Bazar umanitar *** 56 ***
Raspunsuri - Pagina 9
kid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madyrizi
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10309 si stiu ca mai am de depus 3,5 lei ca sa fie achitat (plus o datorie de 2,5 lei de la un alt produs confirmat pe mail). |
Confirmat.
Selene_Bunny spune:
Fetelor, daca aveti timp si chef, dati-mi si mie niste pareri, pozitive/negative, aici: www.felicitaridedar.wordpress.com
M-am apucat de confectionat felicitari...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Kiiiiiiiiiiidddddddd nu pot sa cred ca vorbesti serios . Tu chiar ai licitat tortul?????? Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Mai in gluma, mai in serios
Cand vine vorba de facut torturi, I really suck; am facut de ziua lui Vlad tort, foret noire, toata lumea foarte entuziasmata(arata f bine), asta pana au gustat din el; apoi au mai inghitit cu greu ceva si gata. Acum, la ziua mea, toata lumea a tinut post, nici nu a mai vrut sa guste rasu-plansu, ca ma tot incapatanez sa fac eu, cand as putea frumos sa cumpar. Doar ca torturile facute in casa sunt mai bune ca cele din comert. Chiar vazusem intr-o zi anunt la bazar, facea cineva torturi, insa era din alt oras.
edit, caci am uitat sa spun ca astept si eu cu interes reteta
Jasmin012 spune:
Teo, imi pare rau; si eu sunt antitalent la dulciuri, de fapt nici macar nu incerc; decat sa stric mai bine nu ma apuc, pt ca lumea e pretentioasa. La ziua lui Luchi, singura pe care o sarbatoresc (ca merita) mama face un tort iar soacra-mea altul (de post). Acesta este misterul celor 2 torturi din pozele noastre.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
kid spune:
Jasmin Mie mi-ar place sa bucataresc (din cand in cand), daca as avea cele necesare, spatiu si timp...
Am adaugat o poza in albumul de copii frumosi - caciula de la Laura25. Ii place juniorului, insa nu vrea sa o tina pe cap decat pentru poze.
EllaX spune:
Carmina, ce-mi faci cu factura aia pentru tort?!? Tot respectul (si toata poftaaa) pentru ce ai facut acolo, da' amanam tranzactia pentru o vreme - pana cand o sa am bani.
Eu fac prajituri, cozonaci si fursecuri, dar nimic complicat - si in principiu simplific orice reteta se poate simplifica. Mi s-a intamplat ca, din neatentie, sa pun toate ingredientele pentru cozonac de-odata (la framantat cu mana) - cozonacul a iesit la fel de bun ca altadata, cand le puneam pe rand. Deci se poate. Da' torturile mele sunt niste opere de arta naiva - si cand imi ies bune arata ca dupa explozie. Ultimul tort l-am facut de ziua Anei: ingrediente naturale, frisca, capsuni, tort roz cu buline colorate de m&m's - reactia Anei a fost magistrala: "Iiii, e cam caraghios!"
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun mai am o plata de 15 lei...de la iasi( cine are nevoie de confirmare) , credeti-ma ca apare suma virata de 06.12.2010 credeam ca am ramas eu in urma cu calendarul Ducky condoleante BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877 Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002) |
Ai mei sunt :D Azi am facut plata pt pantalonii de la twinwings. E facuta pe numele meu Ada Coman. Te rog sa confirmi Mari.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
simonapro spune:
Buna!
Valentina: ma bucur ca au fost rezultatele bune, Doamne ajuta in continuare!
Ce de bunatati am vazut , eu fac tort o data sau de doua ori pe an dar nu complicat, blatul il fac din reteta de chec, crema Finetti, sirop simplu, il decorez cu frisca, ciocolata rasa etc si iese bun, se mananca repede Am incercat si altele, dar nu ies grozave, asa ca tot la clasicul meu tort m-am intors.
Fetelor, vroiam sa va intreb, cum se procedeaza, daca Claudia, mama lui Raul, a castigat doua produse de la mine care erau donate pentru el?
somn usor!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)