LISTA DE RUGACIUNI
Raspunsuri - Pagina 7
adimercedes spune:
Lista de rugaciuni pentru 7 nov.
1. pt victoria - ca sa aiba copii
2. ruxij (lia) - pentru calauzire, familia ei si interviul de pe
10 noiembrie
3. gabi/aurelursu - pt burtica
4. aquariuspro - pentru copil
5. bety- penbtru un bebe
6. andrada
7. aleexia
8. iubibubi/mona – pentru copilul ei Andrei (sanatate)
9. pentru mama Mirundei (Cornelia) si a fetitei (Mara) - sanantate si liniste - si pt. prietenul ei (Andreas) - sa fie bine cu noul servici
10.lilach - plecarea cu familia din tara (emigrare)
11. tango - pentru ea si ai ei
12. fetele de pe dc
13. copilutii cu probleme
14. Lix - liniste sufleteasca
15. pentru Adi - reucperarea sotului (Tutu) dupa operatie, drumul la Belgrad pentru viza, terminarea tuturor impachetarilor si pregatirilor,zborul din 15/17 noiembrie spre Australia
16. crinuta
17. lorelei_19
18. arhistefy
19. alina antoaneta
20. pt. fetita neliei (Agata) - sanatate
21. darael
22. Casandra - pentru sanatatea baietelului (Calin), pentru o viata de familie linistita si sa se descurce financiar
Sper ca am trecut toate cererile. Daca nu, mii de scuze si spuneti! Ne vedem la 22:00, ora RO!
Adi
"Where there's a will, there's a way!!!"
Floare de Colt spune:
Bravo fetelor! Sunteti minunate!
Rugaciunea colectiva are efecte foarte puternice!
Daca nu reusiti sa aprindeti 9 lumanari, asa cum ati fost sfatuite, aprindeti macar una, pe parcursul rugaciunii.
Daca se poate, puteti sa creati un mic altar, cu o lumanare, o mica iconita, flori proaspete. Camera sa fie curata si bine aerisita, doar il invitam pe Doamne-Doamne in inima si in casa noastra.
Am si eu cateva sugestii: atunci cand ne rugam pentru o persoana anume, este bine sa-i spunem numele de botez intreg si sa incercam sa o inconjuram(reprezentarea pe care o avem noi in minte pentru fiecare in parte, daca nu stim exact cum arata) cu o lumina alb-stralucitoare.
Pentru fetele care vor un bebe, chiar sa le vizualizam cu burtica sau fericite si cu un bebe in brate. Pe bebeii cu probleme dermatologice, cu o pielicica curata si frumoasa, iar pe toti ceilalti perfect sanatosi.
La inceputul fiecarei rugaciuni, ar trebui sa-i consacram lui Doamne-Doamne, fructele acelei rugaciuni si apoi sa spunem:"Faca-se voia ta Doamne, precum in cer, asa si pe pamant!"
Va pup dulce si sunt alaturi de voi,
Camelia
Floare de Colt spune:
Fetelor, mai am si alta propunere.
In afara acestei rugaciuni cu totul speciale din fiecare vineri seara, putem sa-i ajutam si pe cei care au diverse actiuni in anumite zile, la o anumita ora.
Spre exemplu, luni cand are Ruxij interviul, la ora la care se va desfasura acesta, putem sa ne gandim la ea, oriunde am fi si s-o inconjuram cu o lumina alb-stralucitoare si s-o vizualizam sigura pe ea, fericita si deja invingatoare. La fel putem sa facem si in cazul operatiilor, plecarilor din tara, etc....
Nu este nevoie s-o facem timp indelungat(unii sunt la serviciu), dar este important sa ne amintim si sa actionam.
Este minunat sa trimitem dragoste si ganduri bune.
Camelia
Ana spune:
As vrea sa ma trec si eu pe lista daca se poate.
Pentru reusita operatiei la ochi a fetitei mele, pe 13 noiembrie dimineata.
Ma alatur voua azi la ora 22.00.