FIV in Ungaria 121

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

alla
pe perioada cat ai luat crinone gel cat progesteron sub forma de ovule ti-a fost recomandat?
Gel divigel cat ai luat?
L-ai primit in functie de analiza estradiolului sau face parte din tratam de sustinere dupa ET al dr Bodnar?
Sa traiesti !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Alla, fac la citeva luni toate analizele de tiroida inclusic anticorpii, nu am hashimoto, hipotiroidismul e subclinic, adica fara tratament tsh e 4, sub tratament e intre 1 si 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

alla felicitari pt beta 2! esti gravida in toata regula!!

samira ceva vesti? eu iti tin pumnii stransi ! doamne ajuta!!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

Buna fetelor,
alla ce faci,cum te simti?tot in spital esti?mult noroc in continuare[pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rozali77 spune:

Buna seara la toata lumea,

Sunt nou-nouta pe forum, desi va citesc constant de cateva luni. M-ati ajutat fara sa stiti sa trec prin focurile unui FIV si sa accept esecul (atunci cand eu treceam prin asta mai erau cateva fete care aveasu aceleasi probleme, ganduri, sperante, simptome si...restul).
Pe scurt: implinesc in curand 34 de ani, avem fertilitate inexplicabila si am facut 3 IA si 1 FIV in tara. Sotul meu foarte descurajat de cele intamplate a insistat sa schimbam clinica si am optat pentru Szeged. Oricum va urma o perioada de pauza, eu trebuie sa ma refac fizic si mental dupa o stimulare foarte puternica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

alla
esti in spital ???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

naty, sunt mult mai bine, deja cred ca de 4-5 zile pot respira in voie. mai sunt umflata dar nu asa tare
brunadria imi dau lacrimile cand citesc
rozali77 iti doresc putere sa va mobilizati pentru visul vostru. si noi avem 3 IA-uri nereusite si 3 tentative anulate de IA.
Luck, cred ca nu s-a tinut foarte mult cont de analize cand s-a scris tratamentul. pare a fi schema lui cu mici modificari de la caz la caz.
pe langa crinone am avut 2 utro de 100. divigel am avut 2 pe zi. in spital sunt pentru o hiperstimulare destul de aiurea, cu ascita voluminoasa care imi apasa pe diafragma si nu mai puteam respira. acum e inca ascita, dar s-a mai retras (vizibil si cu ochiul liber) dar e mult mai bine

SAMIRA!!!!! abia astept sa scot majoretele pentru tine

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Sami bafta azi!
Te asteptam cu vesti bune!

Alla ce ma bucur ca sunteti bine!

Va pup pe toate!

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

samira, bafta maxima azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna dimineata

SAMIRA - iti tin pumnii stransi!!!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +25
(Matei19:26)

Mergi la inceput