PEPENASII de 2008 se pregatesc de Sarbatori! (202)
Raspunsuri - Pagina 13
bobitamica spune:
TECKY....merci frumos!
TURTU...am uitat sa iti scriu...Ai doi copii senzationali!!! sut asa dragalasi,iar poza in care Mara sta langa Victot e absolut minunata.
Eu sunt fericita...baietelul colegei mele a reusit sa supraviatuiasca dupa fix 2 saptamani de chin...exact cum a precizat dr. de la Budimex.
Atat de mult ma bucur pentru el ca a reusit..l-au deconectat de la aprate si a reusit sa respire singur. E minunat! iar acum poate sa bea si lapte cu biberonul. Doamne Ajuta!!!
Interesante discutiile cu fumatul si obezitatea...
Biri...si eu am gandit la fel...ca trebuie ajutati,dar cu o limita....
de asta am dat ex cu toxicomanii.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
bobitamica spune:
Gata,am reusit sa pun scaunul la bazar. Mi se pare mult maicomplicat acum decat inainte
. Mi se pare mai greu accesibil pentru cei care cauta ceva...
Sper sa reusim sa il dam si sa cumparam altul, pentru ca sta fata chinuita in el.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
ana_a spune:
Salutare!
Azi mi-am adus aminte de DC
si am intrat si eu sa vad ce mai faceti.
Noi suntem ok, crestem. Avem si mici rafuieli, trecatoare, dar eu sunt tare fericita ca in ultimul timp feciorii mei leaga jocuri si mai ales sunt amandoi complice la cate una alta.
Am intrat special pentru tururica sa-ti spun ca Victor este minunat!L-am admirat acum in fotografiile din link-ul dat de tine. Iar Mara cu parul ei blond ma lasat fara cuvinte!
Noi ne pregatim de Serbarea Craciunului, Stefan are doua roluri - Ingerasul povestitor si Ingerasul calauzitor. Trebuie sa-i cos o bluza lunga si evazata din saten alb cu o betea aurie peste piept. Cred ca va fi minunat
(zise cioara) Pe mine ma fascineaza in fiecare an aceasta sceneta - Iosif si Maria care o joaca de Craciun la gradinita.
Toate cele bune!
blog
proud
ana_a spune:
wow anka ce zapada!!!! Vai de mine...pot sa ma declar invidioasa???Neagra de invidie???
Of...si noi azi am razuit putina zapada cat sa facem o mica insula a gormitilor... A fulguit de 5 ori si gata...Dar noi mai asteptam ![]()
Legat de AP & the rest of us - eu sunt de acord cu voi, cu toate
Legat de panica, frica & co ... eu personal ma straduiesc sa nu ma identific cu toate astea, sa le privesc de la distanta, nu-i usor, da nu-i nici imposibil. Cel putin la mine, totul se petrece in valuri... am mai zis eu asta
.
Imi place de mor replica din desenele cu Nemo, in care broasca testoasa - tata - ii spune puiului de broasca: "Fi pe val fiule!" Mai mereu imi vine in cap cand am cate un hop, si imi revin incet incet...
Turtu, o sa fie bine. Asa este la inceput, apoi incet, incet iti intri si tu in ritm. Este foarte important sa-ti acorzi timp.
Sa auzim de bine!
deci...sunt abia la pagina 7 a topicului...scuzati eventualele raspunsuri intarziate
blog
proud
Marina_1609 spune:
anka, nu m-au facut inca:(
m-am dus acolo si a inceput o tanti sa zbiere la mine ca s-au facut disponibilizari si munca merge mai greu asa ca voi mai astepta vro 2 luni pana la rezultat. iar apoi inca o luna cel putin pana imi vine randul la eliberari de acte....
mi-au dat data trecuta un nr de tel la care sun aproape zilnic de o luna de zile si mi se zice ca nu e in functiune si acum merg cu burta la gura si cu copil zbantuit in brate care plangea taman atunci si ea imi explica ca trebuia sa sun. pai eu de idioata am batut drumul ala degeaba? eee, era femeia stresata cu lucru si s-a gandit sa se descarce pe o biata gravida...
eu sunt in depresie, nu stiu ce sa ii iau sotului de craciun
in caz de urgenta maxima rezolv cu carti dar m-am saturat sa ii iau carti pt orice ocazie..
