***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Nu stiu daca maine voi mai avea timp sa intru, asa ca urez de pe acum
"Craciun fericit alaturi de cei dragi!"
Si Mos care a gasit solutia la criza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello

Cu intarziere uram si noi un LA MULTI ANI! cu multa sanatate, noroc si bucurie tuturor copilasilor nascuti in decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Casa sa va fie imbelsugata, dragostea sa va lumineze toate clipele vietii, sa aveti un munte de noroc si tot ce va doriti sa impliniti.

De sarbatori sa va bucurati alaturi de familie si de cei dragi.

CRACIUN FERICIT! LA MULTI ANI!

Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

hello
multumim mult de urari!ma bucur ca nu ne-ati uitat.
va dorsec din suflet sarbatori minunate, multe cadouri sub brad, multa sanatate ptr. toata lumea.

David e bine, sanatos, daca nu punem la socolteala mucii aproape permanenti.tusea s-a oprid dupa ce s-a terminata gradinita. la serbare a avut si rol de prezentator. mare diferenta comparativ cu cea din martie.toti copii au spus poeziile fara emotii, doar cativa aveau nevoie sa le sopteasca doamna. au primit toti de la mosul aceeasi masinuta, pana a terminat mosul de strigat copii, al meu tot il tradgea de mantie sau il apostrofa de pe scaunel ca el a vrut un avion.

ma bucurcand citesc ce lucruri minunate se intampla unora dintre voi,ma mobilizati sa aspir la mai multe de la job, sau sa renunt la dulciuri, sau sa mai fac un bebe.
sper ca n-ati crezut-o pe ultima!tocmai azi i-am zis lui Sorin ca daca se muta maica-mea mai demult cred ca mai faceam un copil.el e fericit doar cu unul.

orice joc jucam ,d.plange din tot sufletul cand pierde.

CRACIUN FERICIT TUTUROR !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

E Craciun, e vreme de miracole si sperante reinnoite. Va doresc sa simtiti din plin miracolul Sarbatorii, sa aveti speranta in suflet si bucurie in vietile voastre. Lumina stelei care i-a calauzit pe magi sa va calauzeasca pe fiecare din voi spre mai bine si mai frumos. Sa aveti un Craciun Fericit!!!
Va imbratisez cu mult drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Sfintele Sarbatori ale Craciunului sa va umple casa de lumina, voiosie si binecuvintari!

http://www.youtube.com/watch?v=51bO1CVPWRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani David!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

sa aveti parte de sarbatori fericite, cu sanatate si bucurii, alaturi de toti cei dragi!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

aho, aho, subiect nou!

Mergi la inceput