FIV in Ungaria 121
Raspunsuri - Pagina 18
brunadria spune:
sami imi pare f rau draga mea!
putere multa si curaj sa o iei de la capat
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
alinamolnar spune:
Samira imi pare tare rau, chiar credeam ca de data asta vei reusi. Dar stiu ca tu esti o persoana puternica si te vei ridica de jos cu forte proaspete ca sa o iei de la capat mai hotarata. Va iesi soarele si pe strada mea
wunderkind spune:
Samira...imi pare rau, sincer!nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau...E greu acum, insa timpul vindeca!
Uite, ia-o exemplu pe ariadna_33 (avalon) ea a reusit a 4 oara pare-mi-se, iar acum e fericita!
Toate fetele ce aleg FIV-ul mai devreme sau mai tarziu reusesc!Nu se poate altfel!!!
Gandeste pozitiv, multumeste-i lui Dumnezeu ca esti sanatoasa si in putere, mai bine asa decat sa pierzi o sarcina sau sa-ti pateasca ceva copilasul.Eu asa procedez, ma gandesc la scenarii negative si realizez ca nu e chiar asa rau...
samira33 spune:
alooooooooooo
oameni buni...haideti mai ca n-am murit!!!!doar am mai ratat un FIV.
am tras o repriza de plans pe cinste....m-am linistit...l-am bombardat deja pe doctoras cu 2 mailuri pana acum...lungi cat 2 zile de post...si-s gata!!!
am inghitit galusca...greu al naibi...da' am inghitit-o...si acu' pregatim FETU'...dupa sarbatori...prin Fe-Martie.
acu' serios....va multumesc tuturor pentru sustinere si va promit ca nu ma las pana nu ajung sa am unu,doi...cati o vrea DD...urlatori,producatori de kk.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
alla76 spune:
samira....nu-mi vine sa cred!
putere iti doresc iubita, sa va mobilizati si sa nu renuntati la visul vostru.
doamne ajuta sa fie FETU cu succes si beta mare
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
dandanutz spune:
samira imi pare rau nici nu stii cat de bine te inteleg mai ales ca povestea ta seamana cu a mea,dar ma bucur ca nu esti fff daramata si esti optimista
adria42 spune:
Samifata luptatoare si plina de viata! Nu am cuvinte sa-ti spun ce rau imi pare ca nu a fost sa fie sa ai o veste buna inainte de Craciun, dar stiu cu tot sufletul ca vei reusi pana la urma!!!
Hai alunga supararea si gandeste pozitiv! Te asteapta micutii din palatul de clestar sa le oferi un culcus cald si primitor pt 9 luni!