Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo ha ha ha si al meu e tot berbec, din 8 aprilie.. dpdv al lui ..daaaaa..e f usor cu copiii..si cd sunt bolnavi, si cd urla, si cd nu dorm.. lui i-ar trebui inca vreo 2..da cica nu se poate, ca nu avem bani de casa si curte..deci asta e problema..ha ha ha |
al meu nu e berbec, e geaman, ca Isa... dar tot a zis ca ne trebuie o masina mai mare (si am luat-o, pana la urma), acuma mai invartim planurile casei din Ro, sa vedem unde am mai putea modifica sa mai facem o camera, ca noi din start planuisem doar un copil . dar de facut copii, oooo, cat e de usor!!
cine zicea ca mai vrea copii, dar sa fie gata marisori, de 2-3 ani?! eu, eu ma ofer sa-i cresc pana atunci!! . ptr mine cele doua sarcini au fost lunile in care m-am simtit cel mai bine din toata viata mea , sanatoasa, cu pofta de viata, vesela, parul matasos, toata lumea sa ma cocoloseasca... si apoi lunile de bblushenie . se vede ca am/am avut fete cuminti...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
lalala13 spune:
crispro al meu se si ineaca cu saliva ca rade cu asa o pofta...
moama Carmen cat doarme Leti, si Sebastian a avut o perioada in care cred ca a vruts a doarma asa mult si sa renunte la o masa, da' eu mama nebuna, am zis ca mi se deshidrateaa copilul atatea ore nemancat..
denisa, dar inainte de a se naste bebeii, cum era sotul? s-a schimbat dupa ce s-au nascut micutii? eu una va zic sincer ca nu inteleg cum barbatul nu sta cu copii. al meu nu mai poate dupa el, il si schimba, ii da sa si pape pe perna..si ii pare asa rau ca nu are voie sa il ia in brate din cauza operatiei.
fetelor, voi nu v-ati saturat de ploaia asta? eu nu am mai scos copilul afara de o saptamana. adica l-am scos ca acum e la mama, dar nu sa mai stam ca alta data la plimbari..
aaa, si nu va inteleg cum nu ati depus actele pentru indemnizatie. eu am stat dupa banii aia ca dupa aer ca nu aveam decat salariul sotului care nu acoperea toate ratele. alocatia mi-a intrat in cont in 2 luni si indemnizatie in 2,5 luni, exact cum au zis ei.
senty_mary spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carla_2008
da senty e zodia berbec!!! eu gemeni,deci nu tocmai foarte calma si uite asa ne batem cap in cap Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
eu fecioara asa ca are noroc ca mai las eu de la mine. dar sunt momente knd mi se umple paharul si sa vezi at scandal
Roxana_Theo spune:
of Denisa ce greu trebuie sa iti fie. insa cu rabdare vei trece peste toate. Asa gasesc mamicile mereu putere sa ierte, sa inteleaga si sa mearga mai departe de dragul copiilor.
In cazul meu relatia cu sotul - zodia rac- pot spune ca e minunata. La nivel de intelegere a nevoilor celuilalt, a asteptarilor. Insa asta nu inseamna ca am parte de prea mult ajutor din partea lui. Insa este o situatie acceptata pentru ca nu mi se pare ca fac eu un efort prea mare. Timpul lui liber este minim, restul este serviciu si familie. Pana sa vina Theo, eu faceam cam totul in casa, ma rog mai venea o femeie din cand in cand. Acum insa, in lipsa mamei fac tot asa cam cat pot. Cel mai tare ma oboseste faptul ca Theo nu doarme.
El ma poate ajuta doar cu baita baietelului pentru ca vine destul de tarziu de la serviciu. Insa mereu si-a aratat disponibilitatea sa angajam pe cineva care sa ma ajute, sa ies cu prietenele cateva ore iar el sa stea cu bebele, sa merg la salon, cumparaturi si mai stiu eu ce ca sa ma relaxez. Dar nu prea vreau eu pt ca mie imi place sa facem lucrurile impreuna.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
crispro spune:
is dusa cu pluta... i-am dat papa de dimi, doar 70 Lp, nu a mai vrut, sanul nici macar nu am reusit sa i-l bag in gura... urla... a mancat putin., dar cum io is cu mese fixe, am zis ca nu are decat sa rabde foame, nu ii dau mai devreme de 1. si am asteptam... era fara 10, copilul era un pic marait, am mai dat un telefon si s-a facut fix.. dar era 2 fix... nu stiu cum de nu am vazut ceasul, io eram convinsa ca e unu... rapid, am facut Lp - nu vrea san deloc, urla cand vede ca imi desfac sutienul... si a mancat vreo 80... atat... nu mai vrea... nu am ce sa -i fac...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
CarmenAlbu spune:
Lalique, pai Leti doarme asa pt ca am sacrificat o saptamana , noptile in sensul ca nu le-am dormit, de cate ori vroia papica ii dadeam suzi, de pe la 3 incepea sa se trezeasca dupa papica iar eu ii bagam suzi, prima data in ideea ca merg sa ii fac papa dar pana am venit cu lapticul a adormit, s-a trezit peste o ora iar suzi iar a adormit si asa am facut pana a inceput sa planga dimineata pe la 7 atunci am facut papa si a mancat fericita. A doua seara s-a trezit cu o ora mai tarziu pt papa, iar suzi, samd pana cand nu a mai vrut sa se mai trezeasca noaptea deloc. dar eu nu o mai las sa adoarma cu suzeta ca se trezea cand o scapa si intrasem intr-un cerc vicios. Asa ca avem cam o luna, o luna si putin de dormit noptile cap coada 12 ore!
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro is dusa cu pluta... i-am dat papa de dimi, doar 70 Lp, nu a mai vrut, sanul nici macar nu am reusit sa i-l bag in gura... urla... a mancat putin., dar cum io is cu mese fixe, am zis ca nu are decat sa rabde foame, nu ii dau mai devreme de 1. si am asteptam... era fara 10, copilul era un pic marait, am mai dat un telefon si s-a facut fix.. dar era 2 fix... nu stiu cum de nu am vazut ceasul, io eram convinsa ca e unu... rapid, am facut Lp - nu vrea san deloc, urla cand vede ca imi desfac sutienul... si a mancat vreo 80... atat... nu mai vrea... nu am ce sa -i fac... |
cristina, de ce nu incerci tu sa pui cate o masura de cereale in lp? esti si tu mai linistita ca macar mananca ceva, si au un gust si un miros atat de placut, poate il mai fentezi asa... eu am vazut cand i-am dat la Isa din punguta ce o primisem de mostra, pai nu se mai satura de bibe... doar ca cerealele nu-s de noi, suntem prea sus in grafic...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
mirela2 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Mirela ce a trecut timpul!!!! Sper sa ai 2 motanei ca Letizia sa doarma toata noaptea si sa fie cuminti! FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
ar fi perfect sa fie cumintei
+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
mirela2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
mirela, buburuzele tale miscarete . _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
iza e mortala
are niste ochisori
+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
anca_vlad spune:
hai sa ne LAUDAM ca in sfarsit ne-a venit randul...
sa va pove ceva asa de programul nostru, dimineata la 8 titi, apoi la 10 suculetul de mar cu morcov care in timp se va transforma in gustarica de fructe cu cereale, la 0ra 12, laptic cu cereale cam 120ml, apoi la ora 14.00 (incepand de azi supica 50-60ml) apoi la ora 16.-- iar laptic cu cereale, baita pe la 19.00 si lapticul la bibita ce cereale, apoi la nani de noapte, si peste noapte san cat oi mai avea!
Intre mese somn pe reprize!
CARMEN, cu mare placere!
In legatura cu diversificarea spre 5 luni o sa ii dau pireut de legume si fructe cand o sa se mai obisnuiasca solid!