LISTA DE RUGACIUNI

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by lix

hei in londra m-am rugat cu doua ore mai devreme! ;)

lix

Daca stam sa ne gandim, chiar este ceva extraordinar - inseamna ca rugaciunea de vineri a durat mai mult de 2 ore ! Ce minunat ar fi ca fiecare sa se roage de fiecare data cand timpul ii permite... ar fi ca o rugaciune permanenta...

Sanatate tuturor !

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Dragele mele,

ne intalnim in seara asta din nou in rugaciune?
Doamne ajuta!
Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Sa corectam lista (cum spunea si Mihai)
1. pentru fetita, Andreea (prietena Sanzienei de la gradi), sa se refaca dupa operatia pe rinichi
2. Victoria - ca sa aiba copii
3. Ruxij (Lia)
4. Gabi/Aurelursu - pt burtica
5. Bety- pentru un bebe
6. Andrada
7. Aleexia
8. Iubibubi/Mona – pentru copilul ei Andrei (sanatate)
9. Pentru mama Mirundei (Cornelia) si a fetitei (Mara) - sanantate si liniste - si pt. prietenul ei (Andreas) - sa fie bine cu noul servici
10. Lilach - plecarea cu familia din tara (emigrare)
11. Tango - pentru ea si ai ei
12. Lix - liniste sufleteasca si pentru Maria, fata despre care a scris, pt liniste si sanatate si sa ii dea Dumnezeu sa isi gaseasca in sfarsit drumul in viata.
13. pentru Adi - recuperarea sotului (Tutu) totala dupa operatie, si sa aibe parte de sanatate si fericire in noul ei camin australian...
14. Crinuta - sa-i trimita Doamne-Doamne bebe sanatos!
15. Lorelei_19
16. Arhistefy
17. Alina Antoaneta
18. pt. fetita Neliei (Agata) - sanatate
19. Darael & BB. ei
20. Casandra - pentru sanatatea baietelului (Calin), pentru o viata de familie linistita si sa se descurce financiar
21. Ana si fetita ei (sa se faca bine dupa operatia pe ochi si sa nu mai aibe nevoie de alta operatie)
22. Floare de colt
23. Aquariuspro - pentru Alexia Ruxandra cea nazdravana sa fie din nou sanatoasa
24. Papadie (Oana) si pufuletul ei drag din burtica
25. Anis - sa ii aduca Doamne Doamne un bebe!
26. Pt Karol.
27.Iren&Bogdanelu - pt. sanatate
28. macami
29. Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni - sa se vindece
30. Danutza Mamaruta - pentru sanatatea mamei, tatalui si matusoaiei
31. Verutza - pentru sanatatea fiului ei Dalian - Bogdan
32. Ariadne - pentru insanatosirea sotului si pentru fetita ei Celine
33. Elenalove27 - pentru sanatatea si reusita operatiilor bebelusului ei Alvaro-Daniel
34. Iris - pentru sanatatea fetitei si planurile de plecare
35. Catalina - sa-i dea Doamne-Doamne un bebe minunat
36. Lulu75 - pentru sanatatea sotului ei Gabi, internat de urgenta in Elvetia
37. pentru Nikita
38. pentru Mihai
39. Pentru sanatatea Juliei, fetita Adelei

- Pentru toate fetele si toti baietii de pe DC, pentru toate burticile si bb lor, pentru mamici si comorile care s-au nascut…
- Pentru copilutii cu probleme…
- Pentru toti cei ce au nevoie…
- Pentru ingerasii care au adormit si ne surad din Ceruri…

Adela-

~~Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Multumim, Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Dragele mele, abia v-am descoperit dar ma alatur voua cu drag.
Am observat totusi ca pe lista mai sunt si alte nume decit cele de botez. Acelea ne-ar folosi. Bebeii nebotezati vor fi pomeniti "numele mamei si bebelusul ei", asa e?
Abia astept ziua de vineri. In interzis barbatilor in Rugaciune pt Elena e un canon f frumos de rugaciune pt copilul bolnav. Eu l-am scos la imprimanta. O sa-mi scot si listuta de nume.
Domnul sa ne pazeasca.
As putea intra si eu pe lista? Dupa o sarcina pierduta anul trecut "la termen" acum insarcinata din nou la sfirsitul primului trimestru am facut gripa. Va dati seama prin ce trec, rugaciunile voastre m-ar ajuta mult.
Florina si bebelusul ei din burtica

Mergi la inceput

butterfly, bine ai venit.
Evident, lista este deschisa si pentru tine si pentru ORICINE are nevoie.
Am vazut subiectul deschis de tine referitor la gripa, dar nu trebuie sa te impacientezi - o multime de mamici / burtici au avut asa ceva si bb. s-au nascut sanatosi si voinici si in prezent mananca urechile bunicilor !
Iar ca tratament, Paracetamolul e sfant ! Insotit evident de alte cele... ceaiuri, caldurica, repaus... masaj din partea sotului...

Pace tuturor !
DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Fie ca Lumina Tatalui, Mila si Iubirea Fiului, Harul si Puterea Duhului Sfant, Cunoasterea Sfintei Treimi si Binecuvantarea Preacuratei Fecioare sa fie alaturi de voi si de cei dragi voua !

LA MULTI ANI TUTUROR !

DARAEL

Mergi la inceput

Am sa incerc sa refac lista incercand sa aduc la zi unele date, atata cat am putut eu sa descopar modificarile citind pe forum. Daca mai stiti unele modificari puteti sa o actualizati. De asemenea, am eliminat numerele, deoarece mi s-a spus ca prea semana cu o ordine de prioritati, asa ca am pus la toata lumea liniute.

Deci, sa corectam lista:
- Pentru fetita Andreea (prietena Sanzienei de la gradi), sa se refaca dupa operatia pe rinichi
- Victoria - ca sa aiba copii
- Bety- pentru un bebe
- Anis - sa ii aduca Doamne Doamne un bebe !
- Crinuta - sa-i trimita Doamne-Doamne bebe sanatos !
- Catalina - sa-i dea Doamne-Doamne un bebe minunat
- Ruxij (Lia)
- Gabi/Aurelursu - pt burtica
- Andrada
- Aleexia
- Iubibubi/Mona – pentru copilul ei Andrei (sanatate)
- Pentru mama Mirundei (Cornelia) si a fetitei (Mara) - sanantate si liniste - si pt. prietenul ei (Andreas) - sa fie bine cu noul servici
- Lilach - plecarea cu familia din tara (emigrare)
- Iris - pentru sanatatea fetitei si planurile de plecare
- Tango - pentru ea si ai ei
- Lix - liniste sufleteasca si pentru Maria, fata despre care a scris, pt liniste si sanatate si sa ii dea Dumnezeu sa isi gaseasca in sfarsit drumul in viata.
- Adi si sotul ei Tutu sa aibe parte de sanatate si fericire in noul ei camin australian...
- Lorelei_19
- Arhistefy
- Alina Antoaneta
- pt. fetita Neliei (Agata) - sanatate
- Darael & BB. ei
- Casandra - pentru sanatatea baietelului (Calin), pentru o viata de familie linistita si sa se descurce financiar
- Ana si fetita ei (sa se faca bine la ochi si sa nu mai aibe nevoie de alta operatie)
- Floare de colt
- Aquariuspro - pentru Alexia Ruxandra cea nazdravana sa fie sanatoasa
- Papadie (Oana) si pufuletul ei drag din burtica
- pentru Karol.
- Iren & Bogdanelu - pt. sanatate
- macami
- Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni - sa fie sanatoasa
- Danutza Mamaruta - pentru sanatatea mamei, tatalui si matusoaiei
- Verutza - pentru sanatatea fiului ei Dalian - Bogdan
- Ariadne - pentru sanatatea sotului si pentru fetita ei Celine
- Elenalove27 - pentru sanatatea bebelusului ei Alvaro-Daniel
- Lulu75 - pentru sanatatea sotului ei Gabi, internat de urgenta in Elvetia
- pentru Nikita
- pentru Mihai
- pentru sanatatea Juliei, fetita Adelei
- pentru gcornelia - sanatate fetitei ei (rezolvarea problemei cu hipogamaglobulinemia fetitei)

- Pentru toate fetele si toti baietii de pe DC, pentru toate burticile si bb lor, pentru mamici si comorile care s-au nascut…
- Pentru copilutii cu probleme…
- Pentru toti cei ce au nevoie…
- Pentru ingerasii care au adormit si ne surad din Ceruri…

DARAEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Imi_incep_viatza spune:

Ma rog pentru o lume plina de iubire, ma rog pentru copilasul din fiecare dintre noi, ma rog pentru o ploaie fara lacrimi, ma rog pentru un cer fara nori.......

Mergi la inceput

Imi_incep_viatza
Bine ai venit !

DARAEL

Mergi la inceput