FIV in Ungaria 121
Raspunsuri - Pagina 14
alla76 spune:
am luat eu taxofit o perioada destul de lunga (nu mai stiu sigur daca 2 sau 3 luni). mi se pare super ok.
tanno tie si ei
Lyette de clinica respectiva nu stiu chiar nimic. Multa bafta iti doresc
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
edennoa spune:
Miki, faptul ca avem pareri diferite nu inseamna ca m am suparat. Nu consider ca trebuie sa fiu neaparat de acord cu ceea ce zici sau sa imi schimb punctul de vedere. Fiecare are surse de informare proprii, pareri proprii, fara a supara pe nimeni. Cel putin eu asa inteleg participarea la un forum.
Lyette spune:
SE PARE CA MESAJUL MEU A TRECUT NEOBSERVAT!
IL MAI POSTEZ INCA O DATA....POATE POATE IMI RASPUNDE CAREVA....
VIN SI EU CU PROBLEMA MEA.....
MIERCURI SUNT PROGRAMATA PENTRU O PRIMA INTALNIRE IN VEDEREA PRIMULUI FIV LA BUDAPESTA CLINICA: DOCTOR URBEN AKOS
Division of Assisted Reproduction (Head: Professor Janos Urbancsek MD, PhD, DSc)
Departament of Obstetrics and Gynaecology
SEMMELWEIS UNIVERSITY FACULTY OF MEDICINE
Baross utca 27, H-1088 Budapest, Hungary; tel/fax:+36-1-266-01-15
e-mail: urbajan@noi1.sote.hu
DACA STITI CEVA DESPRE ACEASTA CLINICA DE STAT VA ROG SA IMI SCRIETI!
CUM STAU UNGURII LA CAPITOLUL: SISTEM SANITAR? SPER SA FIE MAI BINE DECAT LA NOI.....AVAND IN VEDERE CA STATUL DECONTEAZA CATEVA FIV-URI.
luck spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alla76
iubita, mai trebuia 1/4 din ovitrelle in 03/12 da la cat de umflata eram deja ginecologul meu l-a oprit fara discutii _ mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 |
alla
dar zilele in care ai facut ovitrelle le-am scris bine?
Ai inceput in ziua ET si apoi ai facut tot la 3 zile cate 1/4?
Estrofem nu ai primit?
kitta
superbe pozele tale !!!!!!!!!!!
Sa fie intr-un ceas bun , va doresc multa fericire si multi , multi ani impreuna !!!
edennoa
anticorpii antitiroidieni i-ai facut?
Si eu am Hashi , iau acum eutyrox dar sa stii ca am luat si femibion pe perioada fiv-ului.
alla76 spune:
Lyette, eu una am raspuns (3 mesaje mai sus de al doilea mesaj al tau si cam la 5 mesaje de primul), chiar nu stiu nimic de clinica resprectiva si probabil nici celelalte fete nu prea stiu de ea.
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
adria42 multumesc, mai bag si un beta 3 si apoi eco si apoi respir usurata vreo saptamana
luck ET in 26.11 si apoi am avut 4 sferturi de ovitrelle asa:27.11, 29.11, 01.12 si cel din 03.12 nu l-am mai luat ca eram deja cat un elefant (dar am vorbit cu ginecologul inainte)
_
luck spune:
alla
am inteles draga mea , deci in ziua cu ET nu ai facut , ai inceput in ziua urmatoare.Multumesc.
Spune-mi te rog , gel divigel este pe baza de estrogeni?
Sa inteleg ca l-al luat pt sustinerea estradiolului?
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luck alla am inteles draga mea , deci in ziua cu ET nu ai facut , ai inceput in ziua urmatoare.Multumesc. Spune-mi te rog , gel divigel este pe baza de estrogeni? Sa inteleg ca l-al luat pt sustinerea estradiolului? MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot,ATPO pozitivi |
asa se pare. cu divigelul a fost super ok, ce m-a teminat pe mine a fost progesteronul gel -crinone (BTW - DONEZ ca nu l-am folosit tot)
_