Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 7
tina_80 spune:
Salutare delfinariu!
Nu am reusit sa citesc nimic dar recuperez eu la noapte sau maine....mi-a dori maine sa recuperez si sa nu mai avem o noapte alba.
Ftelor, eu plang intr-una......ma gandesc cum Raducu al meu putea sa-i fie rau, sa lesine si noi sa nu stim de ce....daca ajungeam sa ne internam?

.....sau sunt eu prea prapastiaosa?
Luni incercam sa ajungem la un hematolog si sa speram ca ramanen acasa....poate nu ne interneaza:((((
Sotul s-a dus sa-l plimbe cu masina si am reusit si eu sa ma aranjez un pic, cu toate ca nu mi-a ars mai deloc. Oricum am niste ochi umflati......ca la cat am plans......offf!!! mama denaturata ce sunt!
Acum stau incaltata si ma pregatesc sa plec la ferma (acolo isi face ziua) ca avem un salon mai mare
Va pup si sa auzim numai de bine! Sanatate multa!
Nina
mami fericita de Radu Gabriel
16.06.2010
giorgia23 spune:
Tina nu mai plange ca o sa fie totul bine ai sa vezi
...Raducu e baiat mare si puternic
...distractie placuta la petrecere
Eu fac ciorbita de pui...de abia astept sa mananc
..mi/a trimis mama toate ingredientele
...bine nu chiar toate...cel mai important e borsul umplut in casa
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Si al meu e berbec . Al meu e implicat, el ii face baita, cand vine acasa mai strange una, alta, dar na, ce sa-i faci, oboseala e tot oboseala, somnul asta fractionat e tare afurisit .Mie mi se pare f comic cum spune el ca ar mai face un bb oricand, daca n-ar fi restrictia medicala, mi se pare amuzant cum vede el lucrurile, eu ma uit in oglinda si seman din ce in ce mai mult cu o maimuta, iar el povesteste tuturor ce usor si frumos e Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Luna 4 |
bey nu mai vorbiti de rau berbecii..ca eu mi-s berbeaca
Denisa eu cred ca trebuie o discutie....poti sa ii zici sa aduca si trei bone tu tot nefericita va fi...oho si greul abia incepe ca mereu trebuie scosi in parc, nu mai zic de citit povesti, jucat cu ei, etc etc. Al meu se joaca cu Ale mai mult decat mine si are mai multa rabdare cu ea...ca eu is berbeaca cum am zis ....uf

Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
Victo spune:
oops..larisa, ne-ai prins ca ne plangem de berbeci..:):)
denisa, dar la voi cine a vrut mai mult copiii? tu, el sau amandoi?
nici nu stiu ce sa te sfatuiesc sa faci,sincer.
ca de cele mai multe ori, cd e greu, multa lume zice..apai divorteaza..dar nu e chiar asa, ca e si mai greu singura..nu stiu..si sa te complaci in situatia asta..iar nu-i bine..
no, ideal ar fi sa discutati si sa isi mai schimbe comportamentul..dar..
mirela..hai inca putin..uff..si dragaica biata ce mai tot plangea ca nu mai poate..da acu cred ca a uitat![]()
am fost si eu ot ura cu prichi la ger, dar s-a trezit pe cd sa intram in casa..Stefan s-a culcat in cele din urma, astept sa se trezeasca.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui Victo oops..larisa, ne-ai prins ca ne plangem de berbeci..:):) denisa, dar la voi cine a vrut mai mult copiii? tu, el sau amandoi? nici nu stiu ce sa te sfatuiesc sa faci,sincer. ca de cele mai multe ori, cd e greu, multa lume zice..apai divorteaza..dar nu e chiar asa, ca e si mai greu singura..nu stiu..si sa te complaci in situatia asta..iar nu-i bine.. no, ideal ar fi sa discutati si sa isi mai schimbe comportamentul..dar.. mirela..hai inca putin..uff..si dragaica biata ce mai tot plangea ca nu mai poate..da acu cred ca a uitat am fost si eu ot ura cu prichi la ger, dar s-a trezit pe cd sa intram in casa..Stefan s-a culcat in cele din urma, astept sa se trezeasca. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
io zic ca divortul iese din calcul...asa cum ai zis si tu Victo
poate in timp se va schimba si nu se va mai simti constrans sa stea cu ei si va face totul cu drag....nu stiu zic si eu...dar trebuie luat in calcul ca unii barbati asa sunt...am mai vazut in jurul meu si nu se schimba. raman la fel de dezinteresati de copii si cand acestia cresc. sper sa nu fie si cazul vostru si in timp sa va armonizati.
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
michelle1981 spune:
Si eu intru in grupul berbecilor. Insa cunoscandu-mi defectele incerc sa le rezolv. Eu marturisesc ca sunt muuuuult mai calma decat sotul meu care e leu. Ma enervez fff rar, dar si cand ma enervez - pazea![]()
Azi am avut prima lectie de bucatarie cu Bianca![]()
crispro - da, mergem la Botosani, la mama si cumnata mea.
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! 
rodyka spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 Azi am avut prima lectie de bucatarie cu Bianca |
scumpa de Bianca, a obosit de atata munca... dar ce frumos sta ea acolo

_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
tina, frumoaso, o sa fie totul bine 

_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Michelle, tare dulce Bianca... cum a adormit... si ce faina bucatarie ai, cu visiniu...
io asa cred ca stai intr-o casa mare, mare si frumoasa...![]()
al meu tot in brate, de o ora il tin... nu reusesc sa il adorm, dar ii pica ochii...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
katalina spune:
Tina, dar ce s-a intimplat de trebuie sa ajungi la hematolog cu Raducu,eu citesc pe sarite asa
.
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

. Al meu e implicat, el ii face baita, cand vine acasa mai strange una, alta, dar na, ce sa-i faci, oboseala e tot oboseala, somnul asta fractionat e tare afurisit