--------------------------------------------
Marina
15+ &
ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi
ankalaura spune:
Marina - uff, imi pare rau ca nu te-au facut inca cetatean...
Despre cadou, am vazut ieri un filmulet, cica top cadouri pentru barbati, erau asa:
- o trusa de scule pusa intr-o geanta cu magneti, de se lipeau clesii si cheile de peretele gentii.
- o cutie cat o cana, pe post de frigider, se conecte pe USB la laptop si tinea cutia de bere/Cola rece.
- o afumatoare portatica de pus pe aragaz (de-asta ne luam si noi
)
Mai erau cateva, dar pe astea le-am retinut.
Eu sunt satula de plovere, camasi si papuci.
Acuma, daca tot tace toata lumea, sa imi zic si eu parerea, mentionand inca de la inceput ca in sinea mea ma streseaza mult dependenta de acest forum, si imi spun ca, daca tot e dependenta, baremi sa nu semene cu lectura lu' Clic sau Libertatea, ci mai degrama cu lectura unei reviste de calitate, in care ai avantajul ca si TU contribui.
Booon, deci: daca umplem aici pagini numai ca sa ne aflam in treaba, sa nu comentam sau sa comentam in zadar, atunci mai bine facem o supa, ascultam o muzica, whatever, economisim curentul, nu mai tocim tastatura si nu ne mai obosim ochii.
Eu consider ca ceea ce adunam noi aici, in zeci de pagini, e menit sa ne ajute, pe noi toti, dar pe termen lung.
Faptul ca te bate cineva pe umar azi, e ok. Te mai bate si maine, e ok. Te mai bate si saptamana viitoare, pentru ca persoana e intelegatoare si cu inima larga. Nu o sa te bata pe umar la nesfarsit pentru aceeasi problema, insa!
Adica, e ca la scoala. Profesorul isi bate gura, iti explica o data, de doua, de noua. A zecea te lasa corigent nene, ca e de asteptat sa inveti ceva din ce si-a batut el gura acolo. Daca nu, cauta alt program, alt profesor, alta scoala, alta solutie.
Asa vad eu si forumul.
Deja ne cunoastem de vreo 3 ani de-acuma, de fapt chiar mai bine de atat.
Cunoastem despre fiecare diverse amanunte, fiecare s-a confruntat cu probleme, fie de sanatate, fie de moral, fie de serviciu, mai stiti? Cutare s-a bucurat de o marire de salariu inainte de nastere, cutare s-a bucurat de o petrecere de Craciun la serviciu, desi era in maternal, cutare a avut emotii mari cu analize, cutare cu refluxul, cutare cu varicela, spuneti-mi voi, gresesc? Fiecare a primit felicitari, laude, incurajari.
Dar, in general, lumea evolueaza.
Imi pare deci rau, sunt de acord cu Sib, si nu as fi vrut sa aduc numele Monei in discutie, dar pentru obiectivitatea argumentului meu, dati-mi voie sa imi exprim parerea, este poate singura care nu a evoluat, exceptie facand modulul de psihopedagogie pe care l-a derulat si minunata reusita de la titularizare, pentru care am felicitat-o sincer si pe care, in continuare, consider ca le-a meritat din plin. Acolo s-a vazut munca ei, dorinta ei de a evolua, de a creste in ochii ei, in ochii celor din jur.
