Prietene la bine si la greu - 85

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Doris nu stiu f multe lucruri, dar clar nu as incerca dieta de detox in alaptare pt ca stiu ca se elibereaza multe toxine (asta e si ideea of course) si nu stiu daca nu ajung si prin lapte

Diana ma bucur ca ati rezolvat ce aveati in plan, chiar daca ati avut drum asa de lung

Dana ce scump e David . Ai PM

Ionela cred ca sunt cam mult clatitele acum... pam pam

Tina cred ca m-ai intrebat ceva zilele astea dar nu mai stiu ce

atat . A, ba nu, am fost la o cafelutza cu mami Dozz si am batut din gura incredibil de mult, nici nu am simtit cand au trecut 2 ore. Am venit f binedispusa acasa

edit sper sa vina mosul cu de toate la voi si la pitici in noaptea asta si sa gaseasca pe toata lumea in forma

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Am revenit. Am hranit una bucata copil, apoi sotu' din dotare

Many, i-am dat putine perle ca deja mancase un iaurt cu cereale. A papat putin. Si tati zice ca i se par sarate.

Smara, sper sa reusesti sa vorbesti cat mai repede cu ginecologul tau. si eu pe Timi mergaretul.

Diana, bine ca ati mai rezolvat din treburi. Ma bucur ca Teo s-a purtat frumos. Te felicit pt perseverenta cu care inveti limba germana. Eu mi-am transferat pe telefon cursul de germana de la Eurocor si incerc sa mai ascult ceva cat plimb copilul prin parc...da e greleeee rau iar eu sunt bata(nu am facut germana deloc la scoala)

Lumi, cum se mai simte Annabelle?

Am vazut poze cu fulgusorii de la Iasi, ce frumos s-au jucat impreuna.

Dana, ce scump e David. Ce mai vorbeste el la telefon.
Ema cum prinde telefonul il pune la ureche si zice "aaaaa". Mai nou face chestia asta cu tot ce prinde: biscuiti, jucarii, ghete...

Kreliutz ce mai faceti voi? Vroiam sa-ti scriu ca am reusit sa dau zburlita pe brazda ...bea apa la greu Noroc cu canuta cu cioc de la primii pasi. Rares cum mai e?

Strumfy am vazut filmuletul cu Andra. Ce harnicuta e.
Deci ai ajutor la curatenie, nu gluma.

L-am vazut si pe Bubu razacios. e tare scump.

Gata, imi fura tati laptopul.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Iaca si pozele cu ce am mesterit ptr pui de mos nicolae: croitoreasa cea viteaza

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Seara buna

Mihnea iar mi-a pus nervii pe bigudiuri cu mancarea. Incep sa ma ingrijorez, dar nu pt ca nu mananca si ramane flamand 9 ca pt asta se rezolva cu tzitzi la greu) ci pentru ca plange cand ii dau sa pape cu lingurita. Ma gandeam ca e un dinte ceva.... da r nu gasesc nimic nimic. Nu stiu ce sa spun. E si tare moftoros, nu-i intru in voie cu nimic, plange din orice. Vreau inapoi copilul meu cuminte care plangea 1 data la "n" zile si atunci pt cateva secunde. Off Monis, Iuli cel cuminte s-a intoirs acasa??

Ramoxxx, al meu mananca orezul ca atare dar foarte bine fiert ( cam o ora ca si carnea.) Pun putina ceapa la fiert in apa si o las sa scada apoi adaug orezul la fiert si il las la foc mic. Carnita o pun in alta olita si o las sa fiarba pana o spuia o pauzasc apoi transfer si carnea si supa rezultata in acelasi vas cu orezul si le las sa fiarba cam o ora. Uneori pun si morcov dat prin razatoarea mica. Tura asta nu am pus. Ideea e ca dupa 1 ora de fiert orezul incepe sa se desfaca singur. Oricum, al meu papa bucatele, deci nu stiu cat de "pasta" e mancarea asta pentru ca el carnita, cel putin trebuie sa o pape bucatele mari ca sa-i placa.

Diana, bun revenit si sedere scurta la in Roamania. Pai cum sa nu reziste printesa la drum? Cine fusese la schi la vreo 3 luni? Nu ea? Ma bucur ca a rezistat cu bine si sper ca pasul e facut cu dreptul.

Dana, care dintre voi merge in timp ce vorbeste la telefon? David o face atat de natural ca sunt convinsa ca va copie pe unul dintre voi

Legat de clatite, normal ca al lasat-o moale. Da, aveti dreptate, nu prea erau de el... si... bine ca nu erau ca cel mai bine e cand treaba nu mai trebuie facuta

Licurici, tot am omis sa-ti dau reteta de julfa. O mai vrei? o trimit pe pm?

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Va pupacesc pe toate fara exceptie

Smarace surpriza sa citesc ca esti insarcinata. Iti tin pumnii sa fie bine

Diananu te necaji ca nu stii bine limba germana. Se invata destul de repede cand traiesti in mijlocul lor. Lb germana se aseamana f mult cu lb engleza iar tu stii bine lb engleza.Pupici si spor la invatat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Lidia, felicitari pt doctorat! Si spor la treaba de acum incolo, sa te faci bine si stim noi mai ce ! M-am bucurat ca ne-ai scris.

Diana, ce bine ca mai intri din cand in cand, ma gandesc des la voi. Cu germana, asa e, cam grea, dar o sa vezi ce progrese vei face din ianuarie, cand o sa locuiesti acolo.

Intrebare: Ce marca de perle de branza dati la pici? Am vazut ca Floricik a cumparat Andechser. De Dorna ce stiti? Sau alte marci? Merci

RamoX, si eu am uneori senzatia ca am ramas in urma cu alimentatia Anei, mereu terciuri de legume. Apoi, daca ma gandesc bine, imi dau seama ca legumele sunt diverse si bine preparate (la abur), deci de ce sa ma stresez? Eu cred ca e bine si asa, mai au timp sa treaca pe bucatele si deocamdata nu cred ca ne paste pericolul blenderului pana la 2 ani. Inca suntem departe.

Cum bine zicea Monis, si mie mi-a picat ff bine iesirea de azi, am venit cu o energie si cu o stare de spirit acasa, mai rar. Recomand cu caldura astfel de iesiri si ma inscriu inca de pe acum la urmatoarea

Si un gand bun pt Smara, iti inteleg ingrijorarea, dar fii optimista. Intarcatul e pt o cauza nobila si nu va fi asa dificil, vei vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

sa mai zic cate ceva de mers: eu nu m-am stresat deloc cand a inceput sa mearga Alex, nu am stat sub nici o forma dupa fundul lui, cu exceptia catorva momente cand am iesit prin parc, si nu vroiam sa-l vad cumva cu capul de asfalt. in rest, mers de voie. cu cat sunteti mai aproape de ei, cu atat isi pierd increderea PAM-PAM

Many, perle de branza eu i-am dat tot Andechser, ar mie mi s-a parut sarata compozitia in care erau, nu ele in sine, asa ca le clateam cu apa sunt dusa?
oricum nu i-am mai luat ca nu manca cine stie e, l-am dat pe branza dulce cica tot de la Andechser

Monis, Dozz, ma bucur tare ca v-ati relaxat

eu am lasat copilul la mama si am iesit cu tati de Alex in Cismigiu la aprinderea bradului, un colac secuiesc si un vin fiert (din care am luat si eu 2-3 guri )

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Licurici, tot am omis sa-ti dau reteta de julfa. O mai vrei? o trimit pe pm?

Da-o aici, ce e cumva offtopic? Hai ca poate o vrea si Kreliutz..Da sa stii ca io vreau reteta cu nuca ca nu posed julfa aka seminte de canepa, decat daca trag vro fuga la vreun magazin de etnobotanice

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Diana, m-ai dat pe spate. Tu cred ca esti femeia, sotia si mama perfecta...talentata si harnica esti, desteapta esti, frumoasa esti...
Ma bucur ca Teo a stat cumintica pe parcursul atator km. Eu nu m-as risca cu al meu. In general sta cumintel in scaunel dar si cand i se rupe firul...
Cred ca v-a fost greu cu drumul pe frigul si ninsoarea care a fost...bine ca ati ajuns cu bine si v-ati rezolvat treburile.
Despre invatatul limbii germane...spre rusinea mea eu si dupa 6 ani de stat aici am probleme Am facut cursul de integrare deci pana la nivelul B1. De lucrat eu lucrez la firma sotului meu (acum fac pauza), mai mult de acasa, la tv ne uitam mai mult la romani...

Many, Floricik, nici al meu nu se omoara dupa perlele de branza care mi se par si mie sarate. In schimb mananca quark-ul cu o mare placere.

Monis, Dozz, ma bucur ca v-ati relaxat...asa, ca fetele.

Lidia, felicitari draga mea. Daca mai ai nevoie de medicamentul respectiv da un pm.

Lylyana, exact ca la voi este si la noi...se trezeste foarte des si cere tzitzi...nu reusesc sa il pacalesc nicicum.
La fel ne luptam si la masa...sa tina el lingurita. Sa vezi ce frumosi suntem amandoi dupa
Despre gratar...i-am dat peste si pui.

Smaranditza, totul va fi bine trebuie sa fii optimista.
Cred ca iti este greu sa il intarci...dar iti spun si tie ce i-am spus si Margai: gandeste-te ca este norocos ca a primit tzitzi pana acum. Si cum spunea si Lyly...Timi e baiat mare de acum.

Ionela, sa stii ca tati e David se plimba prin casa cand vorbeste la telefon. Nu ma gandisem la asta.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

ashea..am incercat transferu mandrei sa doarma in patutu ei si nici gand sa adoarma mai repede, mi-a pus paru pe moatze, o sa ramanem la cosleeping pan s-o marita, sau pana o sa ii cumpar un patut pentru ea.
Nici a mea nu mananca bucatele la masa, daca simte vro bucatica, mai ales cand nu mai are deloc chef de mancare , o scoate imediat cu limbuta afara. Eu cred ca o sa ajung sa faca 2 ani si sa umblu cu blenderu dupa mine.
Si..nici a mea nu merge
si..nici a mea.. sa continui?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput