Spiridusi de ian-feb.'06 (14) - ***LMA ANGELOS***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, sunt vreo 15 copilasi in grupa la Matei, iar costumele au fost de la gradi.
Eu azi sunt la munca...
T_Ioana, nu, nu s-ar pune problema ca nu am avea cu ce creste un al bb.
Nu-ti imagina ca nu ii fac zile fripte lui Victor, dar cu toate astea e de neclintit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor am intrat sa va doresc un Craciun fericit cu masa imbelugata, colindatori la feresti si pace in suflet. Sa fiti alaturi de cei dragi, sa fiti iubite si sa zambiti mult

Mergi la inceput

Ioana draguta esti s atsi ca am facut iar piftia ta si cred ca e minunata abia astept sa o degust deseara
Eu am robotit ieri de la 7 dimineata de cand am pus de cozonaci pana la 11 seara dar am terminat tot macar radeam ca povesteam la tel cu Ana si aveam in cuptor cozonacii pe aragaz faceam pranzul, in masina de paine se invartea aluatul si eu invarteam la sarmale intre timp si culmea eram cu tel la ureche . La 11 aveam gata sarmalele, 3 cozonaci si 2 paini de casa, salata de vinete asa ca azi fac doar ciorba de potroace care e pe fos si gata mai sterg parful si huzuresc. Ma bucur atre ca am reusit sa tin postul asta parca nici nu imi vine sa cred ca s-a terminat ...
O seara minuanata va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ho,ho,ho!!! Craciun fericit, mosul sa va aduca ceea ce ati asteptat si sperat

Eu am sarmalele pe foc, friptura vine de la socrela, dulciurile sant deja acasa ( facute de socrela, au niste specialitati de Craciun de ) Angelo a cerut sa-i aduca Mos Craciun un tren pe sine, imi aratase intr-o revista dar nu am luat modelul ala pt ca este 240 euroi Seamana cu maica-sa, pe placul lui sant cele mai scumpe I-am luat un tren de la kaufland cu 50 euroi,sina este de 10 m in linie nemontata, am mai luat un control cu joc pt Wii care l-au cumparat socrii si dulciuri. Maine dimineata cand se trezeste va gasi cadoul langa bradul de Craciun Eu am primit de la Giorgos un mobil touch screen Samsung si un credit la Saturn de 180 euroi. A fost o oferta: puteai sa iei 2 mobile la fel ( al meu e rosu si al lui Giorgos negru ) plus doua gutschein ( credite ) de 180 si 140 euroi plus obligatoriu abonament pe 2 ani de 10 euro si inca doua cartele reincarcabile de cate 10 euroi

Craciun fericit va dorim, cu liniste si bucurii

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

sufletelul meu ar fi vrut si un sistem karaoke

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Sara buna de Craciun fetelor!!!

SARBATORI FERICITE!!!! Tot ce va doriti...cele rele sa se spele, cele bune sa se adune....

Multumesc de urari...si voua toate cele bune...la mamici si spiridusi...
Silvi...adevarat ca nu prea am mai citit po aci...de cind am descoperit Facebookul mai mult pe acolo stau...Am inceput asa intr-o cautare de fosti colegi de liceu de acu...20 de ani...si mi-am gasit o multime de cunostinte... In fine...

Noi suntem bine, facem sarbatorile la Iasi- la noi acasa. Mosul i-o va aduce pe Tinkerbell- asta dupe ce la gradi pe 20 dec i-a adus-o pe Silvermist...deh, fana Tink...Ii va aduce si un glob pamantesc veioza..abia astept sa il vaz si eu cum arata...Am sa va zic reactia-pe oferta nu prea parea incintata.

Noi am avut multe aniversari luna asta. Au avut "Carnavalul Toamnei" pe 2 decembrie si au avut putin timp pentru serbare. Dar si asa au avut dans, poezii si cintece...apoi s-au dezechipat din fulgi de nea si s-au imbracat in costume populare si au urmat colinde, capra, steaua, plugusor si sorcova...a durat 2 ore serbarea...a fost frumos...serbare pe scena cu decor si microfon...in gradinita...
Au mai fost si vreo 3 zile de nastere a copiilor din gasca ei...alte cadouri. Luna asta numai cadouri am cumparat- mai ales pentru copii.

Am uitat sa va spun ca s-a facut si cu o pereche de patine de gheata de la concursul "cavit" acum in decembrie...inca un cadou.

