Spiridusi de ian-feb.'06 (14) - ***LMA ANGELOS***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

fetelor....eu maine plec la tara nu stiu daca am de unde intra asa ca va urez CRACIUN FERICIT CU MULTA SANANTATEEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

LA MULTI ANI ANA!! SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOASA! BEE, o zi de nastere superba ptr. Ana, cred ca va fi mare distractie la voi!
Ana, poti da mana cu mama. Si ea tot face la saleuri de luni, ne-am inteles ca anul asta facem putine daar a facut deja saleuri, haiose, maine face cozonac, eu tb. sa fac ceva praji, asta in conditiile in care noi luni plecam la Felix pana miercuri...
Iuliana, mie sincer mi-a mai trecut supararea legat de bebe, m-am consolat ca asta e, sper sa ni-l tina D-zeu sanatos pe Tudor si pe noi sa ne bucuram de el. Te inteleg oricum, e clar ca sunt mai multe adunate la tine.
Maraki, multa sanatate lui Angelos. Sunt mortali socrii tai cum calculeaza cadourile.
Silvia, am vazut prin aeroporturi ce e prin Franta, chiar e amuzant putin, mi-amadus aminte de pana aceea de curent din State, cand erau innebuniti toti, mi s-a parut atat de amuzant, la cat de obisnuiti suntem noi cu asemenea"calamitati".
Ioana, esti totala cum scrii tu de la fina. Eu as vrea o invitatie la rev. poate-i e dor lui Claudiu sa petreaca cu familia.
Cosmi, odihneste-te si tu mai mult, sa nu-ti revina acele stari de rau.
Irina, deci si voi ati taiat porc, asta am facut si noi weekendul trecut si in celalalt week. la fel, o data ptr. noi, o data ptr. socrii+bunica sotului.
Va pup pe toate, spor la treaba sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

POZE DE LA SERBARE IN DROP...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cosmi, ti-am admirat omuletul de zapada!
Miha, nu stiu cum ai reusit sa te impaci cu ideea; eu oricat de mult ar incerca, nu reusesc; am cateva zile in care nu ma gandesc, dupa care iar o iau de la capat cu of-ul!
Dar, teoretic pentru tine e bine ca ai reusit acest lucru!
Eu tot speram ca o sa-mi imi aduca Mosul nesperatul DA! Dar am avut treba cu masina si am gasit in portbagaj cadoul meu care nu e nici pe departe ceea ce imi doream
De fapt cred ca si luna de pe cer daca ar fi sa o primesc, tot nu as fi multumita
E...hai ca v-am zapacit destul cu problemele mele.
La serbare a fost super ca Matei a fost singurul din toata grupa (nu ca e al meu) care a spus toate cantecelele, poeziile, a dansat, a fost ascultator.
Nu stiu cum reuseste sa fie asa de cuminte la gradi si acasa zici ca are ardei iute in fund
Dar, una peste alta a fost muuullllt mai bine ca serbarea de anul trecut! Se vede ca au mai crescut si ei.
Mi-am terminat toate cumparaturile ca iar am masa mare (ghiciti cine a fost cu ideea); asa ca vineri o sa trebuiasca sa gatesc pentru 10 persoane dintre care una bucata soacra
Era o nebunie prin supermarketuri de ziceai ca se da pe gratis.
Am terminat doar sarmalele;
Maine iar la munca asa ca ne mai auzim maine (sper); ca azi am avut o zi libera si m-au sunat grecii ca e mare nebunie la birou
Sa aveti o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MULTUMESC MULT PT URARI!LA MULTI ANI TUTUROR SPIRIDUSILOR,SANANTATE SI VOIE BUNA LE DORESC!
dani s-a distrat f tare ieri la ziua lui.a avut vreo 12-13 invitati si am facut fiesta la un centru de joaca pt copii.a fost superincantat.nu-mi vine sa cred ca am baiat asa de mare si frumos.dk ar mai fi si andres la fel de cuminte ca el si m-ar lasa sa dorm macar noptile...
pe mine ma scuzati,sunt inca in butoiul de depresie asa ca nu stiu cat de des o sa scriu...am inaintat actele pt divort,iar de sambata se pare ca voi ramane singurica cu copiii.
va pup si va doresc SARBATORI FERICITE!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Intalnirea? A fost tare fericit,la marco a mers si l-a imbratisat pupat la greu,pe.urma la clau,eu ultima.
Am fost sa o vedem pe nepoata la concert in mall,foarte frumos au colindat.
Sper sa revin mai tarziu de pe comp. Sa va raspund si sa vad pozele.
si spor la treburi.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Unde sunteti mai fetelor?
V-ati blocat in bucatarie la aragaz?
Mirela, fruntea sus si curaj!
Giova, deci tu ai fost pe locul trei

Mergi la inceput

Iuliana pai ce sa fac? pana mi-am dat eu cizmele din picioare....am ajuns ultima la puiul mic.
Cosmi un Craciun fericit si voua si distractie placuta.
Mirela ma bucur ca ai luat decizia asta. stiu ce greu iti este, dar tu esti o luptatoare si vei reusi si singura.
Ma bucur ca a fost ok petrecerea lui Dani si s-a distrat.
aveti grija de voi, lasa depresia, ai 2 copii minunati care te vor ajuta sa treci peste asta.
iuliana cand am citit de pe tel. am crezut ca tu divortezi din cauza ca V nu vrea bb2. pe urma am mai recitit...poate vei avea un raspuns afirmativ pe langa cadoul din portbagaj.
spor la pregatiri, iar va reuniti cu totii. lasa ca asa e frumos de sarbatori.
super pozele de la serbare. cum de au avut toti costume la fel? cati sunt in grupa? putini cred...la Marco sunt 14.
Miha spor la pregatiri. luni trecem pe la voi...mergem la nasi la Gherla.
Cosmi bestiale pozele, frumos omul de zapada, frumoase costumatii au avut piticii.

