Va pup cu drag,
Camelia
Violeta spune:
Floricica draga, bine ca ai scris despre Andreea... Si eu ma voi ruga in fiece zi la ora 22.00... Am inteles bine?
Arhistefy spune:
Am inteles, in fiecare seara, la ora 22.00, ne vom ruga pentru Andreea. Sunt alaturi de voi.
Mihaela