FIV Europa(39)
Raspunsuri - Pagina 14
adijo spune:
Sisipisi, era clar ca era in neregula TSH-ul pt ca altfel ai fi avut ciclu deja. Probabail si doza de 50 e prea mare pt tine- iti trebuie 25/zi.
Aadina, bafta pe mai departe! e inca prea cevreme sa masori si sa numeri foliculii!
Gabi, Adria pup burticile!
Eu am inceput sa merg la acupunctura, ma simt ok, f. relaxata, vesela si plina de energie, ceea ce e bine. nu stu daca ma va ajuta si la incercarea mea de a deveni mama, dar cu siguranta mi-a crescut tonusul si fizic dar mai ales psihic. asa ca sunt pregatita sa vina mosu'!
adria42 spune:
Bravo, Adijo! Si eu m-am simtit la fel! Am reusit sa termin intr-o saptamana doua lucrari pe care le taraganam de aproape un an de zile.
Si am fost mult mai relaxata si vesela cand am plecat la Viena. Am vrut sa cred ca ma poate ajuta si numai faptul ca dr. care mi-a facut acupunctura mi-a zis la evaluarea dupa a2a tura de tratament ca acum m-am echilibrat energetic si am toate sansele sa raman graviduta, parca mi-a dat aripi! Pup si sarbatori fericite!
Gabi_B spune:
adria, amnio face dr Herghelegiu la Euroclinic, incearca sa te programezi din timp, de acuma. Mai bine sa ai facuta programarea, poti sa renunti oricand la ea!
Verisoara mea a facut la ambele sarcini amnio si nu a patit nimic! La primul copil i-au iesit analize de toxoplasma pozitive, iar la al doilea dublul test de 1/80 (are 37 de ani). Si rezultatele la amnio au fost bune la amandoi.
Si mai am o prietena doctorita care a facut amnio cu dr Pelinescu la Medlife (tot pe motiv de dublu test), si tot asa n-a patit nimic dupa amnio si rezultatul a fost ok, si bebelul e perfect!
si bafta!
nu mai stiu exact cand se recomanda amnio, intre 14 si 16 sapt sau intre 16 si 18.
noi sintem bine, bebe miscacios, dr mea mi-a zis sa raresc diazepamul ca sa fie bebe mai vioi!
Gabi+24
placenta previa centrala
balanta_tm spune:
adria, am trecut foarte greu prin experienta pierderii lui Albert, dar asa este, am ramas echilibrata si in toate mintile; poate am suferit atat de mult si din cauza ca a fost cmplit sa alegem noi intre a avea un copil handicapat sau a renunta la el, scurtandu-i suferinta, si pt ca sarcina era avansata si atat de greu obtinuta... Insa, cand ma uit la pozele lui si il vad asa linistit (impacat parca),cand ma gandesc la prognosticul cumplit al bolii lui, stiu ca am ales ce era mai bine pt el si mai stiu si ca nu s-a chinuit cand ne-am despartit de el - aici este meritul medicului cu care am nascut, clinicii, sistemului lor medical.
Da, ai mare dreptate: e de preferat un FIV nereusit decat un copil bolnav...
It doresc din suflet sa alegi bine in privinta amniocentezei si sa ai un rezultat bun.
samira, imi pare foarte rau ca nu a fost sa fie nici de data asta. Insa stiu ca esti puternica si ca vei lupta pana iti vei implini visul.
ralu, cum sa pleci de aici? Ce-ti venii? (ca sa nu ma dai disparuta: de doua zile fac curatenie generala si stau f f putin la PC zilele astea).
adria42 spune:
BalantaParca mi-ai dat curaj, cred ca e mai bine sa nu ma gandesc la mine , ci la ce este mai bine pt copilul meu...Dumnezeu si Maicuta Domnului vor avea grija ca bebele meu sa fie sanatos si amnio va iesi buna!
Gabi, multumesc! Parca as merge la Euroclinic. Am sa sun sa ma programez.
