FIV Europa(39)
Raspunsuri - Pagina 15
Gabi_B spune:
melisa, exact asa am avut si eu in primul trimestru, o greata ciudata, care trecea cand mancam cate ceva! vezi sa nu te faci prea rotunda... Eu am luat pana acum 12 kg!!! e adevarat ca de 2 luni si ceva stau numai in pat si astept sa vina mancarea!
nu puteam sa iau nici Eutyroxul de dimineata, pe nemancate, care e o pastila mititica, mititica, iar de Elevit nici nu mai vb!
o sa treaca...Sarcina usoara sa ai!
si bafta la toate fetele!
2011 sa ne faca mamici pe toate
Gabi+24
placenta previa centrala
melisa28 spune:
Gabi, deja m-am rontunjit un pic dar ce sa fac, daca numai asa imi trece senzatia asta de greata.Si eu stau f mult in pat, de gatit nu prea mai gatesc , merg la mama care ma trateaza ca pe un bolnav, cum ajung la ea imi zice treci in pat, si stau ma gandesc ce-as mai manca, si nici nu deschid bine gura ca deja e in bucatarie sa-mi faca.Nu ma ridic decat pt a manca, apoi ma trimite fugutza iara in pat.
Sunt constienta ca ma voi ingrasa dar ce sa fac?...cred ca voi avea destula ambitie sa slabesc dupa.
Tu cum te mai simti?...Nu mai stiu tu vei avea baietel?
Sarcina usoara deasemenea iti doresc si eu tie
Adria, bafta multa la eco , o sa vii cu vesti bune stai linistita
Sisipisi, poate esti insarcinata
elenada spune:
Melisa esti o fericita ca nu versi. Daca ai greturi si trece cu mancare atunci mananca nu te mai stresa de silueta ca o rezolvi tu si pe asta dupa ce nasti. Eu mi-am varsat si sufletul toata sarcina si a fost cumplit dar macar stiam ca atat timp cat vars inseamna ca sarcina evolueaza si nimic nu era mai important decat sa fie bine piticii mei.
Sarcini usoare gravidutelor si la termen
Multa muta bafta fetelor care nu si-au indeplinit inca visul
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
adria42 spune:
Elenada, multumim!
Meli, Gabi, ne refacem noi dupa, sa ducem sarcina cu bine si sa fie bebicii sanatosi! Eu pe cantar nu am luat decat un kg in 12 sapt, dar dupa cum imi vin pantalonii mi se pare ca mai mult!
aadina spune:
Multumesc tuturor pt. incurajari. Mai am o intrebare: Cetrotide se face in acelasi timp cu Fostimon+Merional?Sau trebuie la ore diferite?. Eu aseara le-am facut in acelasi timp. Sper ca nu am gresit.
miki-miki spune:
Aadina se face la ac ora dar e bine sa-l faci pe partea opusa a burticii, adica dc faci injectii de stimulare in stanga Cetrotide il faci in dreapta. Un doctor al unei prietene a insistat sa faca cetrotide in picior, probabil ca sa fie cat mai departe de celelalte injectii de stimulare (se face tot subcutanat in picior). Eu cand am facut l-am facut tot in picior.
Caut pregnyl !
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)
Vine Mosu
corivio spune:
Buna fetelor!
Scuze ca dau buzna la voi, dar sunt si eu o aspiranta la statutul de mamica.Sunt intr-un program de FIV la Wunschbaby.Acum am primit protocolul de inhibare- stimulare si nu prea stiu de unde sa procur fostomin, merional si aprednislon.Ma puteti ajuta cu niste informatii?
Multumesc mult.
Corina,in curand o fericita
Gabi_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adria42 Elenada, multumim! Meli, Gabi, ne refacem noi dupa, sa ducem sarcina cu bine si sa fie bebicii sanatosi! Eu pe cantar nu am luat decat un kg in 12 sapt, dar dupa cum imi vin pantalonii mi se pare ca mai mult! |
Norocoaso, doar 1 kg in 12 saptamani! eu luasem deja 4!
talia e primul lucru care se modifica, sa-ti iei pantaloni comozi, mai ales daca esti activa si te duci la servici sau te plimbi pe afara.
Gabi+24
placenta previa centrala
Gabi_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corivio Buna fetelor! Scuze ca dau buzna la voi, dar sunt si eu o aspiranta la statutul de mamica.Sunt intr-un program de FIV la Wunschbaby.Acum am primit protocolul de inhibare- stimulare si nu prea stiu de unde sa procur fostomin, merional si aprednislon.Ma puteti ajuta cu niste informatii? Multumesc mult. Corina,in curand o fericita |
Merional nu se gaseste in Ro, dar e acelasi lucru cu Menopur, pe care-l gasesti, dar e de 3 ori mai scump!
Aprednisolon e un derivat de cortizon, nu stiu daca se gaseste, dar daca nu, poti sa scrii la Wunsch sa-ti spuna cat Medrol (metilprednisolon) sa iei (trebuie sa-ti calculeze si sa-ti echivaleze doza). Despre Fostimon habar n-am.
Intra pe prima pagina la FIV Ungaria, acolo mai erau info legate de medicamente si de preturi.
Bafta!
Gabi+24
placenta previa centrala
adijo spune:
Corivio. in loc de aprednisolon poti lua prednison( se gaseste la noi , e f. ieftin); asa am luat si eu , iar cei de la Wunsch au zis ca e ok. Merionalul si Fostimonul le poti lua din Ungaria, sunt mai ieftine. cand incepi?