LISTA DE RUGACIUNI
Raspunsuri - Pagina 15
DARAEL spune:
Multumim pentru lista !
Pe deseara la ora 22 ora Bucurestiului !
DARAEL
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
papadie spune:
Multumim , noi am trecut prin momente mai grele si ne-ati ajutat. Ne rugam alaturi de voi
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
papadie spune:
O rugaciune speciala pentru baietelul ELENEILOVE
Micutul s-a nascut cu o malformatie la inima si a fost operat la 30 de minute de la nastere.
Urmeaza ca saptamina viitoare sa fie operat din nou.
Sa ne rugam pentru sanatatea lui!
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Floare de Colt spune:
Mai marim putin lista de rugaciuni:
Baietelul Eleneilove pentru reusita operatiilor la inima si pentru sanatate si o inimoara perfect sanatoasa
Ariadne, sotul ei si Celine pentru sanatate si multi ani fericiti si senini impreuna
Sara, Iris, Doina pentru sanatate si pentru plecarea in Canada ca sa le mearga totul din plin
Catalina, sa ia daruiasca Doamne-Doamne un bebe minunat
aurelursu@k.ro spune:
O sa ma rog pentru baietelui elenei si pentru noi toate. Sa ne dea Dumnezeu ceea ce avem noi nevoie. pupici gabi
aquariusrpro spune:
Lista completata din nou!!!! 18.38!
1. Sanziana si fetita ei Andreea sa se refaca dupa operatia pe rinichi
2. Victoria - ca sa aiba copii
3. Ruxij (Lia)
4. Gabi/Aurelursu - pt burtica
5. Bety- pentru un bebe
6. Andrada
7. Aleexia
8. Iubibubi/Mona – pentru copilul ei Andrei (sanatate)
9. Pentru mama Mirundei (Cornelia) si a fetitei (Mara) - sanantate si liniste - si pt. prietenul ei (Andreas) - sa fie bine cu noul servici
10. Lilach - plecarea cu familia din tara (emigrare)
11. Tango - pentru ea si ai ei
12. Lix - liniste sufleteasca si pentru Maria, fata despre care a scris, pt liniste si sanatate si sa ii dea Dumnezeu sa isi gaseasca in sfarsit drumul in viata.
13. pentru Adi - recuperarea sotului (Tutu) totala dupa operatie, si sa aibe parte de sanatate si fericire in noul ei camin australian...
14. Crinuta - sa-i trimita Doamne-Doamne bebe sanatos!
15. Lorelei_19
16. Arhistefy
17. Alina Antoaneta
18. pt. fetita Neliei (Agata) - sanatate
19. Darael & BB. ei
20. Casandra - pentru sanatatea baietelului (Calin), pentru o viata de familie linistita si sa se descurce financiar
21. Ana si fetita ei (sa se faca bine dupa operatia pe ochi si sa nu mai aibe nevoie de alta operatie)
22. Floare de colt
23. Aquariuspro - pentru Ruxandra cea nazdravana sa fie din nou sanatoasa
24. Papadie (Oana) si pufuletul ei drag din burtica
25. Anis - sa ii aduca Doamne Doamne un bebe!
26. Pt Karol.
27.Iren&Bogdanelu - pt. sanatate
28. macami
29. Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni - sa se vindece
30. Danutza Mamaruta - pentru sanatatea mamei, tatalui si matusoaiei
31. Nikita
32. Verutza - pentru sanatatea fiului ei Dalian - Bogdan
33. Ariadne - pentru insanatosirea sotului si pentru fetita ei Celine
34. Elenalove27 - pentru sanatatea si reusita operatiilor bebelusului ei Alvaro-Daniel
35. Iris - pentru sanatatea fetitei si planurile de plecare
36. Catalina - sa-i dea Doamne-Doamne un bebe minunat
37. Lulu75 - pentru sanatatea sotului ei Gabi, internat de urgenta in Elvetia
- Pentru toate fetele si toti baietii de pe DC, pentru toate burticile si bb lor, pentru mamici si comorile care s-au nascut…
- Pentru copilutii cu probleme…
- Pentru toate fetele care se straduiesc sa aiba un bebe, sa le trimita Doamne-Doamen bebele dorit!
- Pentru toti cei ce au nevoie…
- Pentru ingerasii care au adormit si ne surad din Ceruri…
Har in rugaciune!
Roxana&Ruxandra
m34 spune:
Desi am citit de nenumarate ori lista, nu mi-am dat seama ca s-a strecurat o eroare, decat azi, in drum spre Andreea, asa ca imi permit o mica corectie la punctul 1: Sanziana este fetita Cristinei. Andreea este colega de gradinita cu Sanziana. Andreea a fost operata de rinichi si, dupa o perioada relativ buna, are din nou probleme
verutza spune:
Va multumesc mult ca m-ati trecut pe lista, vineri seara am fost alaturi de voi, v-am simtit...