In celelalte planuri insa, se zbate in aceleasi probleme, aceleasi de cel putin 3 ani, probleme pe care nu le surmonteaza, carora nu le cauta solutii, ci, din contra, probleme pentru care mereu gaseste motive pentru care nu poate sa le rezolve. Parca nu ar vrea cu adevarat. Stiu ca este foarte greu, ca exista factori psihologici la mijloc, financiari, dar inclin sa cred ca nu e imposibil.
Daca nu cumva acest subiect va muri, va pot spune de pe acum ce vom putea citi dupa ce Cris va intra in clasa I (desi probabil interventiile din ultima vreme, si a mea in special, o vor determina pe Mona sa nu mai scrie aici lucrurile astea, pun insa pariu ca le vom vedea la 'parintii intreaba' sau la alte sectiuni - lucru regretabil de altfel, pentru ca, macar in al unshpemielea ceas, fiecare ar trebui sa se urneasca din propria amorteala, si sa ia naibii masuri pentru propriile probleme)
Imi pare rau ca spun asta, dar asa simt, iar eu una, am obosit.
In zeci de cazuri mi-am dat cu parerea degeaba, mi-am pierdut din timpul meu, ala care e pretios pentru familia mea si pentru mine, ca sa imi dau cu parerea pe forum.
Sincer spun ca mi-e ciuda pe mine insami, si de la un anume punct, am preferat sa imi dau cu parerea in privat, atunci cand stiam ca persoanele respective au dispozitia de a rumega parerea mea, buna sau rea, cum era ea. Deseori am recidivat, si m-am gandit ca poate parerea mea ajuta, public expusa, asa cum si pe mine m-au ajutat mereu parerile altora, la oricare din subiectele de discutie si nu doar la problemele mele. Si, spre deosebire de altii, rareori mi-a scapat vreo pagina din sutele si miile scrise! Ca sunt peste 4 mii de pagini la acest subiect. Cate carti as fi citit in tot acest timp? Cata muzica buna as fi ascultat? Cate ore speciale as fi putut dedica eu copiilor mei, in tot acest timp in care am citit si mi-am dat cu parerea pe forum?? Ei bine, daca totusi am facut-o, a fost pentru ca am avut credinta ca asa cum m-au ajutat pe mine aceste mii de pagini, si prezenta mea avea sa ajute pe altii sa evolueze.
Imi asum deci acum libertatea de a-mi spune parerea, iar daca subiectul asta va muri din cauza asta, nici macar nu voi regreta, pentru ca inseamna ca deja nu voi mai fi avut nimic de invatat din el. Ca din vesnice povestiri despre kk in pampers si muci la nas nu mai invat nimic.
Si astea fiind spuse, scuzandu-ma pentru imensitatea mesajului si in speranta ca am exprimat destul de coerent ceea ce am avut de spus, inchei si ma duc naibii sa scriu ultimele doua lucrari pe care le mai am pe trimestrul asta!
ana_a spune:
anka, cum sa moara subiectul? Eu sunt convinsa ca vom ajunge si la scoala, si vom mai povestii multe de acum inainte.
Tot respectul pentru tine, si alte cateva fete ca si tine care vin mereu si mereu cu sfaturi si explicatii.
Eu sunt cititor de pe margine, rar intervin, dar in acelas timp, invat multe din ceea ce spuneti voi, iau de la fiecare cate putin si aplic doar ceea ce mi se potriveste.
Eu zic ca nu vorbesti in zadar
.
legat de concediul mamelor, eu as fi vrut sa ma intorc la munca mai devreme...tare mult as fi vrut.
Pe de alta parte insa, nu stiu cum era sa fi avut nevoie sa apelez la nu stiu ce bone de 2 lei.
Ce sa zic, eu mi-am asumat riscul. Am ramas acasa, mi-am pierdut job-ul, acum sunt "in refacere" si sunt convinsa ca la inceputul anului viitor intru si eu in normalitate
. Sunt un caz particular, nu pot sa generalizez, dasta nici nu stiu cum e mai bine. Eu as milita mai mult pentru gradinite, crese, bone profesioniste - fara munca la negru.
sa auzim de bine!
