***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI MAYA SI SERBAN! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani poetului scump, frumusel si drag!
Anda, sa-ti traiasca baiatul sanatos si fericit, sa fie inconjurat numai de oameni buni care sa-i insenineze viata.
Si tie felicitari ptr noul loc de munca, ma bucur ptr tine ca ai luat decizia asta, stiu ca nu erai fericita la vechiul loc, iti doresc aceleasi schimbari frumoase si pe plan personal ( de obicei vin una dupa alta ) .

Scuze de intarziera cu urarile, Bobby este bolnavior de vreo doua zile, febra mare-mare, asa cum numai el face, nopti nedormite, sta lipit de mine ca lipitoarea, nimic nu pot sa fac.
Eu sint cu moralul eh, nici nu stiu ce sa mai spun, am avut un an bun pe toate planurile, insa intotdeauna, la sf,. de an, totul se duce de rapa, am avut cheltuieli neprevazute ( ni s-au stricat, pe rand, computerul pe care lucrez la firme, mi-au trebuit programe noi, imprimanta noua, camera foto, reparatii la masina + de platit o amenda care m-a usturat, prima amenda din viata mea in cei n-spe zeci de ani de condus, de obicei sint genul de persoana care la ora 2 noaptea opreste la stop, chit ca nu-i picior de musca in jur, dar asta nu are nici o importanta, eram in graba, nu am mai avut timp sa opresc si m-am dus pe rosu direct , norocul meu ca am fost fotografiata din spate si nu s-a vazut cine a condus,. altfel, ma trezeam si cu puncte luate)
I-am spus consortului ca mi-e atit de frica de luna decembrie incit de anul viitor propun sa evadam oriunde in lume si sa ne intoarceam acasa dupa anul nou, poate asa ne vor ocoli si problemele. Pina acum nu am tinut cont de superstitii , dar analizand anii precedenti ,am constatat ca sf. de an ptr familia noastra aduce numai necazuri.

La multi ani Maya si Serban, sa fiti veseli si senini, frumosi si plini de energie!
Sa va traiasca copilasii!

Meemsy draga imi pare tare rau!
si eu ma alatur cu incurajarea ca trebuie sa fie bine.
sora bunicii mele a fost diagnosticata cu cancer la san in urma cu 30 de ani si inca mai traieste la cei aproape 90 de ani.

Lavi condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

Crissy , ma bucur ptr vestile tale bune!
si La multi ani, sa ai parte de sanatate multa , bucurii si sa ai parte numai de vesti bune !

Mada, sanatate si tie!

Soanso - of, si la voi probleme cu dintisorii!
sa va traiasca finutul!

Mara condoleante!

Alinusa, cum merge cu alaptatul? a luat in greutate missa #2?

va pup pe toate si we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Maya, La Multi Ani cat mai fericiti si muuuulte zile senine si vesele pentru tine si familia ta draga!
Miha80, sa-ti traiasca fata ta dulce si isteata

Serban, La Multi Ani baiat finut si plin de energie Sa aduci multa bucurie parintilor tai
Bianca, sa-ti traiasca feciorul!

Mara , imi pare rau pentru pierderea ta...

Ina, multumesc Aud tot mai multe povesti incurajatoare.

Anda, ... sanatate! Cu caru'. Nici nu mai stiu ce altceva sa mai doresc pentru poet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

TVR1, transmisie directa din Arinis, Gura Humorului, inaugurarea Mocanitei.

Cred ca m-am pricopsit si eu cu infectie urinara, prima din viata mea, mama ei de cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani, Nichita, Serban si Maya!

Mara si Lavi Dumnezeu sa-i odihneasca!

Crissy nu cred ca e de la cezariana, a trecut destul de mult timp de la interventie, pana acum se manifesta. In plus, majoritatea infectiilor urinare sunt de la esicheria coli, care se gaseste in intestin si pe fondul unui sistem imunitar scuzat ajung si in cel urinar.
La mine merge cu Urinal sau extract de merisor de la Plafar (e acelasi lucru, doar ca extractul e alcoolic, iar Urinalul e mai scump). Sanatate, sa scapi repede de carcalac.