Eu inca sunt bine cu farmacia- merge greu acum . Decontarile statului sunt la pamant. asta e si motivul pentru care ma bate un gind sa plec prin alte zari. stiu ca nu e usor dar macar sa incerc. oricum e altfel ca la noi- macar esti respectat. M-am ingrozit insa citi medici, stoma si farmacisti vor sa plece...cred ca ne vom trata in viitor doar in strainatate-de medici romani desigur.
Asta e si motivul pentru care nu prea am mai intrat pe forum-si sper sa nu va suparati prea tare pe noi.

Ioana e adevarata domnisoara-e inalta si bine facuta. E innebunita dupa dans si cred ca o voi da la cursuri serioase.

sper sa mai mearga dropul.poate apuc sa va pun acum si niste poze. Ca tot am pus darurile sub brad...si am mincat cornuletele lasate de Ioana pentru Mos...

inca o data numai bine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Craciun fericit fetelor si tot ce va doriti!
Pozele cu mosul sunt aici:
http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/Craciun_2010/
In rest....nimic nou sub soare!
Aseara m-am umflat de plans pentru ca nu am primit "cadoul" pe care mi-l doream...
M-am culcat cu durere de cap, m-am trezit cu durere de cap!
Acum sunt prin sufragerie, iar Matei se uita la desene animate: continuarea de la 101 dalmatieni (primit de la Mosu').
Azi nu stiu daca mai apuc sa intru, iar maine mergem in vizita la tara la niste prieteni; asa ca probabil abia luni o sa mai apuc sa intru.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Deschide usa crestine, deschide usa crestine
Ca venim din nou la tine, La multi ani, multi ani cu bine!

Noi lenevim putin.....asteptam sa se trezeasca Edisorul si mergem la ai mei la masa.

A venit aseara si la noi...o groaza de cadouri pt. pitici, erau in extaz, chiar si Edi a devenit fan de desfacut pachete. Ii plac toate cadourile lui Edilinul, si pic n poc, si masinutele de la Wow, dar cea mai tare e rata de la Tomy, o trage dupa el macaie si el danseaza...misto de tot.
Poze nu stiu cand pun, nu am inca chef de ele.

Iuliana cam tanar mosul ala de inchiriat. Noi am optat pt. cadouri puse sub brad, caci mos batran nu am gasit si nu aveam chef sa-i stric copilului credinta in mos.
vad ca si matei a primit bakuganii 7 in 1. si Marco la fel...il omoara pe Clau cu facutul robotului din ele.
deci tot cam ca la Marco sunt si la voi in grupa. la noi sunt 14, dar nu vin zilnic toti. oricum, mi se par multi pt. o gradi privata. era mai bine cand erau numai 9.
Anymony ma bucur ca ai intrat sa ne mai zici cate ceva de voi. Nu numai cu farmacia ta merge greu...cam peste tot e la fel....daca gasesti ceva job bun in afara, pleaca nu mai sta.
Maraki ai scapat de prajituri, noroc cu soacra. s-a bucurat de WII Angelos?
super cadou ai primit de la Giorgios.
Silvia harnicuta ca de obicei .
Te felicit pt. tinerea postului. eu cred ca incep o Rina dupa sarbatori, nu se mai poate...am 66 kg si mor cand ma vad. grasa si frumoasa.

fug sa dau si eu jos pijamaua de pe mine, vin musafiri la cumnata.
va si sa aveti o zi frumoasa.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Buna seara de Craciun si de al noi, a venit si la noi Mosul dar tota sa pe furis, bogat tare daca am fost cuminti am primit si eu o multime, mai ales ca nu ma asteptam la nimci dar a fugit al meu sot pe furis la shopping
Giova 67 am si eu dar eu am slabit deci nu sunt trista . Eu dupa Srabatori o sa tin un regim mai hiper proteic nu ma apuc de o dieta anume dar calculez 1200 de kcal si gata sarbatori fericite in continuare.
Iuliana hai nu mai fi suparata .
Any daca iti zic ca aici in oras acum 4 ani era numai Jp in spital roman si acum sunt 14 dr avem o adevarata comunitate si inca o sa mai vina. Sincer vb ii inteleg pe toti medicii care vin si vor sa lucreze in afara tarii si eu as face la fel in locul lor. Sanatte si pupici la printesa.
Maraki faine cadouri
Eu ca noutate amuzanta sau nu...am ca mi-a pocnit al meu fiu una in arcada in timp ce ne dragaleam in pat , in joaca incat acum sunt rosie si umflata la coada ochiului drept mare minune de nu ma trezesc cu ochiul vanat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Am pus niste poze dar nu mai stiu sa schimb semnatura...help!!!!!!!

Mergi la inceput