Fug ca ai mei rastoarna casa
...am noroc ca nu stau la bloc altfel nu stiu zau cum m-as descurca cu vecinii....
blog
proud
MissJJ spune:
Mai eu is de acord ca nu putem vb numai de pampersi, somn, nutritie si etc la infinit ca e pierdere de timp. Trebuie sa discutam si despre altele ca innebunim tot vb de aceleasi treburi.
Boti, Biri ms de raspunsuri. E grea treaba asta am reusit sa aleg 3 contra si acu trebe 3 pro am gasit doua, ca o sa le scriu grupate adik unul pro si apoi ala contra si tot asa.
Biri faza e ca se tot fac cuts si trebuie cum zici tu sa se traga o linie undeva. Pb mai mare e ca pana acuma cei cu diabet 2 de ex erau maj de varsta a doua, ei acuma is copii cu diabetul 2 si obezi, care au nevoie de mult care si pana ajung la varsta necesara pt operatie deja e mult mai complicata treaba. De lasat de fumatsau de mancat healthy astia ch bani gramada sa educe lumea sa scumpeasca taxele sa una alta si e clar ca astea nu o saaiba efect super rapid. Dar ei tot spera ca pe viitor totusi o sa scada nivelul de copii obezi si etc. Ei mai zic ca sunt un ageing population si deja si pe viitor contributiile la NI care merg si la NHS scad, deci scad contributiile dar nr de obezi/drogati/fumatori/alcolisti si etc creste. Ei spera ca daca va trebui sa fie obligati sa plateasca atunci ar fi mai motivati sa se lase si sa se tina de asta nu dupa ce iese din operatie trage o fuga afara sa fumeze sau ii aducemama/sotul/etc un burger cu chips si milkshake.
Na vb aia e mai usor sa previi decat sa tratezi si mai nasol e aici in uk ca toti cauta cate o scuza si asteapta sa li se dea/faca de la stat sau de la ceva minune cazuta din cer. Nu ca trebuie ei sa faca ceva sa isi imbunatateasca stilul de viata. Ca na ei tot subliniazaca nu e vb de parinti sau bunici da e pt copii, macar pt copii sa se lase de mancat junk food si de fumat/droguri si etc.
Na nu stiu care ar fi solutia magica darceva trebuie facutca se arunca bani gramada pe educat/ajutat patches gratis counselling si etc si rezultatele nema. Ca se duc la weight watchers sau ceva si cand ies de acolo baga un kebab sau pleaca de la gp dupa sedinta sa se lase de fumat si merge la pub si ii zice vecinu' haima ia o tigara si baga o tigara. Pb mai e ca nu e consistency in aprobarea de gastric bands si etc ca unii chiar tin evidenta daca pierd greutate inainte de operatie si etc,altii vine omu' zice da le-amincercat pe toate nu pot vreau operatia si nu-l verifica nimeni,e un fel de postcode lottery si peste ce fel degp dai. Ei zic ca trebuie si sa fie aceeasi regula si conditii pt toti ca sa fie corect si daca ii opereaza si ii apuca iar vizitele la mcdonalds,kfc, etc sau se baga iar la 20 pe zi apai atunci sa plateasca frate. Na nu e usor dar oricum si nu e vb de discriminare si etc neaparat,zic eu, da ceva trebe facut ca asa nu se mai poate.
Anka well said.
Marina nasol cu hartoagele si actele.
Sper sa le rezolvi cat de curand, ca stiu cum e cu din astea.
Sib nu l-am gasit inca, tre sa mai caut.
Eu finally azi am scapat de It si mate, ca am fast track deci din ian vinerea merg numai dim.
