FIV Dr.ALBU Dragos 17 Bv Corry, Arabella, Babyblue
Raspunsuri - Pagina 11
rica69 spune:
Ma bucur din suflet pentru tine Corry, nici nu iti dai seama.
Acum ne-am trezit si noi ca inca suntem dati cu somnul peste cap.
Arabella haide mai intra pe la noi fata draga.
Corry ce tratament de sustinere ai?
corry_28 spune:
bine ai venit acasa Rica!!!
Tratamentul de sustinere:acid folic, femibion, elevit si 3 utrogestan/zi.Atat!
Ieri mi-am facut si o dozare de progesteron, iar rez este >40.O fi in regula, ca am uitat sa-l intreb pe medic si nu vreau sa-l bat la cap cu toate prostiile
O seara minunata!
babyblue spune:
mie mi-a iesit azi beta 1578,7. fata de cel de joi care era aproape 700.
eu zic ca e bine. e mai mult decat dublu.
desi mi se pare ff mare pt ziua 30.
corry, tu simti ceva? eu nu am niciun simptom...:))
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
lumimar spune:
Felicitari fetelor sa aveti parte de sarcini usoare si bebei sanatosi .
Noi suntem bine,
Bebele a crescut are 8 cm si 40 gr, astept sa treaca perioada de greturi si toate cele si sa ma pot bucura si eu de sarcina.
Inca o data felicitari fetelor si asteptam si alte vesti bune.
Haideti cine urmeaza la beta mare?
Pupici la toate fetele
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
babyblue spune:
:)
Doamne ajuta pentru toate fetele care se chinuie. Dumnezeu exista, in mod sigur, cu mine a facut un miracol, inca nu ne revenim, inca nu putem crede ca e real....
_
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010, 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
simonia spune:
corry, babyblue, felicitari
ps. cine stie sa faca emoticonuri?
sa faca un buchet mare de flori
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
brunadria spune:
babyblue felicitari!!! asta da veste!! sarcina usoara!!
corry felicitari , esti graviduta!! sarcina usoara!!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
babyblue spune:
multumesc fetelor.
corry, tu ti-ai mai facut betahcg?
_
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
corry_28 spune:
Lumimar,ce frumos...Te rog, poate ne dai mai multe detalii, nu mai fii asa zgarcita.Tu cum te-ai simtit la inceput?Dar acum?
Uite, eu am o serie de intrebari, de la vopsit (cu vopsea fara amoniac, desigur), machiat, parfumuri, creme,epilat, .Imi este frica sa si respir...
Babyblue, eu primul test l-am facut vineri (ziua9)si il voi repeta miercuri, deoarece astea era data cand ar fi trebuit sa-l fac.
Am facut astazi (ziua 11 de la ET) un test de urina, si s-a pozitivat.
Referitor la simptome, am mai spus-o, mai ma doare burtica (din cand in cand), ameteli, sunt balonata si sanii durerosi.
Oricum, nu-mi fac griji deoarece il simt ca este acolo si ca totul este ok.
Brunadria, multumesc mult.
Ti-am urmarit povestea in zilele cat am fost acasa, dupa ET, si imi pare tare rau prin cate ai trecut.Tin sa-ti spun ca mi-a placut la nebunie modul cum va sustineati si cum va sfatuiati...Din ceea ce am citit mi-am dat seama ca esti o femeie puternica, nu renunta, doar ca trebuie sa mai lupti un pic.
mirela2 spune:
corry ref la intrebarile tale
nu m am vopsit, nu m am dat cu parfum, ca nu l am suportat, acum in ultimul timp am mai folosit, dar rar ca oricum nu prea ies
oja/lac nu am folosit de loc
epilat doar cu lama; acum o saptamana am incercat cu crema, ca i tare greu pe pipaite
creme apidermin pt fata sau nivea, elancyl pt vergeturi, dar la mine erau si de la prima sarcina si acum s a tot intins pielea si mai tare
machiaj n am folosit pt ca nu prea folosesc de fel si stand acasa nu si avea rostul
sex.......ce e ala???????? din aprilie........ciuciu
n am baut nici ceaiuri, decat pana in beta cel de cretisoara, apoi in perioada de greturi am incercat din cel de fructe de padure, dar n am putut sa l beau
capucino cu lapte beau, dar din trim 2, dupa ce mi a trecut greata
cam atat
pup