Fluturasi de martie-aprilie 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Ieri nu am mai scris..am zis ca va povestesc de kidexpo.

Am vazut multe carucioare. Eram innebunita dupa sistemul Graco..dar cand l-am vazut face2face e hugeeeee. Deci nu mai e pe lista.
Am vazut un 3in 1 de la babywelt modelul Ping care era usor se stragea super..dar le terminasera pe toate . Era la pret de 1200 roon la expozitie, altfel la 1500.
Un model ping asemanator, dar nu cel de la expo:
www.buburuza.com/mergem-la-plimbare/carucioare-copii-si-bebelusi/carucioare-si-landouri/carucior-ping" target="_blank">http://www.buburuza.com/mergem-la-plimbare/carucioare-copii-si-bebelusi/carucioare-si-landouri/carucior-ping

Un alt carut dragut care ne-a atras atentia a fost Espiro Vector:
www.compari.ro/carucioare-c3919/espiro/vector-4-air-p41216454" target="_blank">http://www.compari.ro/carucioare-c3919/espiro/vector-4-air-p41216454 Un carut usor se inchidea deschidea usor, avea tot felul de accesorii, chiar ne-a placut.

Am mai vazut un patut dragut Baby Ono
http://www.mititel.ro/produs/287/patut-babyono
La ei era 320 de Ron si avea si un dispozitiv mic care se monta pe patut si avea 3 functii:
- lampa de veghe
- sunete ambientale pt bebe
- o functie care imprima vibratii patutului

Mai erau niste carucioare dragute de la DHS.

Mie mi-au ramas ochii la un costumas de botez pt baietei care era redus de l50 la 100 Ron. Ceva de genul:
www.organizareevenimente.ro/produse/1441-COSTUMAS%20BAIETEI.htm" target="_blank">http://www.organizareevenimente.ro/produse/1441-COSTUMAS%20BAIETEI.htm

Am o groaza de pliante..cum te vedeau cu burta te agatau cei cu celule si clinici unde poti sa nasti

------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Dorinut acelasi lucru il voi face si eu.Voi lua toate zilele respectiv 126 dupa ce nasc daca va ramane asa.Macar 4 luni sa beneficiez de salariu..Si o sa-i dau si in judecata..clar!!
Nu este corect..la cat cotizez pt ei de ce imi fac asta???
De fapt ii intereseaza ca noi sa ne intoarcem...la munca

Intereseaza-te cate zile putem lua med ical..Si eu sunt interesata!!!

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Stii care e ironia Laley, era un nene care a facut un calcul si a zis ca ei ar economisi 250 de mil de euro pe care iar cheltui cu alte cheltuieli ce deriva din schimbarea legii. Deci practic economia ar fi de 0 lei...Dar intereseul lor este asa cum spui tu sa ne forteze sa ne intoarcem la munca sa le cotizam la buget. Macar 2500 daca lasa tot e bine...nu mai zic oricum cat pierd eu . Maine merg la medicul de familie sa o intreb exact cat pot sa aman prenatalul..

------------------------------------------------------------------------------------------

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Dorinut acelasi lucru il voi face si eu.Voi lua toate zilele respectiv 126 dupa ce nasc daca va ramane asa.Macar 4 luni sa beneficiez de salariu..Si o sa-i dau si in judecata..clar!!
Nu este corect..la cat cotizez pt ei de ce imi fac asta???
De fapt ii intereseaza ca noi sa ne intoarcem...la munca

Intereseaza-te cate zile putem lua med ical..Si eu sunt interesata!!!

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Stii care e ironia Laley, era un nene care a facut un calcul si a zis ca ei ar economisi 250 de mil de euro pe care iar cheltui cu alte cheltuieli ce deriva din schimbarea legii. Deci practic economia ar fi de 0 lei...Dar intereseul lor este asa cum spui tu sa ne forteze sa ne intoarcem la munca sa le cotizam la buget. Macar 2500 daca lasa tot e bine...nu mai zic oricum cat pierd eu . Maine merg la medicul de familie sa o intreb exact cat pot sa aman prenatalul..

Ana-Maria

deci pana la urma n-au vrut decat sa mai obtina niste bani pt ei..inca o reducere pt noi, dar sub alta palarie naspa...eu zic ca interesul lor e sa mai obtina niste bani la buget, nu-i intereseaza de noi..au si spus ca mai au nevoie de 1 mld care se chinuie sa-l scoata de ici, de colo...pacat ca suntem condusi de astfel de oameni, care-si vad numai propriul interes..restul nu mai conteaza

mami de Vlad 09.04.2009 si s27 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

Buna dimineata, fetelor.spre diferenta de voi, eu am dormit ieri tare bine. am fost in vizita, unde am stat intinsa pe canapea, dar atmosfera, rasetele -noi si bebicii am fost subiectul principal,,m-a cam obosit , ptr ca am povestit mult ,imi curgea si nasul..asa cand am ajuns acasa, am baut 2 cani de ceai cu miere si lamaie, si am adormit apoi bustean.am mai facut ceva- am schimbat locul in pat- sa vad dc imi e mai usor sa dorm pe partea sotului, si a fost super.
azi dimineata, m-am trezit la 9, am vazut ca bebicii nu zic nimic, i-am mangaiat un pic,si acum sunt activi. e superba chestia asta- tu sa-i mangai - ei sa raspunda.
am vazut si eu pozele din urma- numai burtici frumoase, si hainute- care mai de care mai frumoase.am pus si eu 2 poze noi.aa..acum mi-am dat seama- ma duc sa-mi pozez ciorapeii

23 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Viss pup burtica frumoasa . A crescut binisor, cresc grasuneii .

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna dimi...a venit si la noi Mos Nicolae!!!
La multzi ani celor care poarta numele de Sf Nicolae!!!!!

am pus poza cu burtoiul de 25s...vai cat de mare mi se pare in poze
dupa am vazut pozele lui bb_yasmi si m-am simtzit gigantica

mada ma bucur ca atzi avut vreme super la munte,ashtept pozele

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 25+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

fetelor tre sa facem ceva cu picasa,cine mai poate si are prea multe poze sa mai shtearga din ele,suntem aproape de limita
multumesc pt intelegere

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 25+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

gata, am pozat si sosetelele ma duc sa-mi incalzesc niste lapte, sa mai pierd timpul mancand ceva..n-am voie sa stau in picioare asa ca, treb sa ma descurc cu ce am voie - activitati in sezut / la pat

Mergi la inceput

ca sa nu fiu nesimtita, am uitat sa zic si eu- La multi ani! tuturor nicoletelor si tuturor din familiile voastre care poarta acest numeda, dorinut, cresc..observ si eu odata cu pozele, nu degeaba mi-am cumparat centura - tare frica mi-a fost de hernie inghinala, cand mi-a zis dr...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

ca sa nu fiu nesimtita, am uitat sa zic si eu- La multi ani! tuturor nicoletelor si tuturor din familiile voastre care poarta acest numeda, dorinut, cresc..observ si eu odata cu pozele, nu degeaba mi-am cumparat centura - tare frica mi-a fost de hernie inghinala, cand mi-a zis dr...

Viss cum arata centura asta? Pti sa pui o poza?
Eu ieri mi-am cautat dresuri de gravida si n-am gasit . Si vineri imi tb la party...

Ana-Maria

Mergi la inceput