Ina sanatate lui Bobi!

Stiti de cat timp sunt racita cobza(sau virusata ce o fi)? De peste trei saptamani, nu am mai patit asa ceva in viata mea. Pana si dupa gripa clasica mi-am revenit mai repede. Am incercat tot, de la naturiste la medicamente, prescrise sau nu de doctor. Si cand ma asteptam sa ma simt mai bine, azi dimineata m-am trezit iar intr-o stare de parca ma lovise locomotiva, cu dureri musculare, de cap si lipsa poftei de mancare. Mama ei de vreme, nu mi-e bine deloc in anotimpul asta.
Asa ca Doru a scos-o pe Ilinca in parc, in oras seara sa vada luminitele, si eu am stat in casa sa zac. Bleah.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

La multi ani Maya!
La multi ani Serban!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

La multi ani Serban ,multa sanatate si multe cadouri frumoase. Bianca sa-mi cresca mare baiatul cuminte si sa-ti aduca multe bucurii.
( ati fost prin centru, am inteles ca pe Eroilor e foarte frumos amenajat, noi din pacate suntem exilati in casa pt ca Sorana tuseste , nu mai stiu ce sa-i dau sa-i treaca .

La multi ani Maya, fetita frumoasa cu ochisori albastri , sa ai o viata frumoasa ! Miha nu ai mai scris demult pe forum , ce mai faceti ?

Anda, cum eate Nichita ?

Ina, chiar ieri vb cu nasa mea ca numai ghinioane a avut acum pe sfarsit de an( si-a busit masina, mama ei a facut tensiune oculara, fiul ei prin spital cu pneumonie, ia racita bocna, catelul bolnav) zicea la fel ca ar pleca intr-o tara insorita pana vine "soarele pe strada ei".
Adevarul e ca daca ai copilul bolnav parca nu-ti mai arde de nimic pana nu-l vezi vintecat, eu sunt tare "pierduta in spatiu" cand e Sorana bolnava.
va urez sanatate infinita si sa aveti parte doar de bucurii iar necazurile sa va ocoleasca.

Felicia , multa sanatate si refacere rapida, nu te-ai vaccinat pt gripa, este un vaccin care acopera trei tulpini diferite care "bantuie" prin aer? la mine la serv se face gratuit, precis se gaseste si in farmacii.

ce facem noi acum?? mancam prajitura si bem un vin fiert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ina, sanatate multa lui Bobita si un sfarsit de an cat mai linistit!

Am aflat de www.portablenorthpole.tv/home" target="_blank">un site unde poti face filmulete personalizate de la Mos Craciun - in caz ca trebuie lamuriti juniorii cum ii vede mosul cat au fost de cuminti si cum le citeste scrisorile .
Inca nu l-am incercat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

La multi ani, Maya!

La multi ani, Serban!

anda multa sanatate lui nichita, nu imi vine sa cred ca a facut iarasi otita, i-ai repetat audiometria?

ina sanatate multa!

alina, pentru missa 2 ca tare dulce este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Maya !!!
La multi ani Serban !!!

Sa fiti sanatosi si sa aveti o copilarie minunata, inconjurati de multa dragoste! Si poate sa primiti si niste fratiori! (scuze, Miha, nu ma pot abtine )

Mara of, condoleante, al cui bunic a murit? Sper ca nu al copiilor!

Crissy si eu cred ca nu e de la cezariana, baga ceaiuri multe si ceva pe baza de merisor. Apropo, Madau, cum te mai simti?

Ina sanatate multa lui Bobita frumuselul!

Feli sanatate! Vezi ce faci, sa nu dai in complicatii, pneumonie sau ceva. Stare naspa dupa o raceala lunga poate sa insemne si ceva de genul asta. Du-te pe la doftor.

Ina si eu as scoate lunile decembrie si ianuarie din calendar, pe motiv de intuneric, frig si aglomeratie peste tot (aici numai decembrie e cu musca pe caciula). Februarie n-as scoate-o ca atunci e ziua Silviei

Anda sanatate lui Nichita! S-a mai reparat?

Soanso sa-ti traiasca finutul si sa fie sanatos!

Mergi la inceput