![]()
In rest tot racita,sper sa imi treaca rapid si sper sa avem sarbatori linistite fara boli, sa ne odihnim catde cat,sa punem oleaca frana ca de cand cu scoala totul se petrece pe fast forward si nu avem timp pt nimic enjoyable si relaxing. Partea buna e ca atunci cand suntem impreuna incercam mai mult sa fie quality time.
Na fug la treburile casnice ca e wknd deci am terminat cu scoala incep cu smotrul,rufele si gatitul,oh the joy.

MissJJ spune:
Buna fetele!
Ce mai faceti? Gata nu mai scrie nimeni nimic?
Noi pe acasa mi-e o lene de ma doare dar sunt destule de facut. Eu creca de sarbatori imi doresc o bagheta magica.
Sa zic vreo doua spells si sa fie toata casa sparkly, rufele spalate si impaturite si mancarea sa stea frumos pe masa.
Nu vreau multe nu?![]()
Zapada aia tot nu da vreun semn ca vrea sa apara. Eu tot sper ca pana pe 4 ian cand reluam activitatea de zi cu zi sa avem si ceva zapada.
Ieri au adus fetele de la scoala pozele. In fiecare an vine fotograful si face poze la copii si pana acuma puteai cumpara numai o poza de diferite marimi sau mai multe daca vroiai, ei de anul trecut s-au smecherit si nu le poti lua decat pachete cu diverse marimi de poze si alte extra si is scumpe de numa. Ei si anul asta le-a facut poze la fiecare fata in parte si impreuna, deci din start 3 pachete de poze, numai £70.
Is super faine pozele dar si pretul mai te ucide.
Ma duc sa vad poate imi regasesc cheful pe undeva sa imi termin proiectele pt sapt asta.Off asta e naspa la sarabtori ca stii ca se apropie si etc si ti se duce orice chef de altceva.
Pupam gasca si va uram wknd placut.
monalac spune:
initial,am vrut sa nu mai scriu,pentru ca nu vreau sa polemizez acum,de sarbatori si sa stric atmosfera...
insa,daca tac,veti crede ca ceea ce spuneti voi e adevarul universal valabil...
motivul pentru care m am enervat n a avut legatura cu faptul ca mi s au dat sfaturi ,ci a fost generat de faptul ca eu mi am exprimat o neliniste ,iar cineva a reactionat neasteptat,acuzandu ma ca scriu lucruri care ''ii lezeaza ochii''.
acum,eu inteleg ca drama prin care trece sib nu e comparabila cu faptul ca la un momentdat codrin a facut otita,insa eu,cand simt ceva,nu ma raportez la durerea altora...,ci la propria reprezentare despre suferinta,despre durere...
e ca si cum i ai spune cuiva pe care l doare maseaua sa nu se mai vaite,pt ca in lume sunt oameni cu dureri mult mai mari,pricinuite de boli mult mai grave...
faptul ca c a plans 2 ore si eu nu l am putut linisti,pe mine m a facut in mom acela sa ma simt groaznic....
si am scris aici...la fel ca si cu suspiciunea de boala celiaca...
recunosc ca s f panicoasa cand e vb de copiii mei,dar asta si pt ca in tp sarcinilor am facut f multe tratamente si ma gandesc daca asta nu i va afecta la un momentdat.
stiu ca nu tb sa gandesc negativ,insa nu ma pot abtine...
asta e un motiv pt ca voi sa ma desconsiderati?
sa i explic si danei faza cu sotia directorului.problema a fost ca de la inceput s au comis nedreptati.mai intai i s au dat ei clasele cele mai bune.apoi,s a facut orarul in functie de nevoile ei[ea este titulara la o scoala aflata la 200km de scoala in care sunt eu],iar cele 9 ore i au fost puse in 2 zile,la orele la care a vrut ea,pt a se putea duce si la orele de la scoala cealalta.
mie marti mi s au pus ore pana la 18,in conditiile in care ult autobuz e la ora 17 40.am facut cerere la director sa mi mute ult ora de la 11,dar nu a acceptat,spunand ca el nu tb sa faca orarul in fctie de prof,ci de nevoile elevilor.
asa ca marti,stau nu stiu cat tp in frig,facand cu mana la ocazie si gandindu ma ca poate nimeresc in masina vreunui tampit.
alt ex-a venit in scoala o brosura cu datele unui concurs,''cangurul povestitor''.ea a luat brosura acasa si m am rugat de ea vreo 2 sapt sa mi o aduca,pt ca voiam sa fac pregatire cu copiii si acolo erau subiecte din anii trecuti]...nu mi a adus o pretextand ba ca a uitat,ba ca n a avut tp s o ia...ti se pare normal?
acum o luna a avut loc un festival,numit ''comori vlascene''.
pe noi nu ne a anuntat nimeni despre acest festival,desi scoala noastra era organizatoare[mai participau si alte 4 scoli din comune invecinate].am aflat de festival cu 2 zile inainte,cand ne a anuntat direct in consiliu ca miercuri nu facem ore,mergem la caminul cultural sa supraveghem copiii.
toate celelalte scoli au avut programe artistice,de la scoala noastra,desi era organizatoare,in afara de un invatator care e din comuna si de sotia directorului,niciun prof n a realizat program artistic,pe motiv ca n am stiut.
ti se pare normal sa nu anunti celelalte cadre didactice,pe motiv ca vrei ca doar nevasta ta sa fie pe firmament?eu mi am castigat un drept prin concurs,iar altii vin pe pile...
legat de cris...faptul ca nu scriu aici si lucrurile bune legate de el,nu inseamna ca ele nu exista sau ca eu nu le vad...insa asa sunt eu,mai ''plangacioasa'',scriu mai ales lucrurile care ma supara...
asta nu inseamna ca asa e mereu....
sa recunoastem ca sunt probabil una dintre cele mai fraiere persoane de pe aici pentru ca si expune viata pe un forum...
sunt convinsa ca in sufletul fiecaruia de aici se nasc incertitudini,suferinte,nu cred ca toate casniciile merg ca pe roate,nu cred ca toti copiii sunt extrem de ascultatori...,insa diferenta dintre mine si unele dintre voi e ca asa s eu din fire,nu stiu sa tin anumite lucruri doar pt mine....asta mi se trage din familie...parintilor nu le a pasat niciodata ce cred eu ,ce gandesc,asa ca m am destainuit intotdeauna prietenilor...iar eu asa v am considerat,prieteni...
chiar daca ,la un momentdat,am avut scapari,am jignit o pe anka,de ex.insa am facut pt a ma apara,pt ca am avut senzatia ca ma ''inteapa''la fiecare postare...
nu l am dus pe cris la psiholog,insa am aplicat sfaturi care mi s au dat aici...daca nu dau toate detaliile,unii oameni inteleg doar ce vor ei...
ca si cu faza ca pana si in poza de la nunta nu zambesc...eu niciodata nu m as hazarda sa emit anumite judecati fara sa cunosc toti factorii.
am nenumarate poze de la nunta in care zambesc,insa in acea poza eram f plictisita[fotograful,angajat de tata,ne a fotografiat din toate unghiurile posibile,pt ca stia ca tata e vames si s a gandit ca e un miel bun de muls].ne a facut poze care au costat in 2001 -600 ron,adica 6 mil!!!pe care i am platit eu cu g cu banii de pe nunta,ca tata n a avut nicio treaba!el doar s a dat mare!
mi se pare ca va legati de niste chestii atat de puerile doar ca sa ma atacati...
mama,ce tragedie,m am vaitat eu ca stau la 4!!!!
pai da,m am vaitat in conditiile in care aveam o rana f urata la sold,plus operatia de cezariana si tb sa cobor in brate carutul 4 etj si apoi sa urc sa iau copilul.ia incercati si voi,sa vedem daca e greu sau usor.
anka,daca sib mi ar fi spus at,cand am scris despre cris-''personal nu vreau sa mi racesc gura cu tine,dandu ti sfaturi'',as fi inteles.
insa ea s a legat de faptul ca ma vait eu prea mult si n am dreptul...
cine mi abroga acest drept?e cumva o lege pe forumul asta care sa impuna subiectele despre care ai voie sa vb?
ea se considera superioara multora de aici doar pt ca isi impune pct de vedere ''bagand pumnul in gura''.
frate,nu ti place de mine,nu citi ce scriu eu,ignora ma.
eu n am intrat aici sa discut ''subiecte elevate''.eu am terminat filozofia si as putea vb in parabole,as putea da citate sau mai stiu eu ce.
eu am intrat aici sa citesc despre copii,despre acest ''caca maca pisi'',de care sunteti unele dintre voi asa de oripilate,pt ca e un subiect care coboara nivelul discutiei.
eu am intrat sa ma descarc si chiar daca primesc sfaturi,sa nu le primesc din turnul de fildes in care se afla unele dintre voi si pentru care noi,celelalte,suntem doar niste biete gospodine...
nu putem fi toti la fel...eu am intrat pe un forum cu tema despre copii,in care sa pot sa spun ca sunt suparata ca are c otita sau ca face febra,fara sa mi fie teama ca ma pune cineva la zid...
daca voiam altfel de discutii,intram pe un forum al elitelor....
si inca ceva-cand am spus eu ca ma consider urata?pai inainte de a ma casatori am fost o tipa extrem de curtata,sunt fete aici,pe forum,din giurgiu,care ma cunosc si care pot confirma acest lucru.
da,acum ma consider neatragatoare,pt ca sunt grasa,acum sunt intr adevar f nemultumita de aspectul meu fizic,de aceea nu mi place sa apar in poze si nici nu mi place sa fiu fotografiata...
am dat toate aceste detalii pentru ca am vazut ca ma caracterizati fara sa ma cunoasteti,aveti senzatia ca stiti totul despre mine doar citind ce scriu pe forum...
mie mi ar fi placut,de ex,sa citesc in fiecare zi tot ce fac pepenasii,de la ce au mancat pana la ce nazdravanii au facut...
si nu citesc asta....
insa n am acuzat pe nimeni ca nu initiaza astfel de discutii sau ca taie din start avantul celor care vor sa discute despre asta...
sunt fete care n au mai scris aici...oare de ce?
edit sa spun ca mi se pare foarte fortat argumentul asta,conform caruia avem dreptul sa jignim pe cineva,doar pt a l ajuta....
pai si mie mi s a intamplat,de a lungul timpului aici,sa vad persoane care nu scriu tocmai corect gramatical,sau persoane cu care nu sunt de acord,dar am considerat ca nu i fair play sa le fac sa se simta prost,mai ales ca poate ceea ce cred eu e ceva bun pt mine,nu si pt celalalt.intotdeauna intr o problema sunt mai multi factori,mai multe aspecte,pe care poate nici nu le cunosc....
eu aici am incercat sa vad ''mamica''din om,nu sa i testez evolutia sau involutia,pentru ca,hai sa fim seriosi,nu ma ajuta cu nimic pe mine faptul ca x stie sa scrie sau ca y nu stie,ca y are un stil mai agresiv de a expune lucrurile,q mai plangacios,z mai exuberant sau w mai lapidar...
eu iau toti oamenii asa cum sunt,cu bune si cu rele si incerc sa gasesc in fiecare postare lucruri interesante.
oricum,anka,nu stiu daca ti am mai spus o,dar esti o fata tare desteapta si poti scoate argumente si din piatra seaca,sau,mai pe romaneste,poti convinge auditoriul f repede,ai un mod de a scrie f
convingator.

Stef's blog