LISTA DE RUGACIUNI

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

E bine sa ne ramana in obicei, pentru ca am citit mai demult, ca daca un grup de oameni se roaga la aceeasi ora, indiferent daca sunt sau nu adunati la un loc, energia pozitiva a gandurilor ajuta foarte mult.
Eu, Bety, ma rog: pentru a avea un copil, pentru sanatate si reusita examenlor.
Pe vinerea viitoare si va pe toate/toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Ne rugam si vinerea viitoare, nu? Adica in fiecare vineri? Eu ma rog pentru copilasi, gabi.pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Da fetelor, si eu zic ca sa ramanem in fiecare vineri, dar cred ca este bine sa refacem lista de fiecare data, asa cum ati inceput si voi!
Deci: eu, Monica as vrea sa ne rugam si pentru sanatatea mamei mele, Cornelia si a fetitei mele, Mara, si pentru Andreas, prietenul meu, sa fie bine cu noul servici.

Va sarut, cu drag, si ma bucur deja sa ne reintalnim vineri!

Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetele, vreau sa fie "intalnirea" in fiecare vineri. Aceasta si era ideea!!! Trebuie sa va spun ca Tutu a fost operat azi de dimineata, s-a trezit din anestezie ok, l-am lasat sa se odihneasca, iar in seara asta sunt din nou la el! Si noi suntem pe lista cu:

-refacerea lui Tutu
-drumul la Belgrad pentru viza
-terminarea tuturor impachetarilor si pregatirilor
-zborul din 15 noiembrie

Mii de multumiri!!!

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da, sa ramana in fiecare vineri.
Cu sau fara lista precisa, ne putem ruga pentru sanatatea si binele fiecareia dintre noi si a familiilor noastre. Cred ca va ajuta oricum.

Va pup,
Lia

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Ma puteti include si pe mine ?
Pentru sanatatea baietelului meu, Calin, pentru o viata de familie linistita si sa ne descurcam financiar.
Ma voi ruga si eu vinerea. Ora 22 e ora Romaniei, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Adimercedes,
Cred ca ar fi bine sa repostezi subiectul si sa se realizeze lista.
Adica: un scurt mesaj de introducere ( postati doar numele si subiectul rugaciunii ) si fiecare sa adauge dupa ce a copiat ceea ce era anterior. Ultimul mesaj de vineri va contine lista si vom putea sa-i printam. E bine sa ai o lista, te poti concentra.

Ce spuneti?

Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lix spune:

din nefericire eu nu am putut sa ma rog decat 10 minute!
eram la birou.
am sa ma rog si vinerea aceasta, sper intr-un loc mai retras si mai linistit.
imi pare rau, dar pana acum nu am reusit sa intru pe net.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Aguariuspro: M-am gandit si eu la asta, dar ce ne facem cu cei care nu reusesc sa intre intr-o saptamana (din varii motive), dar ne-au incredintat cererea lor? Eu ma gandeam ca o sa ne rugam pentru toate lucrurile cerute chiar si saptamana, daca nu s-au rezolvat!

Voi ce ziceti?!? Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Referitor la rugaciune, eu ma gandesc ca ar fi bine ca rugaciunea sa fie cat mai scurta in cerere, de genul: “pentru toti cei ce se roaga, dar si pentru cei, care din binecuvantate motive nu fac acest lucru…, fiecare sa fie ajutat dupa cum este mai bine…” (NB. e doar un exemplu), caci Doamne-Doamne stie ce e mai bine pentru fiecare.

Iar daca facem o lista, propun sa o citim inainte, sa intelegem despre ce e vorba si sa ne referim la ea apoi in rugaciune, caci altfel, odata cu cresterea listei, se va ajunge sa transformam rugaciunea de vineri intr-o sedinta de lectura a listei, cu putina rugaciune si multe nume si cereri.

Pe vineri la ora 22 ora Romaniei,

DARAEL

Mergi la inceput