FIV in Ungaria 121

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wunderkind spune:

alla76
FELICITARI !!!
Sa-ti ajute Dumnezeu sa ai noroc de sarcina usoara, bb sanatosi si la termen!

Samira33 iti doresc si tie sa ti se implineasca visul, noi restul fetelor, intr-adevar ne crestem sperantele prin reusitele voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui asb77

laura 40 - de platit platesti prima consultatie si apoi nu mai platesti nimic pana la final. Totalul a fost in jur de 11000-12000 ron (plata la clinica, tratament si hotelul 2 nopti). Eu nu am stat acolo decat dupa transfer, in rest nu am platit cazare.
Eu am avut 4 embrioni, 2 transferati si 2....din pacate nu au rezistat pt congelare.
Tratament am avut Gonal si ultimele 2 zile si Merional.
Daca te mai pot ajuta scrie-mi un PM. Activeaza-ti si tu PM.

Multumesc ptr raspuns!Am fost ieri prima data si am primit lista completa cu preturi.Am de platit si assited hatching avnd 41 de ani Zadori a spus ca trebuie facuta.Sper sa am cu ce .La stimularea de la fiv-ul anterior am avut 2 embrioni ,acum o sa vedem ....
Eu sunt din Arad deci nu am nevoie de cazare ajung acolo in 1.45 ore.Imi pare rau si de nereusita ta dar poate ne ajuta DD sa fie bine in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luck

alla
FELICITARI !!!!!!!!!

supeeeeeerrrrr , ce tare ma bucur pt tine , iti doresc din suflet sarcina usoara si la termen !!!
Ovitrelle ai facut 1/4 in ziua ET , 1/4 in 29.11 si 1/4 in 01.12?
Trebuia sa mai faci diferenta de 1/4?
tamy
ce faci draga mea , draga?
A inceput numaratoarea inversa asa?
Doamne Ajuta !!!

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot,ATPO pozitivi

iubita, mai trebuia 1/4 din ovitrelle in 03/12 da la cat de umflata eram deja ginecologul meu l-a oprit fara discutii

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetele, cele care va mai amintiti de mine (se vede cat de veche sunt pe forum), fiindca anul asta am cam fost in pauza de FIV, icercand sa adopt ceea ce evident nu s-a intamplat, in Romanica, macar mi s-a intamplat un lucru bun in viata si acela de a fi mireasa (eu neffind niciodata panaa cum .
Deci, offtopic, va invit sa va descretiti putin fruntile incracte de grijile FIV uitandu-va aici, la pozele noastre:

http://www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?folder=Anca+ION

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dragoste777

alla felicitariiiiii CE ai luat pt. mutatiile tale?
sami, tinem pumnii
bafta

schema de sustinere, pe langa clasicul progesteron si gel divigel a fost femibion, acid folic, clexan de la inceputul stimulatii cu pauza inainte de punctie si reluat imediat dupa. 0,4 la recomandare Hortensiei Ionita si a lui U. Bodnar mi-a facut schema cu clexane de 0,2 doar dupa ET...cine l-a ascultat ? (fiecare cu felia lui, U si Ionita sunt hematologi). AM avut si mai am si aspirin cardio, rutascorbin, magnerot. am avut si medrol si kalium, scos progresiv in saptamana de dupa transfer.
Acum, in spital, fac clexane 0,2 la 12 ore (deci 0,4 ow zi)

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui KITTA

Fetele, cele care va mai amintiti de mine (se vede cat de veche sunt pe forum), fiindca anul asta am cam fost in pauza de FIV, icercand sa adopt ceea ce evident nu s-a intamplat, in Romanica, macar mi s-a intamplat un lucru bun in viata si acela de a fi mireasa (eu neffind niciodata panaa cum .
Deci, offtopic, va invit sa va descretiti putin fruntile incracte de grijile FIV uitandu-va aici, la pozele noastre:

http://www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?folder=Anca+ION

Va multumesc!

ui ce mireasa frumoasa
casa de piatra si copii frumosi si sanatosi

+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 19z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Kitta FELICITARI!!!! CASA DE PIATRA!!!!! Si cat mai curand sa apara un bbic in bratele voastre. Sunteti tare frumosi amandoi.

Caut pregnyl !

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)

Vine Mosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Kitta, sa fii fericita si sa-ti fie bine, miresico! mi-a placut rochia ta! iti doresc sa va impliniti visul cat de curand!

Gabi+23
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

KITTA, casa de piatra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

KITTA sunteti foarte frumosi si eleganti sa va dea DD sanatate si intelegere, in privinta copiilor daca suntem sanatoase le rezolvam noi cumva, mai pe geam , mai pe usa la Protectie, mai facem un FIV , dar nu ne lasam infrante.

O zi buna fetelor

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput