PEPENASII de 2008 se pregatesc de Sarbatori! (202)
Raspunsuri - Pagina 15
ankalaura spune:
Bai eu am azi doua examene de mor de frica si de emotii, va rog sa imi tineti pumnii!
La tema cu prieteniile, am si eu un of de spus, dar o sa revin eventual diseara.
Eu nu sunt in stare, in relatiile mele din viata reala, sa spun ce ma deranjeaza, nu sunt in stare sa spun omului ca nu are dreptate, ci mereu spun ca "da, ai si tu dreptate, dar...", chiar daca eu cred ca tarie ca abereaza la greu. Sigur, nu sunt chestii "de viata si de moarte", dar uite ca poate asa am ajuns doar la un strat superficial, si nici nu mai pot spune ca avem cu adevarat prieteni, prieteni adevarati. Plus ca toata lumea e ocupata cu diverse 
Ma duc sa ma pregatesc, in juma de ceas ies pe usa, in 2 ore sunt in examen.
ariadnabr spune:
Noi am facut bradul
Julia alearga prin casa si canta Jingle bells si tipa Haaaaaappy Christmas!!! 

Dupa aia s-a oprit cu o piftea in mana si-a zis "wheres my gift????" 
Anka sa fie de bine draga mea, cu ambitia ta orice e posibil!! 
Sib imi faci declaratii de dragoste? ![]()

Mai fa, astept 
Mada cand termini la tine vii la mine? ![]()
V-am pupat.
P.S. Nimic nu e mai pretios decat lumea mea mica si perfecta
am avut o zi superba ![]()
Marina_1609 spune:
anka, bafta! merci de sugestiile cu cadouri. trusa de scule nu e inventata pt omul meu
. stie el sa faca una alta dar nu asa incat sa tina un arsenal intreg si cateva surubelnite are deja![]()
iar tot felul de device-uri din alea pe usb, chiar si o chestie ce tine cana permanent calda are deja, primite cadou in fiecare an de la o firma cu care colaboreaza ei....si nu le foloseste
Eu i-as lua haine dar ma tem sa ma bag
. i-am luat o singura data niste tricouri si a zis ca am gresit modelul ca el nu poarta gulere in V, chestie pe care eu nu o remarcasem timp de vro 2 ani
. de atunci nu am mai indraznit...si mereu cand mergem prin magazine ii arat ceva ce imi place mie si el zice ca nu e stilul lui
Asa ca ma limitez la chiloti si sosete ca si obiecte vestimentare![]()
Azi am intrat in carturesti si i-am luat un album cu muzica traditionala africana dintr-o gama la care noi de multa vreme ne lungim ochii si nu le cumparam ca ne pareau prea scumpe.
acum astept ca cei de la humantas au anuntat o serie noua de audiobookuri si sper sa apara pana de sarbatori ca astea chiar ii prin bine in trafic![]()
--------------------------------------------
Marina
15+ &
ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi
MissJJ spune:
Marina exact asa sunt si eu cu sotul, ce zic eu ca mi-ar place pt el el zice opusul, deci la astea nu ne potrivim deloc. Pt el e mai usor ca stie cam ce vreau si ce imi place, dar el nu prez vocifereaza ce i-ar place deci na...
Mada eu vin daca tu te apuci sa scrii vreo doua esee pt mine
Eu noaptea asta am iar program de munci pt scoala, off off mai mai.
Mona mai eu sincer imi place sa vb despre toate nu numai chestii legate de pepenasi. Da na fiecare cu gusturile lui.
Oricum fiecare are dreptul la parerea lui si are si dreptul sa si-o exprime, fie ca imi place sau nu. Dar nu cred ca tre sa iasa cu scantei mereu.
Anka fingers crossed, cum fu?
Eu am un mock exam luni la chimie si dupa vacanta il avem pe ala adevarat.
Turtu eu sincer i-as zice ce nu mi se pare ok, as aborda-o in fct de cum vad ca e ea si cum stiu ca reactioneaza la chestii. Eus de genul verde in fata, sincera iti zic ce si cum, dar asta nu merge cu toata lumea, sunt destui care se simt jigniti si etc si atunci na ii abordez mai cu manusi mai pe ocolite, dar daca ea nu face decat sa descarce pe tine si nu give back cand ai si tu nevoie atunci na eu as ramane amica sau ceva, da m-as mai departa. Acuma na e faza ca nici nu poti schimba omul decat daca omul vrea sa se schimbe altfel nu merge, daca ea e dispusa sa accepte pareri si opinii si poate sale aplice macar sa vada daca e bine cum zice x sau y atunci poate sunt sanse. Eu de ex daca cineva zice aici de ceva metoda pt o pb de a mea aplic macar sa vad merge sau nu, macar stiu ca am incercat. Dar na cum am zis depinde f mult de persoana. Oricum e mai bine sa ii zici frumos ce simti si ca ti se pare ca e prea exagerata la unele faze decat sa zici numai da,da,da si de fapt tu sa nu fii de acord deloc, ca atunci relatia voastra e falsa.

