Spiridusi de ian-feb.'06 (14) - ***LMA ANGELOS***
Raspunsuri - Pagina 8
toanca spune:
Cosmi, cu intarziere iti uram si noi sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Alexandra de Paula sa cresti mare, fericita si sanatoasa!
Giova, deci saptamana asta esti fara Edi?
Cred ca a fost super incantata mama ta!
Silvi.....aoelu ce peripetii; trebuie sa fie tare rau sa dormi si sa te trezesti cu apa in cap
T_Ioana...nasoala patanie cu spitalul; cred ca faceam un scandal mostru daca aflam ca dr. se petrece.
Isi merita soarta.....si cand te gandesti ca se plang in continuu ce salarii au; pai asa munca, asa salarii!
Giova spune:
Noi bine, eu treaza d ela ora 7...si piticul meu tot atunci s-a trezit...cred ca a functionat la fix telepatia in cazul nostru.
El e vesel, sta cu toata lumea....doar ca ma pomeneste cam des. A zis mama ca poate vine peste 2 zile cu el in Timisoara. I-am zis sa stea linistita ca el e tot cu "mama" in gura si cand se admira si se pupa in oglinda. atunci clar nu ma striga....insa mi-e dor de o imbratisare de-a lui si de un pusi....of...cu cat creste cu atat e mai dulce.
Marco ok, parca nu mai e asa fonfanit...dar azi nu a mers la inot.
De la gradi merge la Mihnea acasa, asa ca voi fi singurica.
am umblat de nebuna prin oras....mi s-a demagnetizat simul, e pe firma, sotul e plecat...asa ca tipa de la orange mi-a zis ca sa merg doar cu stampila si-mi da altul...pana atunci ma cauta lumea disperata.....noroc ca am fixul...tare rau e fara telefon.
Alexandra printesa de Paula! sa cresti mare si sanatoasa si sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos in viata!
Paula sa va traiasca fetitza si numai bucurii sa va aduca, alaturi de fratiorul ei!
Iuliana sunt fara Edi, da....mamam e fericita, doar ca mi-a zis sorella ca nu s-a simtit bine in ultimul timp si sambata m-am luat de ea, am zis ca nu-i mai trimit copilul. Mie nu-mi zice, ma enerveaza ca-mi ascunde. sa speram ca va fii bine...ca nu-i da de cap....
Silvia poate il intrebi pe JP ceva...despre starile astea ale mamei mele. Nu mai are aer, a si cazut pe strada de cateva ori...a apucat-o si in Italia, a fost la urgente i-a facut toate analizele, ea zicea ca e de la inima...ei bine inima e ok...acum au zis ca sta prost cu circulatia, i-au dat tanakan. sa mor de stiu ce analize sa-si faca? a venit si in Timisoara la institutul inimii si iau facut fel de fel de investigatii si degeaba....inima e ok...dar cazua nu se stie....
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Deci v-a amuzat nazbatia lui Alain cu apa tot maminunez ce calm e JP ca eu ma enervam tare in locul lui
Cosmina : La multi ani Biancai si tot binele din lume Esti mama de domnisoara
La multi ani Alexadra
Giova promit sa intreb maine, e de garda azi. Nu mai retin daca tu ma intrebai de kg, 4 am in minus fata de start dar ma simt cam rau de vreo 2 zile plus ca tare imi pica parul deja ma sperie trebuie as ajung la farmacie sa iau ceva vitamine. Acum ca nu vreau sa renunt la final dar imi e destul de greu ca nici nu prea pot manca legume proaspete ca nu au nici un gust Revin eu cu ce imi poate zice Jp despre mama ta, eu ma gadesc ca poate sa fie si tensiunea si multe pot fi...oricum bine ca i-a gasit ok la inima. Sigur nu e atac de panica sua ceva, nu a avut o perioada mult mai stresanta?
Ioana vai ce peripetii ati avut parca revine epoca de piatra in Ro inloc sa avanseze cu ceva . Sanatate multa va dorim sa ne spui cum mai e micuta
Giova deci esti fara Edy, te mai odihnesti si tu scumpul de el cum intreaba el de tine.
Gata cu sacul lui Mos Craciun? Noi am cam lasat pe ultima suta de metrii ca eu cu postitul eu sincer nu prea am chef sa bat Cora si magazinele mari ca ma ia cu lesin de la cate mancaruri expun aia acolo si cat se gateste si miroase A fost JP dumionica ca era deschis de Sarbatori si a luat casa lui Mykey si Manny pe moto va dau linkuri daca va intereseaza. Ceva figurina cu Oui Oui ii comand pe net, garajul ala lui Thomas nu i-l luam ca nu e compatibil cu lego; mai raman de pe lista desenele cu Trotro si o chitara care nu mai e la Carrefour sa vad unde o gasesc .....noroc ca am finalizat lista ca se tot schimba. Vb azi cu Ana si mi-e zis ce idee geniala a avut ea sa ii zica ca poate sa ceara numai o jucarie lui Mos Craciun ca restul e surpziza de la MOs pai de aveam ideea asta scapam si de umblat dupa lista asta si poate ieseam si mai ieftin
Giova spune:
Silvia eu te-am intrebat de kg...super. Sper sa te simti mai bine, ia ceva vitamine sa nu o dai in altceva.
Cu mama....???? cam toate aceste crize sau ce-or fi au aparut dupa ce s-a necajit pe diverse chestii.
Edi e ok...mananca bine de tot, se joaca cu toata lumea, dar e tot cu mama in gura...azi ma cauta din bucatarie in sufragerie si cand a intrat nasa mea in casa a strigat: mama!!!! dragul meu....mi-e dor de el, dar daca nu plange sunt linistita. ne prinde bine la toti....
am papat acum seara niste bruschetti cu rosii ulei de masline, usturoi si busuioc si nu ma simt bine. asa-mi trebuie daca m-am bagat la 2 felii...trebuia sa nu mai mananc nimic.
pe maine si noapte buna.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
andiaroro spune:
Pe la noi tot raceli, dar mai soft acum. Sper sa nu se agraveze si sa ajungem la petrecerile de vineri...Duminica, la spectacolul de la scoala ro a fost ok. S-a tinut pe scena teatrului de la Ambasada. Alex si-a spus poezia si a si cantat la microfon si e musai sa-l lau ca fost printre cei mai cuminti de pe scena(l-a deranjat la un mom dat un baietel, dar n-a fost nimic grav). Cand grupa mare a trecut sa-si spuna poeziile i-a convins pe o parte de la grupa lui sa stea asezati in cerc , asa cum stie el de la gym.
Cu Anastasia a fost circ ca vroia si ea pe scena si la cheful de dupa fugea in toate partile...De 2 ori chiar a disparut din raza me avizuala pentru cateva secunde.
Ioana- un raspuns mai detaliat ca cel al lui Bee nu puteai sa ai...Alex a avut o per Fixotide.Habar nu am, daca a avut vre-un efect.
Cosmi-La multi ani Biancai!
Giova-poate e ceva legat de menopauza? Sau o combinatie menopauza-schimbari hormonale-atacuri de panica. Nu e de joaca cu stari de genul asta si ar trebui poate sa vorbeasca si cu un endocrinolog...Nu e bine sa stea asa, dar fix ac atitudine on are si maica-mea -nu pov sau da explicatii trunchiate ca mai rau te sperie si nu mai intelegi nimic si nici nu vrea ajutor...Mult curaj si incearca sa stai cat mai mult de vorba cu dansa.
Silvia-e cumplita senzatia de apa in capMie mi-a turnat frati-miu ca nu ma sculam sa-i incalzesc lapte(el nu avea voie la aragaz....Astea-s distractii de casa
toanca spune:
Hello si de la noi....fara prea mare chef de munca
Abi astept concediul
In Bucuresti fulguieste asa ca va astept la un ceai cald ca vinul fiert in da Silvi
Giova spune:
la noi ninge de=-a dreptul de dimineata.
m-am incumetat si am plecat la naiba in praznic sa vad de costum schi pt. marco. I-am luat de la Takko, geaca si pantalon, super faine la 160 lei. Nu am gasit pantaloni marimea 116 si am luat tot 122 si cred ca astia ii vor fi mari. abia astept sa-l iau de la gradi sa vedem cum sta treaba.
Iuliana mersi de ceai...chia e nevoie.
Ana mersi de explicatii. Ea chiar avea probleme cu tiroida, o voi intreba daca a repetat analizele in ultimul timp.
Voi iar aveti o groaza de petreceri. doamne ajuta sa fie copiii sanatosi. Te cred ca a vrut si A pe scena langa Alex. eu ma bucur ca Edi e la ai mei, sincer imi era groaza de serbare...
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Giova, marimea 122 cred ca o sa ii fie maricei...
Eu i-am luat lui Matei 114 ca o slabanog
Giova spune:
Iuliana 114 nu exista, poate 116.
si eu as fi vrut tot 116, doar ca nu erau pantaloni. La gecile 116 si 122 nu prea era mare diferenta. la pantaloni sunt 3 degete in lungime...ceea ce e mult...acum vom vedea....ii voi scurta bretele pana ii vor intra in fund.
mamica de 2 smecherasi
teolinda spune:
Buna ziua si de la noi!
si multumiri pentru toate urarile pe care ni le-ati adresat de ziua lui Nicolas.
Eu am fost prinsa intre mai multe activitati si organizari de evenimente asa ca n-am avut timp nici sa citesc.
Am zarit in fuga ceva poze... GIO pacat de catelus ca nu mai e.
De baieti nu mai spun ca-s 2 scumpi frumosi .
Silvie si Alain , tizul nostru e un scump si cu o mutrita de rasfatat
Ioana - nasoale patanii.Si-al meu cel mic e cu SN il bombardez cu ser din belsug si il asezonez cu Panadol. Nu o sun pe pediatra de frica sa nu imi recomande ceva aerosoli..c-asa e moda mai nou. Atata timp cat nu face febra nu ma mai lamentez.Sanatate multa domnisoarei. Razvan e un scump.
Iuliana- distractie placuta in vacanta... noi planuim sa fugim dupa sarbatori... acum sa vedem cum stam cu SN la purtatori.
Piua ca ma solicita Praslea, deh...datoria!
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"