LISTA DE RUGACIUNI
Raspunsuri - Pagina 5
adimercedes spune:
Ne "vedem" azi la 22:00 ora Romaniei. Nu uitati, nu numai intindeti mana, ci uitati-va in jur si numarati-va binecunvantarile!!! Apreciati-le si multumiti pentru ele!
Mai am si eu o cerere de rugaciune: Plecarea noastra din RO. Azi dimineata am primit viza de rezidenta pentru Australia. Ma rog sa mearga toate bine si sa putem pleca anul acesta . Doamne ajuta!!!
Va pup pe toate, Adi
"Where there's a will, there's a way!!!"
lix spune:
va multumesc ca imi multumiti. si va mai multumesc ca o sa participati disera la rugaciune.
toate cele bune si Doamne ajuta!
DARAEL spune:
Pentru Victoria: fata frumoasa, ce sa faci cu cei care ar incerca sa te tulbure, sa te ironizeze, sa glumeasca… ? O sa stai linistita, o sa-i ierti si o sa spui o rugaciune si pentru ei, ca precis au nevoie….
Deoarece lista vad ca tot se mareste, pentru a nu lasa pe nimeni pe afara, as avea si eu o propunere: sa ne rugam pentru toate femeile insarcinate, pentru mamici si pentru bb-ii lor.
Pe vineri la ora 22.00 ora Romaniei.
DARAEL
adimercedes spune:
Ma mai puneti si pe mine inca o data, va rog? Am facut azi rezervari la avion pe 15 nov. si pana atunci trebuie sa rezolvam un milion de chestii, inclusiv drum la Belgrad pentru viza in pasaport, operatia lui Tutu, tradus acte, bagaje... o multime de lucruri de facut. Vrem putere, intelepciune si rapiditate in ceea ce facem, ca sa putem pleca atunci cand ne-am gandit!
Multumiri! Adi
"Where there's a will, there's a way!!!"
cori spune:
sunteti niste dulci...
eu m-am gandit cu drag la voi astazi la ora 22...
pupi,
cori
sanatate si noroc!
bb Bia si mami Cori
Mirunda spune:
Dragele mele,
nu stiu cum a fost la voi, dar mie mi s-a parut minunata acea jumatate de ora de vineri la ora 22...asa ca as fi vrut sa va mai intreb, cine si daca mai vreti sa ne mai intalnim inca odata si vinerea asta ce vine, tot la ora 22...ce parere aveti? Facem o noua lista?
Va pup, Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Arhistefy spune:
Intr-adevar, mare este puterea rugaciunii facuta impreuna... V-am simtit si eu alaturi de mine. Eu am inteles ca ne vom ruga impreuna in fiecare vineri la ora 22.00. Sau poate ma insel?
Mihaela
aquariusrpro spune:
Facem o noua lista! Am o intrebare... a fost cineva din liasta noastra cu dureri de cap pe parcursul jumatatii de ora pentru sufletele noastre?
Roxana&Ruxandra
Victoria spune:
M-am rugat vineri seara pentru toti, si eu propun sa ramana un obicei, in FIECARE vineri.
Hai sa facem o noua list, cat mai compacta, explicita si fara emoticoane, ca sa o tinem minte usor
1. Victoria - ma rog sa am copii
V.
veni, vidi, Victorie!