FIV Dr.ALBU Dragos 17 Bv Corry, Arabella, Babyblue

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Baby ai ovulat devreme , de aia ai beta mare
Stai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

saru mana!:)

asta inseamna ca s-a prins mai devreme.
ce chestie!:)

tot timpul inseminarile le faceam in ziua 14, dc ma gand bine, prb acum am ovulat in ziua 7-8. sau si mai repede. prb era saracul ovar atat de stimulat de la fiv ca ovula instant.

oricum mie mereu mi se parea ca inseminarile le fac prea tarziu. una am facut o in ziua 16.
nu stiu de ce nu a prins la fiv. realmente, nu pot pricepe, cum de n-a prins la fiv si prinde 2 luni mai tarziu, natural.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

felicitari cori!!!

superb!

fetelor, eu cum pot avea in ziua 27 de ciclu, beta de aproape 700????
nu cumva mi-a venit vreun ciclu peste sarcina, si oi fi avut luna trecuta cine stie ce ovulatie mai tarzie?
mi se pare enorm cat am eu. o fi vreo greseala?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

ce te bat
mai conteaza ce si cum?
fa ti o eco si gata
be happy

+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 17z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Cory FELICITARI DIN SUFLET!!!!!Ai primit cel mai frumos cadou din lume, se dea D-zeu sa fie totul bine.Te rog sa nu ne parasesti si sa ne tii la curent cu situatia voastra.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Mirela tu o sa nasti de Craciun nu?I-ai pus la vreunul din baieti numele de Cristian?
Babyblue poate ai gemeni de aceea ti-a iesit beta asa mare :))).Glumeam.Pfff ce sa zic, sunt atat de fericita pentru voi ca zici ca eu sunt gravida.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Cory povestea ta care e?Ca nu am vazut-o la inceputul capitolului?
Babyblue cum de ai ramas gravida natural daca sotul are oligospermie?Pentru ca noua nu ne-a dat nicio sansa Ancar?A luat vreun tratament ceva sotul si si-a mai revenit?

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

babyblue felicitari ma bucur f mult, intradevar D-zeu a facut o MINUNE si in cazul tau, eu zic ca sunt 2
inseamna ca dr. pe tine te-a dat exemplu saptamana trecuta cand am fost la el? sau o fi fost o alta minune

corry felicitari esti mamica

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Babyblue asta da minune. FELICITARI!!!!
Corry draga mea esti graviduta. Ura!!!!!
Doamne ce vesti bune.

Noi am ajuns acasa cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

FELICITARI CORRY!!!!

FELICITARI BABYBLUE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Va multumesc din suflet .Nici nu realizez ceea ce mi se intampla.
Alexa, desigur ca o sa va tin la curent cu evolutia, pentru ca mai am drum luung de parcurs.
Povestea mea, este scurta: dupa cativa ani in care nu ramaneam insarcinata, am facut o extrauterina.In urma acesteia am ramas decat cu o trompa, iar cealalta mi-a fost clipsata.Apoi am facut un FIV la Giulesti, nereusit.Am pierdut fff mult timp pe coridoarele de aolo si nu am benficiat de atentia cuvenita.Apoi,pe un alt forum, ramasese ricainsarcinata, cu dr Albu.Si mi-a dat incredere si speranta, sa incerc si eu cu el.Multumesc mult, Rica.
Si uite asa, am ajuns aici....
Astazi ma simt f bie, nu mai am nicio durere.Decat sanii.Sper sa fie bine pana la capat...am citit multe pe aici
Arabella, de ce nu mai dai niciun semn?Esti bine?
Didi,Rica,Alexa, Flo, Maria, poftiti stafeta.

Mergi la inceput