Pup fete dragi!
brunadria spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gabi_B
draga brunadria, la un moment dat m-am gandit si eu sa fac FIV3 in Franta, asa c a am rugat o prietena care e doctorita la Strasbourg sa se intereseze de un centru cu rezultate f bune. Si mi-a recomandat aici: 92 HOPITAL ANTOINE-BECLERE site internet : centre clinico-biologique 157 RUE PORTE DE TRIVAUX 92141 CLAMART CEDEX Intre timp am ales Austria din motive de distanta, pret etc Gabi+24 placenta previa centrala |
gaby, m am gandit la toate variantele insa vreau sa stiu cate ceva dinainte despre dr cu care voi face fiv.. acuma suflu si in iaurt! mi e tare frica de un nou esec , as vrea sa ma asigur cat pot ca fac o alegere buna..dar vpana in martie cand vreau sa incep fiv ul sigur voi decide bine!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
brunadria spune:
aadina drum bun si sa ne aduci vesti bune de la Viena!
bafta maxima!
sisipisi eu nu mai inteleg ce se intampla cu TSH ul tau si de ce in urma tratamentului nu e ok , dr ce spune?
adria ai fost la echo? gandeste pozitiv , o sa fie totul ok !
adijo ma bucur ca esti bine si ca acupunctura e cu folos! hai ca la anul ne vedem cu burtici!
melisa cum te simti?
ralu, balanta, gaby
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
melisa28 spune:
Bruni , eu ma lupt cu greturile, am tot timpul stari de greata, care nu le pot potoli decat pentru scurt timp prin mancare.
E atat de ciudat, pt ca de obicei fetele care au greturi , vomita si nu mai pot manca, e la mine e invers, nu vomit si trebuie sa mananc ca sa-mi mai potolesc cat de cat greata.E aiurea intr-un fel, ma simt umflata tot timpul ...si in acelasi timp ma intreb ce sa mai mananc ca sa nu mai am greata.
Ma scuza-ti fetelor ca ma vait si eu pe aici...
Miercuri am facut 9 saptamani de sarcina, intre timp ma luat si o raceala ca am umblat despuiata ...si bag ceaiuri in mine.
Bruni , gandeste-te f bine de data asta unde vei face urmatorul FIV....eu am mare incredere in tine si ma gandesc ca Dumnezeu iti va calauzii pasii pe drumul cel norocos tie...Dumnezeu va face o minune pentru tine ,in 2011...eu sunt alaturi de tine.
Fetelor, va citesc mereu , insa nu prea am avut ce sa mai scriu.
Adria, tu cum te simti? Orchid, tu cum esti?
Sisipisi, legat de hormonii aia zapaciti care acum scad acum cred, chiar nu stiu ce sa cred...sper doar sa ne dai in curand o veste buna.
Balanta, spor la curatenie, eu m-am facut cam puturoasa vorba sotului meu
adria42 spune:
Meli, si eu tot numai greturi si dureri de stomac si mananc uscaturi, fructe ca sa se potoleasca. Mai am probleme si cu insomniile, noaptea ma trezesc des si adorm f.greu, mai mult dimineata dupa ora7 ma apuca somnul. De pe 3 ianuarie merg la servici si adio somnul de dimineata. Extrem de puturoasa si eu, nici curatenie nu am facut si nici cu creierul n-am lucrat in perioada aceasta. Neuronul meu este in greva si in rest...am scutire de la medic,na!. Pup
Bruni, maine imi sun drita, poaate fac eco in weekend sau luni. Am vrut sa fie 12 sapt si cateva zile ca sa se vada mai bine bebe.
Te pup si sa dea DD sa faci o alegere inteleapta si norocoasa!
Balanta, spor la curatenie, fata harnica!
Sisipisi spune:
Fetelor azi noapte m-am trezit cu niste dureri de burta ca la ciclu. Am zis ca gata, hai ca vine. Ma bucuram. Aveam o durere vaga prin ovare si una mai pregnanta fix in uter, la o palma mai jos de ombilic. Durerea de uter era ascutita si fixa intr-un punct. Azi nimic, nici urma de ciclu. Ana nu raspunde de la Viena. Nu stiu ce sa fac. Imi vine sa renunt de tot la Euthyrox. Chiar daca as lua de 25 de micro-grame TSH ar continua sa scada, nici nu stiu daca mai are unde sa scada si ce inseamna valoarea asta de 0,03 pentru corpul meu. Numai ca el scade si T4 e deja un pic depasit, valoarea normala e 22 si la mine a iesit 22,1. Azi mai am durerea aia sub ombilic, dar parca mai atenuata. Ma tem ca mi-am aiurit total organismul. Noaptea mor de cald, am mainile si picioarele fierbinti. Dorm cu geamul deschis.