LISTA DE RUGACIUNI
Raspunsuri - Pagina 19
adimercedes spune:
Mihai: multumesc, dar ma flatezi. As putea face mai mult(e) !!!
Mihaela: Da, se pare ca lista nu s-a modificat major.
Poate are totusi cineva ceva de adaugat. In afara de asta, eu vreau sa spun ca da, cineva ne asculta rugaciunile. Eu am fost acceptata la un program de Master la una din cele mai bune universitati din Sydney - de mentionat ca cererea de inscriere a fost depusa la 2 luni dupa ce s-au incheiat inscrierile. Am aflat ca am fost admisa in saptamana de dinaintea inceperii cursurilor. Deci rugati-va, dar aveti grija si ce cereti, ca s-ar putea sa se implineasca... Si nu uitati sa va numarati binecuvantarile!!!
Va doresc un week-end minunat!!! Adi
"Where there's a will, there's a way!!!"
oana cretu spune:
Am si eu o rugaminte! Din tot sufletul! Sper sa nu va suparati ca pelez la voi, dar simt ca nu mai stiu ce sa fac! Ma rog la bunul Dumnezeu intotdeauna, dar acum avem o nevoie imensa de el si sper ca apeland la voi, sa va rugati cati mai multi pentru noi, ne va auzi rugaciunea mai repede ca este vorba de o urgenta!
Sunt de trei ani jumate in Franta, prietenul meu de aproape 4, si ieri, opriti de politia rutiera cu masina, ghinionul nostru a fost sa ne ceara si actele, si nu avem! Si ne-au luat la sectie, si au facut copii dupa pasapoarte, cartea gris de la masina, si permis, au adresa, si asteptam expulzarea sau...nu! Asta este dorinta mea, sa va rugati pentru noi sa ne lase in pace, caci intotdeauna am cautat sa muncim pe ici, pe colo, niciodata nu am facut nimic rau, am fost mereu corecti, si uite ce ni s-a intamplat! Si asta cu cateva ore innainte ca prietenul meu sa-si sarbatoreasca ziua de nastere (24 ani)!
va multumesc din suflet ca m-ati ascultat si sper ca rugaciunile voastre sa ne ajute! Va pup!
P.S. Sper sa mai apuc sa va mai scriu aici!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
alinamoro spune:
Oana iti doresc sa treci cu bine aceste momente mai grele si ma rog pentru tine.Te pup.
alina
oana cretu spune:
Iti multumesc, alina, si sper ca bunul D-zeu sa ne ajute!
oana-cannes
anda141 spune:
Oana, , sper sa fie bine, daca Domnul vrea ca voi sa ramaneti acolo, o sa fie bine!!
Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816
adimercedes spune:
Oana, imi pare nespus de rau de problemele prin care treceti. Ma rog pentru voi si sunt sigura ca nu treceti singuri prin aceste greutati, ci ca aveti langa voi oameni carora le pasa, chiar daca sunt langa voi doar cu gandul!!!
Sa ne tii la curent cu evolutia lucrurilor. Sper din tot sufletul sa fie asa cum va doriti voi si sa existe o portita legala de a ramane in continuare in Franta.
Numai bine, Adi
"Where there's a will, there's a way!!!"
oana cretu spune:
Va multumesc ca imi sunteti alaturi! Pana acum nu avem nici un semn de la ei, si speram, cu incredere in bunul D-zeu, in fiul sau Iisus, si in Fecioara Maria, ca vom avea o viata linistita aici. Va multumesc inca o data si ca Sfintele sarbatori de Pasti sa va aduca lumina in suflete!
oana-cannes
Elenalove27 spune:
Oana am tinut post toata sapt si azi ma rog pentru voi sa fiti bine acolo unde sunteti acum si sa nu aveti probleme,...
Doamne ajuta ! si Paste fericit alaturi de cei dragi !
Papadie - azi se implinesc 4 luni de la ziua cind am plecat spre spital cu o burta mare de tot si a da nastere lui Alvaro-Daniel, vreau sa iti multumesc mult de tot ca tu ai fost ceea care l-ai pus pe Alvaro-Daniel pe lista rugaciunilor!
Dumnezeu sa te ajute si azi ca este vinerea mare ma rog pentru tine si pentru sanatatea tuturor !
Doamne ajuta !
...in numele Tatalui si al Fiului si Sfintului Duh AMIN !
Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27
Andruska spune:
Oana sa va ajute Dumnezeu sa fie cum este mai bine pentru voi doi si dupa cum va doriti. Nu degeaba ni s-a spus "cere si ti se va da", nu?
Doamne ajuta si
Andra mamica lui Matei (6.02.2004) si Andrei (18.09.1999)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
oana cretu spune:
Va multumesc din inima si ca bunatatea voastra sa va fie rasplatita cum se cuvine! Hristos a inviat!
Vroiam sa va zic ca nu am mai avut nici un semn de la politie, si cred foarte tare ca aveti o mare contributie, prin rugaciunile voastre pentru noi! Acum, tot ce speram este ca dosarele care le vom depune vor avea un raspuns pozitiv, desi nu avem sanse, speram, cu ajutorul rugaciunilor voastre ca se va intampla o minune, caci numai crezand ca ea poate veni va fi asa.
oana-cannes