Eu matot incurajez sa merg sa ma apuc de teme, da nu am nici o chemare.
Pupam gasca, duminica placuta.
ankalaura spune:
Gata examenele de azi. Primul mi s-a parut mai simplu, mai "obiectiv" sa zic asa, mai "matematic". Am avut 2 ore si 15, dar am terminat cu o ora mai devreme, dupa ce am calculat de doua ori. Al doilea insa, mai "subiectiv", era mult loc de interpretare, si timp scurt, doar o ora si 15 minute. Am terminat intrebarile la timp, dar nu am apucat sa le revad pe toate de 2 ori.
Uf, acuma ma duc sa ma relaxez!
ooka spune:
salu
Turturico, eu nu i'as spune verde in fata ca e talamba si timpeste copiii pentru ca s'ar putea ca pe langa simtamantul distorsionat in urma caruia copiii ei au de suferit sa mai fie si alte sisteme distorsionate si sa te trezesti ca gata, ai o prietena mai putin iar copiii pierd o sansa de a se schimba ceva rapid in viata lor.
iar pentru Anka, Mada, Syb, chiar credeti ca in toate situatiile asta cu verde in fata functioneaza? io una sunt satula de sinceritatile celor din jur. Era mai bine acu' 6 ani cind lumea purta o urma de ceva ce mie imi place sa'i spun respect initial pentru cei din jur si nu'si agresau cunoscutii cu pareri despre cum arata/gandesc/vorbesc/simt/actioneaza. Pana la urma cine are urechi de auzit aude si daca ii spui cu maximum de atentie.
si apoi ete ce zic cei mai destepti ca noi:
Life is mostly froth and bubble. Two things stand like stone: Kindness in another's trouble, courage in your own.
Simple, dar idealul lor, gentiletea in necazul altuia, curajul in al tau e mai putin modest decit pare.
Ceva asemanator la Henry James: Trei sunt in viata omeneasca lucrurile importante. Primul este sa fii amabil. Al doilea este sa fii amabil. Si'al treilea este sa fii amabil. James intrebuinteaza cuvintul Kind care inseamna nu numai amabil ci si indatoritor, plin de bunavointa, dragut, grijuliu de binele altuia, bun, gentil.
Daca dragostea de aproapele nostru ne este inaccesibila in esenta ei, macar sub forma amabilitatii o putem manifesta relational.
acelasi autor ca mai devreme.
Eu cred ca ce a fost odata valoros in viata unui om nu trebuie sa piara pentru ca tindem spre un modernism fortat si grabit, ar trebui sa luam lucrurile bune si sa incercam sa le ducem mai departe.
Daca v'ati intilni cu Paleologu i'ati spune verde in fata ca a fost un porc ca a scris misive despre Noica in calitate de martor, daca s'ar aduce in discutie? Acu' nu pe bune, unde o fi smerenia de altadata? Misterul, fiinta umana ca univers magic etc etc etc
Sa ma ierte Dumnezeu, poate oi fi eu nu cu toti boii acasa, da' decit sa aud chestii de un realism gratuit mai bine aud lucruri gretos de frumoase, pentru ca sa stiti si voi si oamenii gretosti de politicosi sunt capabili de reactii autentice, colerice si'si apara proprietatea cu aceeasi intensitate ca si ceilalti.
mami de Sofi
ana_a spune:
Marina, eu de as avea bani, as lua o rama foto digitala ![]()
anka pai daia esti asa razboinica tu aici si zici totul in fata, ca in viata reala te fofilezi ha? ![]()
Si eu sunt cam tot asa...insa, recunosc, ca in ultima vreme mi-am propus sa nu mai sugerezi nimanui NIMIC. Si este asa de linistitor...
Sa va dau un exemplu. Am o prietena caruia i-am spus ca folosesc niste body-uri super super de poliamida(microfibra) care imi tine de cald ca eu am oroare de spate gol, si le cumpar direct de la producator cu 30 de lei bucata!!! ma simt bine cu ele, nu transpir, le iau pe bej si nu se vad pe sub haine...bla bla...Bun. Asa de incantata am fost incat a vrut si ea. I-am promis ca o sa-i fac si ei o comanda ca tot vroiam sa-mi sun prietena din Pascani sa-mi trimita niste colanti tot de poliamida si zic, cu un pachet O AJUT si pe ea.
