Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

buna fetele,

sa va zic cum gandeste al meu sot de fapt: el spune ca nu stie,nu poate sa stea sa legene copii(care by the way sunt copiii lui facuti cu f multe eforturi stiti unele),zice ca datoria lui este sa faca bani,nu sa legene copii,si ca mai bine lucreaza mai mult sa mai imi aduca o bona daca nu ma descurc decat sa stea elva dati seama??????
dar mie nu-mi mai trebuie nici o bona,il vreau pe el,sa fie sot si tata!!!
acuma il parasc de tot,stiti ca am o tanti care ma ajuta cu copiii de la 2 la 10 de vreo o luna.Stiti de cate ori a venit acasa inainte de 10?de vreo 4-5 ori max Ca cica el face bani si are nevoie si de momente de respiro gen laptenis,carti,meci.Si vine la 10,la 10 e baia si apoi ne chinuim sa-i adormim pana la 12 ca adorm f greu.Si se enerveaza ca micutii se tot agita,zice ca nu stie sa-i calmeze si ca mai bine ii spunem bonei sa stea pana la 12 sa ii adoarma cu mine.Si atunci care ar fi timpul pe care el l-ar petrece cu copiii???????
sa nu mai zic de stat cu mine!
nu mai stiu ce sa fac!!!
intr-o zi am sa ma satur......

scuzati-ma ca ma tot plang la voi............

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

sotul tau e cumva zodia berbec?? ca la gandire seamana un pic cu al meu
au impresia ca daca aduc bani aksa toate problemele s-au rezolvat

Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)

da senty e zodia berbec!!!
eu gemeni,deci nu tocmai foarte calma si uite asa ne batem cap in cap

eu fecioara asa ca are noroc ca mai las eu de la mine. dar sunt momente knd mi se umple paharul si sa vezi at scandal

Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)

Oooh ce bine cunosc, din pacate . Si al meu to berbec. Mai devreme a trantit o usa ca plangeau in cor cele doua mici si el nu suporta, efectiv el ma scoate din sarite nu copiii.
Sambata trecuta a plecat la plimbare cu bicileta din acelasi motiv, doi copii bazaiti. Iar aseara am fost la un parc de distractii si s-a crizat Elisa in masina la intoarcere. Altii nervi, alte reprosuri ca ce mi-a trebuit parc cu doi copii mici. La Ana nu se gandeste.

Denisa, sfatul meu este sa lasi berbecul in pace ca nu o sa-l schimbi. Bine ca ai pe cineva sa te ajute. Cand cresc copii va mai sta cu ei, bineinteles daca si cand are chef

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23
Mirela inca putin si gata iti vezi motaneii

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

ce se joaca pitica cu biberonul, pupa mama pitica

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Mirelus, acusica-ti vezi comorile!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

mai un picutz, ca s ca o rata leseasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Lala inainte sa vina copiii(si exceptand perioada de sarcina caci am stat la pat),eram mai mult impreuna in timpul nostru liber,mereu gaseam activitati impreuna si nu pleca atata de acasa cu baietii.Ei ,de cand eu nu mai am timp liber deloc,s-au schimbat lucrurile,el NU considera ca intra in atributiile lui mai nimik din ce implica noua viata in 4(ma refer la schimbat copii,rar da sa pape la bibe,stat cu copiii de drag,chiar plimbat in brate daca sunt f maraiti,)si astfel mi-a adus o bona care LUI NU-I AJUNGE.Vrea inca una ,nu stiu pe ce perioada ca eu sa mai pot respira,si in nici un caz nu ia in calcul sa stea el cu ei 2ore sa ies eu sa ma plimb de ex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

I-am luat piticului melcul vorbitor de la Fisher, cica-i 6m-36m, frate, da' ala canta alfabetul , care copil pana in 3 ani poate spune alfabetul cu repeziciunea aia . Oricum, piciului ii place... la gust, il mozoleste de numa'.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mirela, de ce zici ca inca 3 sapt? esti programata la cezariana? sau asa crezi tu?

Rodi, si io ma gandeam la cereale... doar ca nici el nu e slab, si de asta ezit... acuma sa vad cum ia in greutate cand implineste 5 luni...

am iesit si noi afara, ne-a inghetat fundicul... si totusi, al meu nu doarme afara...

Denisa, dam noi bataita sotului... ca iti e asa greu, cu 2 ... si daca ar fi cuminti de numa tot e greu, ca tre sa pape, tine-i la scos gaze, sterilizeaza, spala haine, intinde haine, pune-i la somn, baita, si cate si mai cate... dar daca e mai unul si racit, si marait... e greu de numa...

Michelle', inteleg ca mergi de sarbatori undeva? io nu indraznesc sa merg nicaieri... nici macar la colindat...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

off, deni ce rau imi pare ca se poarta asa de rece cu copilasii
si la cat te ai chinuit ca sa i faci
numa cat ai stat prin spital, si acum te lasa singura
off

Mergi la inceput

crispo poi la sf lunii am aproape 37s
marti merg la medic si sper sa stabilim o data fixa pt cezariana
i as mai tine, dar abia ma misc si mi se tot intareste burta si mi e frica sa nu ma apuce nascut mai devreme, plus ca nu stiu cat o sa mai reziste cezariana veche la suturile motanilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

crispo poi la sf lunii am aproape 37s
marti merg la medic si sper sa stabilim o data fixa pt cezariana
i as mai tine, dar abia ma misc si mi se tot intareste burta si mi e frica sa nu ma apuce nascut mai devreme, plus ca nu stiu cat o sa mai reziste cezariana veche la suturile motanilor

Ioi, mai un pic... sa ne anunti marti ce zice dr. Te asteptam cu vesti bune!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

saniuta eu am de la vlad, acum doar a intrat la reparatii!

ajutor din partea sotului nici nu ma laud nici nu ma plang, e mai mult pe langa vlad, cu maria sta daca am eu de facut ceva, la baita nu se baga, iar masaj aseara a venit ca l-am chemat eu sa ii faca el masajul!
cica i-a fost frica ca e prea mica...

Mergi la inceput