Noi suntem necajiti...azi ne-a aranjat un vecin masina...s-a bagat in ea, oglinda sparta, si e cam zgariata pe partea stanga....maine merge Clau cu asig. lui...dar nu cred ca rezolva zgarieturile alea.....

Lui Edi i-a mers bine in Alba, azi l-am cantarit...11,8 kg, l-am simtit si eu cand l-am luat in brate.

Maine am iar o zi lunga, sper sa ajung sa ma si vopsesc, asa ca va urez de pe acum:
CRACIUN FERICIT!
http://www.dropshots.com/Edi_Marco#date/2010-12-21/13:13:42
si sa primiti cadouri frumoase.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Seara buna si de la noi!
Le doresc La multi ani cu sanatate spiridusilor sarbatoriti intre timp, Dani de Mirela, Ana de Brandusa, sa fiti sanatosi si norocosi si sa va bucurati si mangaiati parintii!
Mirela, sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta incercare! Sa-ti fi puii sanatosi si sa va bucurati unul de altul mereu si sa iti gasesti cat mai curand un suflet de om asa cum meriti tu!
Silvia, am intrat special sa ma delectez cu retetele tale desi nu am timp sa fac mai nimik!
Ana, cum sunteti, ati gasit brad? Anastasia e mai bine? Esti tot la fursecuri?
Maraki spor la shopping!
Giova, asa baiat mare zic si eu!!! Sonia la 7 luni avea 6.800 desi arata bine, e proportionata, toata lumea se minuneaza cand aude ce "usoara" e la cantar!!! Imi pare rau pt masina!
Cosmina, distractie placuta la tara! Sarbatori cu bine si sanatate si voua!!!
Iuliana eu sunt tare revoltata cand povestesti de incapatanarea lui Victor. Tu sti cel mai bine care e situatia in familie dar eu sa-mi faca al meu sot asa o faza i-as face o gramada de zile fripte. Sper sa nu te supei si sa nu ma intelegi gresit, doar ca nu mi se pare ok atitudinea lui (mai ales ca din ce povestesti tu v-ati descurca mai mult decat "decent" cu inca un bb)....nu stiu, dfar sa nu fiu in sufletul tau!
Miha draga, daca tu zici ca esti consolata cu gandulasa sa fie! Bine ca te-ai intarit si ai trecut peste asta! Nu pot sa-i inteleg pe sotii astia....cam egoisti asa, parerea mea!!!

Eu sunt rupta de oboseala si acum astept sa-mi fiarba gaina si legumele pt salata boeuf. Am reusit azi doar sa fac sarmalele! Nici nu fac mai multe, o sa cumpar praji de la un laborator care face praituri minunate, in loc de friptura o sa iau ceafa afumata, scarita afumata si am facut niste carnati saptamana trecuta si o sa le fierb in zeama de varza la cuptor sa papam cu muraturi. Din zeama in care fierbe gaina si legumele fac supa cu galuste si mai fac ceva vinete cu maioneza si gata. Si asa sunt in urma cu curatenia (mai bine as gati pt 10 oameni decat sa fac ordine), sunt racita cobza si am o stare de kko, Razvan tuseste ca magarusul iar Sonica are inceput de pneumonie. Cea de-a treia bronsiolita (desi i-am facut aerosoli 14 zile) a dat in porcaria asta. Asa ca saraca pe langa tratamentul de cursa lunga (3 luni) cu Astha 15 si Aerius/Ketof mai ia si Augmentin, Biotics, Hidrasec, Diflucan si evident Nurofen/Panadol ca are si rosu in gat si e si in plina eruptie dentara. Vai de sufletelul ei, cred ca bea mai multe siropuri decat mananca mancare. Iar pt ca are scaune cam moi si numeroase (de la dinti) e si la regim si trebuie sa-i dau lapte fara lactoza (sa vedem daca il bea ca nici pe cel cu lactoza nu-l mai agreaza de o vreme) plus ca apa/ceai sau orice alt lichid refuza cu indarjire! Sper doar sa mergem spre bine, sa nu se agraveze si sa ajungem sa ne facem sarbatorile prin spital

Va doresc noapte buna iar restantierelor ca mine le doresc spor la treaba!!

Mergi la inceput

ioana draga de sonica cat mai tragi cu ea. Insanatosire grabnica la toti.
Edi nu e gras deloc,doar greu,dar e si inalt si din cauza asta. Bea 1litru de lapte/zi.

Mergem la . Edi ne da trezirea la 7:20 in fiecare dimineata.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput