LISTA DE RUGACIUNI
Raspunsuri - Pagina 17
m34 spune:
Va rog sa o adaugam pe lista si pe Alexia, fetita care a capatat diabet in urma unui tratament gresit si care acum se zbate sa ramana cu noi...
m34 spune:
Rares va fi operat saptamana viitoare. Sa ii dea Domnul sanatate
Si mamicii lui Adina (anisia) putere sa stea alaturi de Raresul ei cat va avea nevoie cu operatia aceasta
lix spune:
si eu sunt aici cu voi chiar daca in ultimul timp nu am prea aparut. a fost fiindca am fost si sunt foarte deprimata de cum si ce este romania si romanii in comparatie cu altii.
pe vineri deci!
louisea spune:
Imi pare rau ca nu v-am descoperit mai repede. E minunat ceea ce faceti. Sper ca Dumnezeu sa ne dea tuturor in primul rand sanatate, iar mai apoi visurile fiecaruia sa se impineasca.
As vrea sa ma alaturi si eu voua. Sper ca ma primiti!!
Sanatate tuturor.
Pe vineri.
DARAEL spune:
louisea
Bine ai venit !
Am sa refac lista, in masura in care am reusit sa urmaresc atat modificarile propuse, cat si unele probleme ale fetelor de pe forum. In caz ca se ivesc modificari, va rog sa le anuntati pentru a putea face cuvenitele schimbari. Deci, Doamne ajuta !
- Rares - sa ii dea Domnul sanatate sa fie bine operatia si pentru Adina (anisia) mamica lui sa aibe tarie si putere !
- Alexia, fetita ce sufera de diabet
- Ioana_Co – sa duca sarcina cu bine pana la termen si Darius sa se nasca sanatos
- Pentru fetita Andreea (prietena Sanzienei de la gradi), sa se refaca dupa operatia pe rinichi
- Victoria - ca sa aiba copii
- Bety- pentru un bebe
- Anis - sa ii aduca Doamne Doamne un bebe !
- Crinuta - sa-i trimita Doamne-Doamne bebe sanatos !
- Catalina - sa-i dea Doamne-Doamne un bebe minunat
- Ruxij (Lia)
- Gabi/Aurelursu - pt burtica
- Andrada
- Aleexia
- Iubibubi/Mona – pentru copilul ei Andrei (sanatate)
- Pentru mama Mirundei (Cornelia) si a fetitei (Mara) - sanantate si liniste - si pt. prietenul ei (Andreas) - sa fie bine cu noul servici
- Lilach - plecarea cu familia din tara (emigrare)
- Iris - pentru sanatatea fetitei si planurile de plecare
- Tango - pentru ea si ai ei
- Lix - liniste sufleteasca si pentru Maria, fata despre care a scris, pt liniste si sanatate si sa ii dea Dumnezeu sa isi gaseasca in sfarsit drumul in viata.
- Adi si sotul ei Tutu sa aibe parte de sanatate si fericire in noul ei camin australian...
- Lorelei_19
- Arhistefy
- Alina Antoaneta
- pt. fetita Neliei (Agata) - sanatate
- Darael & BB. ei
- Casandra - pentru sanatatea baietelului (Calin), pentru o viata de familie linistita si sa se descurce financiar
- Ana si fetita ei (sa se faca bine la ochi si sa nu mai aibe nevoie de alta operatie)
- Floare de colt
- Aquariuspro - pentru Alexia Ruxandra cea nazdravana sa fie sanatoasa
- Papadie (Oana) si pufuletul ei drag din burtica
- pentru Karol.
- Iren & Bogdanelu - pt. sanatate
- macami
- Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni - sa fie sanatoasa
- Danutza Mamaruta - pentru sanatatea mamei, tatalui si matusoaiei
- Verutza - pentru sanatatea fiului ei Dalian - Bogdan
- Ariadne - pentru sanatatea sotului si pentru fetita ei Celine
- Elenalove27 - pentru sanatatea bebelusului ei Alvaro-Daniel
- Lulu75 - pentru sanatatea sotului ei Gabi, internat de urgenta in Elvetia
- pentru Nikita
- pentru Mihai
- pentru sanatatea Juliei, fetita Adelei
- pentru gcornelia - sanatate fetitei ei (rezolvarea problemei cu hipogamaglobulinemia fetitei)
- Pentru toate fetele si toti baietii de pe DC, pentru toate burticile si bb lor, pentru mamici si comorile care s-au nascut…
- Pentru copilutii cu probleme…
- Pentru toti cei ce au nevoie…
- Pentru ingerasii care au adormit si ne surad din Ceruri…
DARAEL & Maria-Daria (34 W)
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
adimercedes spune:
fetele!!!! Nici nu stiti ce mi-ati lipsit!!! Sunt alaturi de voi, ca intotdeauna, chiar daca nu prea mi-am facut simtita prezenta in ultimul timp. Insa m-am gandit muuult la voi si la cererile de rugaciune. Intr-un alt context o sa va povestesc cum suntem (bine), cum ne aranjam (cautam servici)...
