LISTA DE RUGACIUNI

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Nu stiu cati dintre voi se mai roaga pentru acei prieteni de pe forum care au nevoie de ajutor, dar as vrea, daca cititi aici, sa va rugati pentru anis sa reuseasca sa aiba un copilas, ca isi doreste enorm si trece timpul, iar ea nu reuseste sa-l aiba. E greu sa treci prin aceste momente, dar ceea ce sper este ca bunul D-zeu sa ne auda, pe cei care ne rugam aici, si ca anis sa aiba in curand un bb! Va multumesc!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Ma rog pentru voi si il rog pe bunul Dumnezeu sa ne de-a sanatate multa si ma rog in fiecare seara ,ma rog sa ii de-a sanatate baiatului meu Alvaro-Daniel si mamei mele , si o sa ma rog in seara asta pentru baiatul meu ca ziua de miine sa treaca cu bine si sa NU fie necesar sa aibe o alta operatie la inimioara.
Doamne-ajuta .

Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ne rugam si noi pentru micutul Alvaro in continuare si pentru toti de pe forum. Va imbratisez si Doamne ajuta!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Ne rugam alaturi de voi, pentru toti cei de pe forum
care au nevoie de ajutor.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Salut tuturor!!! Sper din tot sufletul ca va merg toate din plin si ca viata va este senina si sufletul plin de bucurie si raze de soare. Poate cand mai aveti timp mai intrati si voi sa ne tineti la curent cu mersul treburilor, cu rezolvarea problemelor pentru care ne rugam, de pe lista de rugaciune...

Ne "vedem" vineri seara ora RO, nu?

Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Asa e, are dreptate Adi, sa mai scriem si cand s-a rezolvat vreo problema pentru care ne-am rugat. Eu nu am mai scris, dar citesc si ma rog pentru problemele care apar!!
Sa dea Dumezeu sanatate la toti copilasii si la toti parintii sa poata avea grija de ei!!!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Va salut si sper din tot sufletul ca sunteti bine. In primul rand, vreau sa imi cer scuze ca nu "am avut grija" mai mare de acest topic, sa il updatez la timp. Nu stiu daca intalnirea virtuala mai are adepti sau ne-am cam risipit toti in cele patru zari, insa sper ca bunele obiceiuri pier la fel de greu ca cele rele (sau chiar mai greu). Acum am si eu internet acasa si va fi mai usor sa fiu "prezenta" si o sa pot fi mai atenta, mai ales ca diferenta de fus orar imi cam da uneori de furca.

Am pus aici din nou lista de rugaciuni. Daca unele dintre probleme s-au rezolvat, spuneti-ne si noua, nu ca sa le stergem de pe lista, ci ca sa fim si noi incurajati si sa capatam speranta atunci cand avem nevoie de ea... Daca aveti alte cereri noi, veniti cu ele aici si o sa le trimitem impreuna spre ceruri tot vinerea la ora 22 (ora Romaniei), daca sunteti de acord.

- Oana Cretu - rezolvarea problemelor de emigrare si posibilitatea de a ramane in Franta
- Elenalove27 - pentru sanatatea bebelusului ei Alvaro-Daniel, sa nu mai aiba nevoie de inca o operatie la inimioara; si pentru mama Elenei
- Puffy si fetita ei, nascuta prematur la numai 24 de saptamani
- Cristi al Adelinei sa fie operat cat mai repede de inima si cu succes,sa fie sanatos si sa fie infiat urgent de catre Adelina
- pentru Teodora a Torei97 sa se insanatoseasca repede
- pentru Bogdanel, baietelul despre care a postat Bobita
- Rares - sa ii dea Domnul sanatate, multumiri ca nu mai trebuie operatia. Si Adina (anisia) mamica lui sa aiba multe bucurii cu odorul ei!
- Alexia, fetita ce sufera de diabet
- Ioana_Co – sa duca sarcina cu bine pana la termen si Darius sa se nasca sanatos
- Pentru fetita Andreea (prietena Sanzienei de la gradi), sa se refaca dupa operatia pe rinichi
- Victoria - ca sa aiba copii
- Bety - pentru un bebe
- Anis - sa ii aduca Doamne Doamne un bebe !
- Crinuta - sa-i trimita Doamne-Doamne bebe sanatos !
- Catalina - sa-i dea Doamne-Doamne un bebe minunat
- Ruxij (Lia)
- Gabi/Aurelursu - pt burtica
- Andrada
- Aleexia
- Iubibubi/Mona – pentru copilul ei Andrei (sanatate)
- Pentru mama Mirundei (Cornelia) si a fetitei (Mara) - sanantate si liniste - si pt. prietenul ei (Andreas) - sa fie bine cu noul servici
- Lilach - plecarea cu familia din tara (emigrare)
- Iris - pentru sanatatea fetitei si planurile de plecare
- Tango - pentru ea si ai ei
- Lix - liniste sufleteasca si pentru Maria, fata despre care a scris, pt liniste si sanatate si sa ii dea Dumnezeu sa isi gaseasca in sfarsit drumul in viata; Lix sa emigreze
- Adi si sotul ei (Tutu) sa aiba parte de sanatate si fericire in noul lor camin australian, sa isi gasesca fagasul...
- Sara, fetita prietenei lui Adi - sa i se vindece furunculul si infectia, sa i se amelioreze platfus-ul si problemele cu ochii
- Lorelei_19
- Arhistefy
- Alina Antoaneta
- pt. fetita Neliei (Agata) - sanatate
- Darael & BB. ei
- Casandra - pentru sanatatea baietelului (Calin), pentru o viata de familie linistita si sa se descurce financiar
- Ana si fetita ei (sa se faca bine la ochi si sa nu mai aibe nevoie de alta operatie)
- Floare de colt
- Aquariuspro - pentru Alexia Ruxandra cea nazdravana sa fie sanatoasa si pentru sanatatea lui Aqua
- Papadie (Oana) si pufuletul ei drag din burtica
- pentru Karol
- Iren & Bogdanelu - pt. sanatate
- macami
- Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni - sa fie sanatoasa
- Danutza Mamaruta - pentru sanatatea mamei, tatalui si matusoaiei
- Verutza - pentru sanatatea fiului ei Dalian - Bogdan
- Ariadne - pentru sanatatea sotului si pentru fetita ei Celine
- Lulu75 - pentru sanatatea sotului ei Gabi, internat de urgenta in Elvetia
- pentru Nikita
- pentru Mihai
- pentru sanatatea Juliei, fetita Adelei
- pentru gcornelia - sanatate fetitei ei (rezolvarea problemei cu hipogamaglobulinemia fetitei
- florina (ruscus)- bunastarea si sanatatea ei si a familiei, loc de munca pentru florina

- Pentru toate fetele si toti baietii de pe DC, pentru toate burticile si bb lor, pentru mamici si comorile care s-au nascut…
- Pentru copilutii cu probleme…
- Pentru toti cei ce au nevoie…
- Pentru ingerasii care au adormit si ne surad din Ceruri…

Haideti cu vestile... Va urez o saptamana usoara si insorita in continuare! Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Ma alatur si eu rugaciunilor voastre, luand in calcul lista lui adimercedes, ma rog pentru voi toti si pentru binele acestei omeniri.
Si va rog sa fiti alaturi de mine in procesul pe care l-am inceput: emigrare canada.
Va multumesc mult.

Pentru liniste si rezolvarea problemelor, incercati sedinte de "meditatie religioasa" (asa le numesc eu, asa sunt pentru mine). Mai ales noaptea, cand e linitse, sau daca sunt singura acasa, ma concentrez numai si numai asupra rugaciunii si, pe langa rugaciunea obisnuita, ma rog sa-mi deschida Dumnezeu mintea, sa ma linisteasca si sa-mi aduca calm sufletesc. Imi imaginez un tunel prin care trec si ma rog sa-mi aduca Dumnezeu lumina. Si, de cele mai multe ori, daca sunt calma si linistita, imi apare Lumina si ma inunda in caldura. Va doresc si voua numai lumina si multumire sufleteasca.

Alina si Andra !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Adimercedes ce bine ca ai scos lista!! Sa stii ca eu am mai cautat topicul asta si nu l-am gasit! Foarte bine ca a aparut din nou si asteptam raspunsurile!!!
Felicitari adimercedes!!!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Si eu sunt in continuare alaturi de voi in rugaciune,dragele mele.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput