Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Aseara a avut pitica mea sesiune de ras la tati....el o pupa si ea radea...eu ma topesc toata cand vad faze din astea...asa mi/s dragi amandoi

Mirela inca putin si gata iti vezi motaneii

Rody mami pai tu chiar esti o norocoasa...copil cuminte,sot saritor...boierie curata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Rody, revin, intr-adevar, daca e sa fie cadouri pt toata lumea, pai pt toata lumea sa fie! Oricum, eu zic ca mai tare o va afecta partyul cu fetele...

Mirelus, acusica-ti vezi comorile!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

... poate daca o pui sa aleaga intre pj party si cadoul de la Mos? Am zis si eu, desi clar sunt pe langa...

pai cum sa-i spun ca eu hotarasc daca vine mosul sau nu?! cel mult pot sa-i spun ca mosul ii va aduce o bota, cu siguranta, dar... ma chinui de vreo 3 ani s-o tin in feeria copilariei cu mos Nicolae si Craciun, in ciuda unor copii care i-au spus cum stau lucrurile. si ea ma crede pe mine, ca le-a replicat: pai sigur ca la voi nu vine mosul, daca nu credeti in el

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

sa va mai zic o faza si mai fug la o tura de curatenie... aseara era Isa in camera Mariei, in fisher-ul pus pe pat. la un moment dat o aud razand in hohote si fug si ei si tati sa vedem la ce rade. nimic! motanul dormea intr-un colt de pat inafara razei ei vizuale si Maria era ascunsa dupa usa. iesim din camera, iar rade Isa! iar fugim la ea... nimic!! Maria radea si ea de dupa usa. sa vedeti ce-a gasit de ras pitica: Maria se pregatea de culcare, isi dadese jos bluza si Isa a ras cand a vazut-o in pielea goala . de cate ori se apropia de ea si-si lua bluza din fata, Isa radea in hohote cristaline. nu stiu ce-a gasit amuzant, dar am ras si noi de ele! ca sa nu mai zic de Maria, ca s-a ascuns dupa usa de noi, ca mai nou e pudica domnisoara, a observat ca incep sa-i creasca titi...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Si al meu e berbec, merge cu capul inainte si dup-aia vede efectele. Al meu e implicat, el ii face baita, cand vine acasa mai strange una, alta, dar na, ce sa-i faci, oboseala e tot oboseala, somnul asta fractionat e tare afurisit .
Mie mi se pare f comic cum spune el ca ar mai face un bb oricand, daca n-ar fi restrictia medicala, mi se pare amuzant cum vede el lucrurile, eu ma uit in oglinda si seman din ce in ce mai mult cu o maimuta, iar el povesteste tuturor ce usor si frumos e. Pai e foarte frumos, dar daca as face unul ca feciorasul asta si sa am o sarcina cum am avut cu el nu as avea efectiv cum s-o scot la capat, clar nu i-as putea spune lui Victor "stai ca nu te iau in brate ca n-am voie/ma doare/ face rau lui bb", nici n-ar intelege... in fine, discutia merge prea departe, dar oricum, observ ca barbatii, mai mult sau putin de pe margine, sunt f curajosi, ar face copiii unul dupa altul...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ha
si al meu e tot berbec, din 8 aprilie..
dpdv al lui ..daaaaa..e f usor cu copiii..si cd sunt bolnavi, si cd urla, si cd nu dorm..
lui i-ar trebui inca vreo 2..da cica nu se poate, ca nu avem bani de casa si curte..deci asta e problema..ha ha ha

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

al meu in schimb nu mai vrea bebe... a zis ca la cat is io de varza acum, ce ma fac cu al doilea???

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

da Carmen,sa stii ca starea de tensiune vine si de la faptul ca am 2 copii agitati,nu dorm decat f greu si decat afara ziua,avem niste stresuri cu mica afacere ce o avem(dar al meu cica mai plateste o bona,e inconstient),mai sunt si viciile(gen alcool,laptenis)
Asa e MIchelle ,asa i-am spus si eu,ce gandire invechita are.De parca eu nu aduc bani in casa si stau la mila lui.Nici poveste.Si eu am lucrat si am indemnizatia momentan si voi lucra in continuare.Nu stiu de unde gandirea asta.Dar foarte probabil prietenii lui "binevoitori" il influenteaza in asa hal incat sa-mi faca mie rau.
ca are si o gramada de prieteni singuri sau divortati si cu copii mari deja(al meu are 37,eu 25)

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uff..ce urat e afara...
Stefan sictirit, ca de obicei..nu a mancat felu 2, nu vrea sa se culce...numa sa stea sa se uite la ta-su cum s ejoaca cu pistoalele

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

tu fete, al meu de fiecare data cand rade tare, si aproape sa rada in hohote, il apuca sughitul... da de fiecare data, fara exceptie. io cred ca inca nu stie bine ce si cum, rade cu gura pana la urechi, trage aer, sau nu stiu ce face , ca incepe sughitul... si apoi nu mai are chef de ras...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput