Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 16
crispro spune:
Racusor, . am incercat si cu caruciorul, si afara, si in casa... nu vrea mai mult de o juma de ora de somn.. si nici nu sta tare mult nici in carucior... nu doarme nici noaptea, nici ziua...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
senty_mary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Pai Larisa chiar ca mai rar barbat ca al tau...eu tb sa ma rog cu zilele sa mergem la mama in vizita....nu am sa inteleg de ce nu vrea ca mereu ei ne/au ajutat...mereu ne/au luat cadouri,ne trimit de toate,de bani nu mai zic pe cand ai lui ciuciu...dk se poate sa le dam noi Paula bv ai argumentat f.bine Eu de abia astept sa mergem la carrefour la cumparaturi GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
asa e si al meu desi maica-mea ne-a dat casa, mobila si tot timpul ne ajuta cu cate ceva.
cu copilul nu ma poate ajuta ca acum doua saptamani s-a operat de cancer la san dar cu orice altceva mereu imi sare in ajutor. dar al meu sot nu stie sa aprecieze nimic din toate astea si tot timpul stramba din nas cand ii zic sa mergem la mama.
da la masa rapid presteaza ca doar e masa nu?
racusor2010 spune:
andrei nu a mancat de la 9.30-10 si doarme de pe la 11 , de la 12 in carut...si dimineata a mancat putin,mai mult dormea la san in loc sa manance
cred ca se trezeste cu o foooaammmeee...dar sper sa nu fie bolnav de doarme atat
aa, sa nu uit de suzeta. cand ii dau lui andrei suzeta cand se trezeste pe la 6,el crede ca e jucarie, o scoate din gurita si vorbeste cu ea deci la noi e exclus sa il adormim cu suzeta
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui paula_m dar intr-un final toate avem familii perfecte, soti si copii pe care nu i-am schimba pt nimic in lume. |
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Otiliav spune:
Neata!
Am facut si noi ochi. Am fost cu Iulia azi-noapte la petrecerea de Craciun de la firma mea. A facut o criza cand era ora ei de baie ca nu reusea sa adoarma. Dar pana la urma am convins-o sa suga si a adormit leganata in scoica, scoica sub masa . S-au minunat toti ce cuminte a fost, 2 alaptari si o criza, in rest plimbat prin brate la toti, fie sanatosi fie raciti si nani mult, la restauramt, in masina.
In schimb cele mari s-au culcat greu si tarziu de tot. Am avut o prietena la noi cu cei trei copii ai ei.
Mamici eu va sfatuiesc sa mergeti la rude si prieteni de Craciun, sa nu stati in casa din cauza copilului. Un copil nu trebuie sa devina un obstacol. Nu trebuie sa va fie jena ca va plange copilul, e ceva firesc. E important sa-i scoateti in lume ca numai asa se invata sa fie sociali. Si pentru voi va fi mai usor mai tarziu daca invata sa doarma in alte brate, alt pat, alta casa.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
rodyka spune:
citat din mesajul lui Otiliav Mamici eu va sfatuiesc sa mergeti la rude si prieteni de Craciun, sa nu stati in casa din cauza copilului. Un copil nu trebuie sa devina un obstacol. Nu trebuie sa va fie jena ca va plange copilul, e ceva firesc. E important sa-i scoateti in lume ca numai asa se invata sa fie sociali. Si pentru voi va fi mai usor mai tarziu daca invata sa doarma in alte brate, alt pat, alta casa. |
eu am spus-o mai pe ocolite, tu ai spus-o mai direct . asa e, eu vad ca daca ne intalnim acum mai rar cu nasii, Isa nu mai rade asa la ei, ba chiar a si plans in brate la nasa... si daca iesim in oras, vanzatoarele de la magazine sau oameni de pe strada daca se opresc sa se bage in seamna cu ea, ma bucur si eu, si ea le zambeste . acuma nu mai e asa mica sa o tin intr-un glob de sticla, trebuie sa se integreze in lume impreuna cu noi. chiar ii spuneam odata vecinei mele (cris, de multe ori ma gandesc la tine cand vb cu ea...) ca n-o sa-si poata lasa nici la gradi copilul, plange cand vede pe cineva strain ptr ca era rau de mic (bine, face un an peste 2 sapt, deci nu e tare mare nici acuma) si nu iesea cu el, ca zicea ca plange si nu stie ce sa-i faca. pai si daca plange acasa nu e totuna?! acasa esti tu singura cu el, te strici de cap, daca esti la cineva, poate il mai iau in brate, se mai maimutaresc la el... pe Maria cand era mica o lua o familie de prieteni duminica dimineata in parc (fetele lor sunt mari, maritate deja), aveam si noi timp ptr noi si Maria era tare fericita.
vacantele si noi le facem singuri, ca sa zic asa, ca mergem in Ro, la casa noastra... dar daca e sa iesim cu cortul sau undeva 2-3 zile, mergem cu prieteni care au copii, are Maria companie si cheful e chef cu mai multi... daca vrem intimitate, pai o avem la noi acasa destula, mai inventez eu cate-o cina cu lumanari direct in dormitor sau o baie cu spuma... sau daca mai uit, are grija sotul sa-mi lase cate-o scrisoare . iar de sms si telefoane, in fiecare zi, eu cu Isa la piept si scriind... bine, la noi timpul se masoara altfel, ziua se termina practic pe la 12-1 si incepe pe la 7...
_
rodyka spune:
citat din mesajul lui racusor2010 aa, sa nu uit de suzeta. cand ii dau lui andrei suzeta cand se trezeste pe la 6,el crede ca e jucarie, o scoate din gurita si vorbeste cu ea deci la noi e exclus sa il adormim cu suzeta |
exact asa si Isa . intr-un fel e mai bine, ca nu se trezeste de cate ori scapa suzeta... bine, dar Isa cand se trezeste la 6-7-8 e numai ptr papa, nici nu deschide ochii doar deschide mare gurita
_
rodyka spune:
cadouri? i-am luat Mariei, si la Isa ( un www.jucariidejucarii.ro/marca/zhu-zhu-pets/" target="_blank">zhu zhu, are sora-sa si vad ca-i place si ei), si la fata nasilor, si la nasa, si la nasu, si mie mi-a luat sotul sigur ceva, si eu lui o cutiuta de cioco in forma de inimioara. cand eram mica, stiam ca mos N aduce doar dulciuri sau bote , mos C e cel darnic la care ii scriem scrisoare
_
baby78 spune:
citat din mesajul lui giorgia23 Tudor Constantin Denis Gabriel GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
Multumim. O felie maree de tort din partea noastra
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
La multi ani si din partea noastra! Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
multumimmm
din partea noastra
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010