Bun. O sun, o intreb daca mai vrea, zice ca da, fac comanda, si cand sa-i cer banii imi trante ceva de genul:"vezi ca daca ma strange maieul tau il porti tu!" [omuletul ala cu ochii cat cepele] Aoleo...si eu tac mac...si-i zic asa, usor, stai linistita ca o sa-ti vina bine! Apoi ma duc acasa si imi zic in gand "what the F..." ? De ce nu-mi pot vedea de ale mele? Ce imi era mie musai sa-i cumpar asteia body sa-i tina de cald la spate???
In fine... poate sunt pe langa subiect, dar cu inca 2-3 rahaturi dastea m-am lamurit ca eu tre sa-mi vad de banana mea si altii de banana lor (indesata in ureche!da?)
Bun...
ies ca sunt cam nesimtita...sotul ieri a stat toata ziua cu puradeii(eu am fost la un concert de colinde si sa-mi fac damblaua cu fotografii de noapte in centru Bistritei), azi tot calare pe el is copii...si eu bantui netul, ma duc macar sa-mi sorb cafeluta langa el ![]()
Toate cele bune!
blog
proud
AnnaBaby spune:
Si noi am facut bradul de vineri seara, ca am gasit unul artificial care mi-a convenit la pret, si daca tot il luasem, am zis hai sa-l si impodobim, ca Ioana abia astepta! A fost primul an in care am impodobit bradul impreuna, a participat si ea activ, punea globurile unul langa altul pe ramurile de jos, la inaltimea ei![]()
Ne pregatim de serbare, marti dupa amiaza, ma duc cu ea la mama la gradi, bine ea nu are nimic de spus, ca oricum nu ar vrea sa spuna ceva,e rusinoasade se ascunde cu capul in poala mea ca strutul, dar va fi si ea printre copii, o s-o imbrac fulgusor, tre sa iau niste ghirlande argintii ca nu am, ca s-o impodobesc, tre sa-i fac o sorcova si habar nu am de unde sa iau o crenguta de brad (ma gandesc ca la piata e cam devreme sa gasesc brazi naturali, si pe strada nu pot sa jumulesc vreun brad).
In rest suntem bine, il asteptam cu nerabdare pe mosul
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann2
ariadnabr spune:
Ooka, da ii prefer pe cei sinceri. Si nu consider ca amabilitatea, bunatatea si sinceritatea se anuleaza reciproc. Exista metode si situatii care iti permit sa fii sincer, sa fii bun si direct in acelasi timp. Ca doar n-o sa ma apuc sa judec orice acum, de la cum se imbraca respectivul pentru ca nu-s genul etc. Vorbesc de situatii in care ma autocritic, dar am nevoie si de o parere din afara. As prefera sa mi se spuna "exagerezi" decat sa mi se spuna in fata ca am reactionat ok chiar daca nu e asa, din pura bunatate dar si dezinteres fata de problema mea. Pentru ca eu asta consider. Normal, ca nu-mi doresc prieteni care sa imi traga una peste cap la fiecare pas, desi sa stii ca am si asa persoane pe langa mine si suntem in continuare amice. Iar daca as fi de genul prietenei lui Turtu, probabil ca as aprecia mai mult o sinceritate sistematica dar la fel de "verde" chiar daca cu picatura
. Si nu consider ca am un modernism exagerat si nici ca imi pierd din smerenie si empatie daca imi exprim o parere vis-a-vis de cineva care are o problema. Si nici nu consider ca a fi bun nu inseamna sa zic ceea ce cred. Nu poti sa tragi linie in viata. Ai de-s sinceri nu-s empatici, ai de nu se baga is gentili. Si in acelasi timp asta nu elimina respectul initial de care vorbesti. Ca doar n-o sa o opresc pe vecina pe drum sa-i zic ca "roz e pentru fetite de 5 ani si consider ca a avea un volan pufos si roz e stupid!" chiar daca eu asta cred, parerea aia o tin pentru mine si zambesc politicos daca ma intreaba ce cred despre volanul ei
Pentru o sinceritate de genul asta, trebuie sa exista o doza destul de mare familiaritate.
Iar vis-a-vis de ceea ce mi-am tot tocit destele pe aici cu Mona, poate oi fi eu cu boii de-acasa dar zau, ca nu vad unde am jignit-o. Da' in fine. Poate jignirile sunt de o alta categorie in cartea mea...
Pana la urma toate avem probleme, iar daca vreau sa impartasesc ceva aici, doar in cazul in care e o actiune de viitor nu m-as astepta si la pareri contra ceea ce am facut deja, pentru ca e loc de optiuni si asta caut deja, nu?

Stef's blog