FIV in Ungaria 121

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

Alla sa-ti traiasca BB si sa stea cuminte 9 luni . Cat mai stai in spital sau esti acasa?

Danuta1979 din cate stiu eu nu se deconteaza prin casa de asigurari nimic. Se deconteaza doar serviciile medicale de urgenta - iar FIV-ul nu intra la aceasta categorie. Nu stiu cum e cu medicamentele... dar medicul de familie ar trebui sa stie. Multa bafta prietenei tale.

Rozali77 bine ai sosit printre noi si mult noroc sa pleci cat mai repede mai departe

Naty ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Samira, imi pare rau! Eu nu inteleg care ar putea sa fie problema...sa fie ceva la nivelul endometrului?

36+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Samira, te rog sa gandesti ca si tu ai mai pierdut o batalie, INSA NU SI RAZBOIUL!
Te rog sa te gandesti ca trebuie sa-ti schimbi strategia de lupta, armele(medicatia) trebuie din nou evaluate, platosa este in fapt organisamul tau care trebuie intarit, vitaminizat, detasat de OBSESIA NOASTRA CEA MARE:aceea de a deveni MAME!
Stiu, numai cine a trecut prin asta are perceptia corecta asupra starii, EU STIU CUM ESTE!
DAR: NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA!
Trebuie sa SPERAM SI SA LUPTAM!
INDRAZNETII INVING!
P.S. TU mi-ai facut binele legat de livrarea in sos. Colentina a pachetului de la Mami-vreau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

samira te inteleg prin ce treci,am trecut si eu de atitea ori,dar trebuie sa luptam ,intr un final o sa reusim si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

Buna corina,
mersi de intrebare sant bine,stau si meditez pe cind un nou fiv si unde,e greu cu alegerea asta.
tu ce ai mai facut?cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

Citat:
citat din mesajul lui naty76

Buna corina,
mersi de intrebare sant bine,stau si meditez pe cind un nou fiv si unde,e greu cu alegerea asta.
tu ce ai mai facut?cum esti?

Cam asa ceva fac si eu . Nu stiu nici cand si nici unde. Noi oscilam intre Gyor si Viena, voi la ce v-ati gandit?
In rest sunt ok, cu pregatirile de sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sami
off, imi pare tare rau

+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 14z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

fetelor...negativ si de data asta.
asta-i viata...azi sunt sfaramata intr-un milon de bucati...dar pana maine im revin...promit.
se pare ca mai am de stat pe aici pe la aspirante.
va sarut si va multumesc pentru sustinere.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Samira33 i-mi pare tare rau, cuvintele sunt de prisos, dar noi suntem puternice si o luam de la capat.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

fetelor...negativ si de data asta.
asta-i viata...azi sunt sfaramata intr-un milon de bucati...dar pana maine im revin...promit.
se pare ca mai am de stat pe aici pe la aspirante.
va sarut si va multumesc pentru sustinere.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

cuvintele nu-si au rostul, fata, draga ...
dar stiu ca tu esti puternica si nu te lasi asa usor...

Mergi la inceput