FIV Dr.ALBU Dragos 17 Bv Corry, Arabella, Babyblue
Raspunsuri - Pagina 12
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 corry ref la intrebarile tale nu m am vopsit, nu m am dat cu parfum, ca nu l am suportat, acum in ultimul timp am mai folosit, dar rar ca oricum nu prea ies oja/lac nu am folosit de loc epilat doar cu lama; acum o saptamana am incercat cu crema, ca i tare greu pe pipaite creme apidermin pt fata sau nivea, elancyl pt vergeturi, dar la mine erau si de la prima sarcina si acum s a tot intins pielea si mai tare machiaj n am folosit pt ca nu prea folosesc de fel si stand acasa nu si avea rostul sex.......ce e ala???????? din aprilie........ciuciu n am baut nici ceaiuri, decat pana in beta cel de cretisoara, apoi in perioada de greturi am incercat din cel de fructe de padure, dar n am putut sa l beau capucino cu lapte beau, dar din trim 2, dupa ce mi a trecut greata cam atat pup |
Sunt un om mort!
rica69 spune:
Fetele mie tb sa imi vina ciclul ieri 11 dec si nimic. Sa ma fi dereglat asa tare zborurile astea. Intr-adevar a fost foarte greu si obositor.
Daca nu-mi vine pana maine m-as duce la dr sa fac recoltarea analizelor. Nici nu stiu ce sa fac si cum sa fac ca nu am programare.
Offf.
mirela2 spune:
corry de ce?
mi a fost frica sa ma epilez cu ceara, mai ales ca fac clexane, plus ca acum mi s au umflat picioarele foarte tare
mirosurile puternice nu le am suportat de nici un fel
am folosit decat deodorant de la bourjois care nu are miros
rica bun venit acasa
ori e dereglare, ori e cu ochisori
sti, acum mi am adus aminte ca tu ai venit din state
gasisem ceva la oferta pe site ul cartier's pt motani, dar aia nu livreaza in romanica
si asa mi am stors creierii daca cunosc sau nu pe cineva din state......am uitat de tine
+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
AMR 15z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
mirela2 spune:
atunci e de la oboseala
rica69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 atunci e de la oboseala +33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999) AMR 15z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult |
Pai sa stii ca am dormit de nu stiu unde bagam atata somn, ne trezim pe la 1 noaptea adormim iarasi spre dimineata si tot asa.
Imi pare rau ca nu ti-ai dat seama ca suntem acolo, ca doar tu stiai.
mirela2 spune:
am uitat
tare greu merg neuronii in sarcina
liana.berbec spune:
babyblue,
De cateva zile iti tot citesc posturile. Te citesc de ani buni de cand ai pierdut prima sarcina. Vroiam sa te felicit si sa-ti urez sarcina usoara. Erai asa de suparata in urma cu cateva luni si iata acum ca tristeata a disparut si bucuria i-a luat locul.
Liana
Mami de Bogdan 22.02.2000 si 38 si 5 zile +
elenus26 spune:
Felicitari si BABYBLUE CORRY!!!!
Ma bucur din suflet pentru voi!
Liana mai ai putin!
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
babyblue spune:
mercic fetelor!
liana, nastere usoara iti urez, mai ai ff putin!!!
elenush
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.