Mi-am permis sa ajustez eu lista de cereri, dar daca apare ceva in ultimul moment, va rog sa schimbati.
-----------------------------------
- Rares - sa ii dea Domnul sanatate, multumiri ca nu mai trebuie operatia. Si Adina (anisia) mamica lui sa aiba multe bucurii cu odorul ei!
- Alexia, fetita ce sufera de diabet
- Ioana_Co – sa duca sarcina cu bine pana la termen si Darius sa se nasca sanatos
- Pentru fetita Andreea (prietena Sanzienei de la gradi), sa se refaca dupa operatia pe rinichi
- Victoria - ca sa aiba copii
- Bety - pentru un bebe
- Anis - sa ii aduca Doamne Doamne un bebe !
- Crinuta - sa-i trimita Doamne-Doamne bebe sanatos !
- Catalina - sa-i dea Doamne-Doamne un bebe minunat
- Ruxij (Lia)
- Gabi/Aurelursu - pt burtica
- Andrada
- Aleexia
- Iubibubi/Mona – pentru copilul ei Andrei (sanatate)
- Pentru mama Mirundei (Cornelia) si a fetitei (Mara) - sanantate si liniste - si pt. prietenul ei (Andreas) - sa fie bine cu noul servici
- Lilach - plecarea cu familia din tara (emigrare)
- Iris - pentru sanatatea fetitei si planurile de plecare
- Tango - pentru ea si ai ei
- Lix - liniste sufleteasca si pentru Maria, fata despre care a scris, pt liniste si sanatate si sa ii dea Dumnezeu sa isi gaseasca in sfarsit drumul in viata
- Adi si sotul ei (Tutu) sa aiba parte de sanatate si fericire in noul lor camin australian, sa gaseasca locuri de munca, sa isi gasesca fagasul...
- Lorelei_19
- Arhistefy
- Alina Antoaneta
- pt. fetita Neliei (Agata) - sanatate
- Darael & BB. ei
- Casandra - pentru sanatatea baietelului (Calin), pentru o viata de familie linistita si sa se descurce financiar
- Ana si fetita ei (sa se faca bine la ochi si sa nu mai aibe nevoie de alta operatie)
- Floare de colt
- Aquariuspro - pentru Alexia Ruxandra cea nazdravana sa fie sanatoasa
- Papadie (Oana) si pufuletul ei drag din burtica
- pentru Karol
- Iren & Bogdanelu - pt. sanatate
- macami
- Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni - sa fie sanatoasa
- Danutza Mamaruta - pentru sanatatea mamei, tatalui si matusoaiei
- Verutza - pentru sanatatea fiului ei Dalian - Bogdan
- Ariadne - pentru sanatatea sotului si pentru fetita ei Celine
- Elenalove27 - pentru sanatatea bebelusului ei Alvaro-Daniel
- Lulu75 - pentru sanatatea sotului ei Gabi, internat de urgenta in Elvetia
- pentru Nikita
- pentru Mihai
- pentru sanatatea Juliei, fetita Adelei
- pentru gcornelia - sanatate fetitei ei (rezolvarea problemei cu hipogamaglobulinemia fetitei)
- Pentru toate fetele si toti baietii de pe DC, pentru toate burticile si bb lor, pentru mamici si comorile care s-au nascut…
- Pentru copilutii cu probleme…
- Pentru toti cei ce au nevoie…
- Pentru ingerasii care au adormit si ne surad din Ceruri…
------------------------------------
Ne vedem!!!
Adi
"Where there's a will, there's a way!!!"
Victoria spune:
Ne "intalnim"deseara la ora 22:00, ca de obicei...va sarut,
V
PS Eu citesc Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, psalmul 50, acatistul Sf. Ciprian...
Voi ce rugaciuni cititi de obicei?
veni, vidi, Victorie!
ruscus spune:
buna fetelor, stui ca lista e lunga , dar poate gasiti timp sa va rugati si pentru mine si familia mea. eu imi caut de lucru si nu gasesc pentru ca trebuie sa am experienta, dar deabea am terminat facultatea.... iar pentu familia mea sa aiba sanatate, stiu ca sunt probleme mult mai grave decat a mele, dar daca va puteti ruga si pentru mine va multumesc mult de tot.
o sa ne intalnim in seara asta in rugaciune.
D-zeu sa va binecuvinteze
numai bine
florina